diumenge, 19 d’abril de 2009

Carretero, President, ara es l'hora

Ja han sortit els voltors del partit en busca de carnassa, aquells que veuen que la cadira els hi comença a tremolar, i el cas mes espectacular es el del senyor Huguet, aquest personatge com no te arguments per atacar a en Carretero , ha dit una màxima: la independència es fa governant i creant una acció de govern que creï identitat nacional. , i clar jo em demano està parlant del partit dels esquerdats que ha fet seguidisme del partit filial del regne de Felip V, això es lluitar per la independència de la teva nació, o aquest personatge es un comprador de Ikea i només pot proclamar la independència de casa seva, amb permís de la seva senyora es clar [noticia].

El zombie el mort vivent d'en carod també ha sortit de l'armari per criticar la proposta d'en carretero,aquest personatge que quan ha vist que no tenia res a fer s'ha pujat al tren dels guanyadors, compara a en Carretero amb el Senyor Colom [noticia], però clar a mi entre anar agafadet de la ma d'en Pin i Pon o anar de la mà d'en Colom ho tinc molt clar, abans el il·luminat d'en Colom que aquest parell de xucladors. Com a mínim l'Angel és independentista, cosa que no podem dir d'aquest parell.
Quan una persona veu que els pesos pesants dels Esquerdats estan nerviosos, això vol dir que en Joan fa Por , el temen i això es bó, ja està bé de tant vendre per la boca grossa Catalunya i per la petita dir tot lo contrari. Apala dons senyor Carretero amb els Esquerdats o sense no afluixi ara, hem de fer neteja d'aquesta banda de músics que no serveixien ni per passar el plateret després de l'actuació