divendres, 16 de setembre de 2011

Barril ,, Posa als Ciudadanos al seu lloc

la Ignorància es un mal que fa que la gent digui moltes bajanades, avui us parlaré dels senyors aquests de Ciudadanos que van tenir la gran idea de inventar-se un lloc anomenat a la llengua dels invasora anem a comptar mentides, que parlava sobre la diada i les seves suposades mentides.
Dons Bé el senyor Barrils m'ha posat a aquests impresentables en el seu lloc, ha parlat de que Vic segons ells Vich no ha estat mai seu de botiflers sinó mes aviat seu de vigatans, gent que estava a favor dels Carlistes.
També els hi ha explicat d'on són els maulets (país valencià) la veritat que ha estat molt instructiu que aquest historiador hagi dit les coses clares a aquests seguidors de la Corona dels Hereus de Felip V, ningú els hi havia parat els peus fins ara, dons bé ja tenen la resposta, [noticia].
Potser el problema el tenim amb Rafael de Casanovas i es seus hereus, aquests que s'han passat a la Corona dels Hereus de Felip v, però jo soc mes partidari de commemorar la mort d'en Josep  Moragues i Mas , Capital General  de les forces que va defendre la nostra nació.[Moragues]