dissabte, 25 d’abril del 2009

Zapatero, comença a pagar els deutes

Aquella Cadireta deixa per poder treure pit al G-20 tenia que costar calers, i ara es quan comencem a pagar.
Els Gavatxos el van tractar d'idiota i ell va callar, ja es allò que les veritats ofenen molts cops. encara que després des de la Capital dels Gals hagin demanat perdó i que va ésser un mal entès , ja estava dit.
Ara com a segon pagament aquest, [noticia]. mireu a la Bruni se li poden fer molts monuments, ella per si sola ja n'és un però clar donar-li la condecoració de l'Ordre de Carles III, es curiós, a un republicà i molt més a la seva senyora. sort que es un collar i el podrà portar en les gales que assisteixi a partir d'ara.

En Guardans, ha perdut la careta

A vegades el desamor provoca canvis radicals a la gent, hi ha gent que quan veu que ja es estimada fa coses rares, molt rares, però casos con el del senyor Guardans, no se si es desamor, o que fins ara portava una careta i aquesta l'ha perduda per el camí.[noticia].
El canvi de Camisa comporta un canvi de xip , i allí on tot era blanc ara ho veus tot negra, osti tu quan Judes en època moderna tenim a la nostra nació.
Ara acusa de feixistes als seus companys de partit, Bé la llibertat d'expressió te aquestes situacions però sempre emmascarats per la paella mes bruta.

Europa, reconeix el Català

La llengua de la nostra nació ha donat un petit pas a Europa, ha estat el Tribunal de Justícia de la Unió Europa que ha reconegut la possibilitat que la llengua Català sigui una llengua que es pugui utilitzar per dirigir-se al tribunal, [noticia].
No es una gran Batalla sinó més aviat una baralla de carrer el que s'ha guanyat, però tinc clar que amb tot el mon en el que ens estem moguen, son aquestes baralles les que hem d'anar guanyant, perquè si hem d'esperat que la classe política de la nostra nació es mulli per nosaltres anem arreglats.

l'Atur una pandèmia, que creix exponencialment

l'Atur s'ha convertit en una pandèmia, està creixent exponencial ment, i per molt que surtin il·luminats com el president Pinotxo Zapatero i el seu Ministre de Treball en Corbacho, dient que segons quines fites no hi arribariem mai , ja les tenim aquí al seu regne ja han superat els 4 mil·lions d'aturats i a la nostra petita nació hem superat els 600.000 aturats.

La Consellera de Treball, Mar Serna , ha anunciat que a Catalunya possarem en marxa plans d'ocupació per a persones que ja no reben prestacions per desocupació i sense recursos, tenim una taxa d'atur del 16 % .

Bé aquesta situació s'esta convertint en insostenible, hi ha regions del regne dels hereus de Felip V que s'han superat el 20 % dels aturats, i jo em demano que fan els que ens governen, apart de apujar-se el seu sou, dons molt poca cosa, com sempre vendre fum, i aquest fum no els deixa veure res més.Erc del país Valencià , també té el seu sector Crític

El partit dels Esquerdats alguna cosa deu estar fent malament , perquè li surten grans al cul contínuament, ara ha estat al País Valencià on ha sorgit un altre sector crític Renovament Republicà [carta presentació].
Partidaris d'en Joan Carretero al País Valencià s'han organitzat eun el nou corrent crític, aquesta corrent ha sorgit per una manca d'autocrítica, de transparència, de que el elector està desil·lusionat amb les conductes dels polítics actuals, i s'han de canviar les coses.
Fins ara el militant es el que tenia la paraula, ara fins i tot això els hi fa nosa als dirigents esquerdats volen uns partidaris muts, que acatin les lleis dels amos i no cridin, això em recorda vells temps.

dimecres, 22 d’abril del 2009

Gràcies

Avui tinc poques coses a dir, quan perds un familiar encara que fos una cosa que tenies clar perquè estaves veient com mica a mica s'anava fonent,fa mal . Al pare li dec la culpa de que m'encanti la muntanya i tot el que tingui que veure amb ella, per tant només voldria acabar l'escrit d'avui amb un vers


No ens entristim pas
pel fet d'haver-lo perdut,
sinó alegrar-nos
pe fet d'haver-lo tingutdimarts, 21 d’abril del 2009

Joan Carretero, president segona part

En Joan Carretero ha tornat a deixar-nos un ventall de idees que s'han de analitzar una a una però en la presentació del llibre La Barcelona Pecadora, ha dit el que molts de totes les contrades pensem o només ho diguem a petit comitè que Catalunya esta desproporcionada una gran capital i unes comarques abandonades de la ma de Deu.
I m'encanta la excusa per no reunir-se amb la panda aquesta dels esquerdats , això de no voler-se sotmetre a un judici sumaríssim, com si aquest paios que tenim la desgràcia que governen el partit dels esquerdats tinguin potestat per judicar algú?. sempre emmascarat per la paella mes bruta.
Quan ha parlat del ecopijo baltsar, aquell senyor que voliar asecar el segre i passar l'aigua per el tunel del cadi perque els senyors de can fanga puguessin regar els seus jardinets. Aquest senyor que te nom de rei mag i no arriba ni a bufonet de la cort.
Després ha parlat de la proposta dels senyors filials de la matriu sociata, aquells paios que veuen que els hi perilla la cadira i només tenen una solució una persona un vot, , això es acabar amb les comarques, ja sabem que només servim per fer de jardinets per els senyor de can Fanga, però fins aquí podriem arribar. [noticia].

La Cerdanya a la Balitresca, un llibre de la comarca


Avui m'agradaria aconsellar-vos un llibre es de l'Enric Quilez, un Ceretà , i que una persona de la comarca publiqui qualsevol cosa ja es un orgull, tenir un escriptor entre nosaltres molt més, desitjo que no sigui el darrer sinó el començament de una nova fita. per tant companys si el dimecres 22 no sabeu que fer al Arxiu Històric de Puigcerdà a les 8 del vespre, no hi falteu.
Segur que pagarà la pena , de pas serà un des darrers actes que presentara en Pous perquè s'acosten els dos anys de mandat i bé el canvi, com deia un company de feia tu tranquil que això del consell comarcal serà passar de Guatemala a Guatepitjor.


Saura i els mossos, una questió de imcompatibilitats

A vegades tirar massa de les cortines de fum fa que no es recordem de la història, i el poble que oblida la seva història esta condemnat a repetir-la, i per el bé de la nostra nació potser aquesta situació millor que no es repeteixi, El senyor Saura ha lamentat que es qüestioni el paper dels Mossos, a part de treure pit ha dit que això no ha esta mai de la seva manera de fer política. Que efímera es la memòria , ell que con tal de salvar el culet ha tirar a tort i a dret, ell que ha culpat els mossos de qualsevol cosa, ell que permès gravacions d'actuacions, ell que ha atacat al mitjans de comunicació per publicar el que estava passant, ell ara ens vol donar lliçons de honestedat i lliçons de democràcia.
Aquest senyor per cert s'ha confós, els atacs no són als mossos sinó a la persona que els governa,al conseller de l'interior es a qui qüestionen tots, però com la política consisteix en crear cortines de fum i jugar al descart de la llebre, ell ràpidament ha passat la pilota del seus problemes als agents de seguretat.[noticia].
I per acabar voldria fer un petit encís sobre aquesta panda d'amics neofeixistes que van fer un partidet d'anar per casa i que per quatre duros s'han venut al millor postor, aquests personatges de Ciudadanos que a nivell polític semblen un pèndol perquè van de la extrema dreta a la extrema esquerra amb una facilitat com regats fot els Messi. Això si que es diu tenir les idees clares i tenir un objectiu marcat a la vida, [noticia]. Com diu la iaia en un galliner només i pot haber un gall sinó allò es converteix en un guirigall.

diumenge, 19 d’abril del 2009

Carretero, President, ara es l'hora

Ja han sortit els voltors del partit en busca de carnassa, aquells que veuen que la cadira els hi comença a tremolar, i el cas mes espectacular es el del senyor Huguet, aquest personatge com no te arguments per atacar a en Carretero , ha dit una màxima: la independència es fa governant i creant una acció de govern que creï identitat nacional. , i clar jo em demano està parlant del partit dels esquerdats que ha fet seguidisme del partit filial del regne de Felip V, això es lluitar per la independència de la teva nació, o aquest personatge es un comprador de Ikea i només pot proclamar la independència de casa seva, amb permís de la seva senyora es clar [noticia].

El zombie el mort vivent d'en carod també ha sortit de l'armari per criticar la proposta d'en carretero,aquest personatge que quan ha vist que no tenia res a fer s'ha pujat al tren dels guanyadors, compara a en Carretero amb el Senyor Colom [noticia], però clar a mi entre anar agafadet de la ma d'en Pin i Pon o anar de la mà d'en Colom ho tinc molt clar, abans el il·luminat d'en Colom que aquest parell de xucladors. Com a mínim l'Angel és independentista, cosa que no podem dir d'aquest parell.
Quan una persona veu que els pesos pesants dels Esquerdats estan nerviosos, això vol dir que en Joan fa Por , el temen i això es bó, ja està bé de tant vendre per la boca grossa Catalunya i per la petita dir tot lo contrari. Apala dons senyor Carretero amb els Esquerdats o sense no afluixi ara, hem de fer neteja d'aquesta banda de músics que no serveixien ni per passar el plateret després de l'actuació