dissabte, 23 d’octubre del 2010

Civisme en el Municipi d'Alp (II) o la llei del que te mes cara

Avui dissabte tornava haver mercat, i com cada dissabte el carrer de la mancumunitat estava saturat de gent venent i gent comprant, jo com cada dissabte estava fent el badoc davant la casa de turisme del municipi, parlant amb els avis del poble que m'explicaven les seves teories i les meves ganes de fer el tafaner i de provocar fa que aquests matins de dissabte els passi allí escoltant sobre tot la veu de la experiència.
Avui us parlaré de una situació que com a mínim m'ha semblat una manca de respecte molt grossa, teníem dues veïnes del poble, que intentaven passar per el pas de vianants, quan ha passat el cotxe del Racc ( i no era en kiku qui el portava) , i quan ha arribat al pas de vianants no ha fet intenció de parar quan les veïnes del poble li han retrat que el pas de vianants era perquè la gent parés les ha engegat de mala manera, jo entenc que una empresa com el Racc que desprès va donant consells de acutacions viaries,  el primer que han de fer els seus treballadors es predicar amb l'exemple i no passar-se els passos de vianants per el forro de la corbata, per aquesta feina ja disposen de molts veïns que fan el mateix per no parlar de la gent de fora. Per tant un pot predicar el que vulgui però per el mes que doni exemple del que predica.
Desprès he passat per el carrer Nord, cotxes als dos costat de mateix per damunt de les voreres i la gent ha  de passar per el mig del carrer amb les pitades corresponents i vigilant no t'atropellin en qualsevol moment.
Fins i tot el Racc fan cursos de Conducció viaria [cursos]. Potser el primer que podrien fer es fer un curs per els seus treballadors no costa tant tenir una mica de educació viaria.
Per cert el suzuki del carrer orient continua com sempre aparcat al mig del xanfra damunt de la vorera i al costat continuen els llocs per aparcar vuits, però be aquesta es una lluit perduda.

Reagrupament i els companys de viatge

La veritat que la independència de la nostra nació cada cop més sembla una utopia, cada cop mes es una quimera, perquè dintre dels viatgers cap a Itaca ens trobem que en hi ha massa gent que juga amb moltes baralles de cartes, i això no es bo per la nostra nació.

Avui parlaré del Centre Català de Negocis, el qual portava afiliats a les dues llistes anomenades nacionlistes, uns per Rcat i els altres per SI. La veritat que això fa una mica de pudor, un  en aquestes situacions s'ha de quedar a Casa i que cadascú arregli els seus dubtes, perquè sinó la foto que es veu es de mercenaris, i no estic parlant d'en Lopez Tena i en Bertran sinó dels Cercle Català de Negocis.[ccn]

Desprès de totes les baralles produïdes i dimissions ara el Centre Català de Negocis pren partit per Rcat, la veritat que jo em demano si per en Joan Carretero això es un favor o una putada, perquè clar que et donguin recolzament associacions que només van a buscar la pela no crec que siguin uns bons companys de viatge, perquè si han fet un cop de filisteus qui t'assegura que no repetiran.

El Quixot del Pirineu semble que hagi trepitjat merda, perquè cada cop que sembla que te un puntal al seu favor aquest resulta que està corcat,  com li van recordar al míting d'Alp si uns estiren per un lloc i els altres per un altre segur que tomba, i jo diria que molts desitgen que això passi, que es foti la patacada, i que com va passar amb el llibre d'en Sirvent acabi parlant amb en "Lo Pere Pansa "i  digui prou, jo des d'aquí l'animo a morir politicament (només faltaria) amb les seves idees, i ja esta bé de tant filisteus en buscar del poder perdut.

dijous, 21 d’octubre del 2010

Reagrupament, en terra de ningú


Avui en Joan Carretero, el Quixot del Pirineu s'ha presentat a Alp, mes de cinquanta persones han assistit al acte, hi han assistit representants de totes les llistes polítiques del municipi , com a mínim ha tingut el suport municipal, no han fet presentació com a Bolvir però no ha estat tant abandonat com a Llivi.
 Ha estat com sempre curt i intens, avui hi ha hagut poques preguntes, una sobre els sous dels funcionaris, i un altre que en Joan Carretero crec que no ha satisfet a la persona que ha preguntat.
La pregunta en qüestió ha fet referència que per estar a la comunitat europea s'han de complir uns requisits econòmics, deute públic mínim i altres, clar veien que en aquest moment la Generalitat de Catalunya ha tingut que posar al mercat uns bons a un any amb un interès del 4 % això vol dir que la nostra deute dintre de quatre dies serà insuportable, per tant serà molt difícil de entrar al mercat comú
Es parla dels 22000 milions d'euros que se'n van cada any cap a les terres del Quixot de la taca i que no tornen, però segur que si son independents disposarem d'aquests calers, jo no ho veig pas tant clar.
potser hauríem de fe servir menys la teoria i parlar més clar, hem de dir al poble que si son independents durant els primer anys ho passaran magra i que hem de decidir si volem continuar com ara o canviar, i que el canvi portarà penúries en un començament i avantatges a la llarga i que hem de triar, potser molts donaríem part de la nostra vida perquè la nostra nació sigui lliure, l'únic que demano jo es que deixem de vendre fum i diguem les coses per el seu nom, no fem com els altres dient les coses a mitges, perquè una mitja veritat no deixa de ser una mentida.
En quan a tot plegat segueixo opinant que reagrupament es una llista perdedora per això m'agrada, perquè no pot lluitar contra els molins de vent dels partits oficials, però com a mínim morir matant, només els hi demanaria que fossin un pel mes realistes.


dimecres, 20 d’octubre del 2010

Soc català , per tant m'agraden els perdedors


Soc un pagès  català i espanyol per imposició, per tant sent català porto el gen del seny que no deixa de ser una covardia , a més ser català porta amb si ser un perdedor nat, i com a perdedor m'encanten les llistes electorals que tenen clar que no guanyaran, i aquest cas jo ara estic amb en Joan Carretero. Un polític tirà amb unes idees impressionants que fan que xalis davant el seu discurs, un polític utilitzat per altres formacions polítiques que un cop li han tret el suc l'han abandonat com un leprós. Per tant jo estic amb ell, tot plegat prefereixo morir amb les meves idees que viure amb les idees dels demés.
La veritat que en Joan Carretero ho te molt dificil, entre l'opacitat dels mitjans de comunicació, les guerres de ex-associats amb el rancor com l'única arma i tots els partit polítics amb la por al cos, entre aquests partit destacarem:
Els seguidors de la corona dels hereus de Felip V,amb tant federalisme s'han quedat sols, fins i tot li han castigat a la ministre de defensa que ja es veia amb un càrrec superior i s'ha quedat al mateix i aixo perquè l'única integrant de la filial que disposa la matriu.
Els venedors de catifes aquell que ara volen el Concert econòmic i els vint-tants anys que van estar governant sempre ens va vendre la moto que no era possible, i jo em demano si no era possible llavors com ho es ara, ja està bé de vendre tant de fum.
Llavors ens resten els neofeixistes aquelles anomena als ppc, ciudadons, anglada bois, tots plegats només gaudeixen quan l'aliga aquella del drap s'escampa per tot arreu.
Ens queden les restes dels trispartit, siguin els sense iniciativa o els esquerdats, aquest parell de partits han perdut fins i tot la identitat.
Per tant vist el panorama de tot plegat, que voleu que us digui, jo prefereixo morir amb unes idees, i votar un perdedor. Com a mínim podré dir que jo vaig votar per la indepedència de la meva nació, potser no era la millor opció però com a mínim es la menys dolenta.

A mister Bean només li resten els Germans Marx


Vist la darrera remodelació del govern dels colonitzadors, amb els canvis oportuns, crec que al pinotxo Zapatero només li resta que la propera remodelació presenti als Germans Marx. Segur que faran el mateix que aquestos i per lo menys riurem. tot plegat el d'aquests canvi ha estat castigar els que no es portaven bé i premiar als pilotes que li llepen les sabates. Bé així va el país. premiant sempre als que mes llepen.[noticia]
En quan a nivell català que diuen que em perdut pes, si ho mirem fredament no hem perdut res perquè aquest partit anomenat filial de la matriu no te ni veu ni vot, i per tenir quatre ministres fent la rosca al pinotxo millor no tenir-ne cap per lo menys no sortirem defraudats.[noticia]
Han sortit d'escena les ministres florer i ha aparegut un personatge que sembla germana de la veneno, la veritat que ha estat un canvi de cromos, res mes i una manera de dir aquí estic jo, la veritat que fica com a ministre de trebll a un integrant dels sindicats fa gràcia, ja veurem com acaba tot plegat. Però vist el camí que portem serà de una manera tortuosa.
En pinotxo zapatero em recorda aquell titellaire que mou les titelles que en aquest cas son els ministeris segons com bufa el vent i segons el servei que li fan. però no servei a la nació sinó servei a salvar la seva poltrona. La llàstima es que l'oposició es pitjor o igual que el govern. per tant com deia la iaia millor boig conegut que savi per conèixer.

dimarts, 19 d’octubre del 2010

Carreterina, pèr lluitar contra la dependència


Carreterina per combatre al minimontilla.

Reagrupament ha presentat el medicament òptim per lluitar contra la dependència espanyola, la millor manera per trencar les cadenes que ens mantenen sotmesos a la capital del regne.[medicament]
El preu d'aquest medicament es de cinc euros, i servirà per ajudar a finançar la campanya de reagrupament.
La carreterina diposa de pagina web propia [Carreterina]
Juntment mb aquesta presentació també s'han presentat els euros catalans de xocolata que es podran canviar per euros de curs legal . d'aquesta manera podran canviar un euro amb el Borbó per un euro català

Quan la politica és mes que la crítica.La veritat que si aquests són tots els arguments que disposen aquest partit filial de la Capital anem arreglats, potser abans de criticar al Mas haurien de mirar-se el melic, i mirar tota la col·lecció de càrrec que disposa la senyora d'en Montilla, en Corbacho i tota aquesta secta que porten tants anys en les diputacions i governs municipals de Can Fanga i voltants que sembla que tot plegat tot es seu. Potser si haguessin fet una mica de crítica abans s'haurien abstingut de criticar al personatge aquest.


dilluns, 18 d’octubre del 2010

Immigració, no depen de l'estat colonitzador?

Això que en política tot val, es una pantomima, hi ha coses que abans d'obrir la boca un s'ha de pensar el que diu, està clar que quan un veu que el seu projecte no deixa de ser res mes que ciència ficció es quan diu bajanades. 
Dons be aquesta senyora ha dit que la immigració a la nostra nació es diferent a la d'Espanya, i això es culpa dels governs dels Convenients perquè van apostar per una immigració musulmana enlloc de una sud-americana.  [noticia].
Bé aquesta es la declaració d'aquesta senyora, i ja està però potser hauria de dir que la competència en immigració es del país colonitzador i que les lleis sobre immigració surten de la capital del regne dels hereus de Felip V, per tant com alli només governen els neofranquistes o els hereus del Socialisme deu esser culpa d'aquest parell de partit el tipus de immagració que hi hagi en cada lloc.


diumenge, 17 d’octubre del 2010

Anem de Rebaixes, un Superhome de palla

les joventuts Socialistes filial de la capital del regne volen presentar-nos al motxilla com el defensor del poble com el superman de l'epoca moderna, però un superhome de capa caiguda, si l'increïble home normal es aquest personatge anem arreglats, perquè en quatre anys ens ha pres el pel d'anada i tornada .Dons bé si el superhome es aquest personatge això vol dir que la nostra nació està de rebaixes, i de moltes rebaixes, perquè arribar a superheroi aquest venedor de catifes es un insult per la inteligència de la gent. 
Per cert a les meva nació no li calen defensor de res, només li calen politics integres i ell en aquesta situació no està a l'alçada.

rebel·la't.Jo També estic per rebel·lar-me, però a diferència d'aquests venedors de catifes, jo estic per rebel·lar-me contra  aquests personatges, que porten disfressa de democràcia i no deixen d'ésser una nacionalistes espanyol. Si aquesta es l'alternativa millor quedar-se com estem.
La veritat es que ens hem de rebel·lar, sobre tot amb aquests personatges que han fet de la mentida la seva principal basa, la veritat que diu poc de tarannà democràtic d'aquests impresentables. La questió es qui se'ls pot creure. Bé cadascú recull el que sembra per tant el femer ja el tenim ocupat aquestes properes eleccions.
Això si, si tots els mossos d'esquadra son tots com els de l'espot la veritat que hi haurà molts mes detinguts i si porta l'uniforme amb que surt al carrer segur que molts més.
Per cert aquests impresentables per allí el 2006 van denunciar la campanya pro seleccions perquè hi sortien nens, i ara quatre anys desprès ells mateixos fan el mateix, que resultara ara que això es legitim i llavors no? potser que s'ho facin mirar.