dissabte, 25 de setembre de 2010

GISELA, o com convertir una vella cançó amb una bella cançó

Alemània també utilitza el Catala

Encara que sigui un anunci, encara que sigui perquè es un idioma que no entenc massa gent del seu país, si es per tot això i utilitzen la nostra llengua ja m'està bé a mi. La veritat que només tinc una queixa de l'anunci es la utilització de Quarto de Bany, però bé sinó seria massa magnific tot plegat
Vendrell el profeta

Quan els pronòstics són dolents, quan tot és negatiu, llavors tenim els gossos bordadors per mossegar i per dir que tots els demés son dolents. Ahir va sortir el Senyor Xavier Vendrell assegurant que les dues formacions independentistes Rcat i Sci no es prenen seriosament la independència.
Aquest ha estat el primer titular desprès ha afirmat a nivell personal que Joan Carretero si encara disposés del càrrec llavors encara seria dels Esquerdats, que va deixar el partit perquè el van fotre fora, en quan als Solidaritat ha atacat a Uriel Bertran subratllant que aquest ha deixat el partit perquè en la posició que anava no hagués sortit ni per un miracle.[noticia]
Vendrell també ha parlat dels Convenients, dient que serà el proper president de la Generalitat i ha explicat que la incognita serà veure amb qui pactara el Pperos o els Esquerdats, Potser s'ha descuidat que encara podria pactar amb els independentistes (Rcat i Sci) llavors ell no disposarien ni d'aquesta opció i això no s'ho poden permetre per tant ara toca bordar contra aquests dos partits.
 

divendres, 24 de setembre de 2010

I els avis d'Alp poden veure l'hospital, o com sempre tot dependrà de com bufi el vent

Els Darrers dies porto escoltant als avis d'Alp parlant de l'excursió que faran el dia 28 al nou hospital transfronterer. Tots estant molt il·lusionats per veure aquesta obra, però clar com sempre hi ha gent que li agrada treure pit i en aquest moment , Dons bé resulta que el Delegat Territorial de Salut de l'Alt Pirineu i aran diu que per realitzar qualsevol visita son ells els que tenen que donar el permís. I per això autoritzen a l'Ajuntament d'Alp a veure les obres .
Però clar resulta que l'Hospital Transfronterer està pagat per la Generalitat, el Govern gabatxo, però sobretot per la Comunitat Europea, i que ja està be que uns es volguessin fer-se propietaris de una cosa que es de tots. 
dons bé a veure si al final resulta que per culpa de voler-se posar la medalleta els avis del poble no podran visitar l'hospital . [noticia]

 Dons bé aquesta visita de els avis del meu poble ha enfurismat al batlle de la capital de la comarca, qualificant de poc elegant, partidist, sectària i ignorant a la delegacio territorial de Salut de l'Alt Pirineu 
L'Ajuntament de Puigcerdà ha criticat que, en canvi, no es posés cap pega a l'autobús d'Alp, en què, segons Puigcerdà, viatjaven dirigents del PSC. Joan Planella ha argumentat que Victorià Peralta està "nerviós" perquè s'acosten les eleccions al Parlament i ha recordat la llarga trajectòria de gestió de Puigcerdà amb el seu hospital. La capital cerdana reclama més respecte per la capacitat de gestió local.
També li vull recordar al senyor Planella que l'hospital es Comarcal tant de la Cerdanya Francesa com de la Catalana i que no es pas l'hospital de Puigcerdà a vegades confonen les coses, però clar hi ha gent que es pensa que mana sobre tot .

Sempre emmascarats per la paella mes bruta

No se si això es un acudit del Mundo, però clar vinguen del pamflet feixista de la capital del regne te poca fiabilitat . Però que vingui aquest  un personatge americà nascuda a Bolívia a parlar de les denúncies de suposada violació dels drets dels parlants en la llengua del invasor en tres colònies del regne sona a un mal acudit. 
On eren aquests defensor de les llengües quan la nostra estava prohibida i perseguida, llavors no era cap violació de res oi? com no son un estat no tenim dret a tenir una llengua pròpia, que voleu que us digui vinguen d'Amèrica on van matar a tots els autòcton per imposar la seva cultura i la seva llengua, que podem esperar d'aquests invasors. La veritat que potser el primer que han de fer es netejar casa seva per desprès intentar netejar les demés.[noticia].
I aquests personatge demana respecte pels castellans, potser el mateix respecte que van tenir durant quaranta anys els castellans amb el català, com a mínim nosaltres no matem i empresonem a ningú per parlar aquest dialecte del català. 
Però clar que podem esperar d'uns Hereus dels invasors del regne dels Hereus de Felip V.
 Hi ha moltes maneres d'expressar l'amor a una persona

dimecres, 22 de setembre de 2010

Correbous, o el maltractament animal a disposició dels vots.


Fa cosa de uns mesos tothom estava amb el parlament de Catalunya i la seva oposició a la tortura de els animals, prohibir les curses de Braus va ésser el primer asalt, però en quedava un altre, un que no deixa des de el meu humil punt de vista un maltractaments als animals, els Correbous.
Amb aquestes actuacions els animals pateixen, i si el que volem es que els animals pateixin el mínim possible no es compatible el desenvolupament d'aquestes barbaries populars.
Perquè en el fons és veu que només varem prohibir les curses de braus  perquè es la festa de la colonitzadors, a mi per aquest motiu ja m'està bé però es digui que es per això no pas que es vengui la moto que es va prohibir per garantir la integritats dels animals i que aquests no pateixin. Perquè en el fons els pobres animals pateixin tant o més en un correbou com en una curse de braus.
Tampoc em serveix la justificació que fn els Convenients en diferenciar Correbous de curses de Braus que en una hi ha la mort de l'animal i en l'altre no, potser la mor de l'animal no deixa de ser el menys salvatge de tota la festa, per tant justificar la diferència amb aquesta apreciació es de molta mala qualitat.[noticia]


 


dilluns, 20 de setembre de 2010

Les nines de pinotxo ZapateroEl diari germànic Frankfurter Allgemeine Zeitung , ha batejat a les ministres de la corona com les nines del pinotxo zapatero, aquest diari diu que aquest diari te mes obsessions per la seva imatge i les qualifica de socialistes Fashionistes.

Tampoc s'ha escapat de la critica la portaveu del partit hereu del Franquisme la Soraia i fins i tot les barbes del Mariano que la qualifica de Barba Antiga

Bé de les ministres comença amb la de la igualtat, a la Bibiana l'anomena com la senyoreta, papa que soc ministra.
A la ministra de Cultura diu que te un estil flamenc a la De la Vega l'anomena del a Vogue

ela paios aquests fins i tot critiquen les ulleres d'en Duran i Lleida diuen que canvia mes d'estil que algun polític de xaqueta .[noticia].


diumenge, 19 de setembre de 2010

Labordeta, la cara amable dels hereus de Felip V


Del país veí poca gent es pot salvar, un d'aquests personatges era el senyor Labordeta, aquest senyor que va enviar a la merda a tot el partit popular i que els hi va recordar que feia 40 anys que manaven i que ara estem em democràcia i tothom pot pretendre de governar. Dons bé un càncer se l'ha endut als 75 anys aquest manyico que amb la seva motxilla i les seves ganes es va dedicar a recórrer país avui li diem adéu , fins la propera que ha estat un plaer haver compartit les seves canons, els seus relats, la seva vida, i que allí on vagi trobi la pau que no va trobar en la corona dels hereus de Felip V.

Un anunci, que hauria de ser una proposta politica

la política hauria de ser com aquest anunci, que tu hauries de poder triar el final i que si no es del teu parer amb l'esborrador canviar-ho.