dissabte, 8 de maig del 2010

Aquest cap de setmana a Suïssa i no pas a portar diners ni a esquiarAquest cap de setmana l'Organitzacio de les Nacions Unides valorarà si les accions del Govern dels hereus de Felip V han violat o no el el compliment dels drets humans a què esta subscrit. Per tot plegat moltes entitats catalanes, aquelles que no fan soroll però treballen molt més per la nostra nació que tots aquells que perden la força per la boca, dons bé tots aquests nacionalistes proposen per el 8 de maig una concentració a Ginebra , per dir la nostra que som una nació i volem trencar les cadenes dels colonitzadors. Que nosaltres ens volem equivocar nosaltres i no haver de sofrir sempre les cagades dels demés, perquè amb governs com el d'ara això es un camí
sense sortida.[deu mil. cat]

Creuarem el Pont! - Gerard SeséI un dos tres i....!Tot units lluitant ningú no ens pot parar,fent camí ben decidits toca guanyar!Tot units lluitant ningú no ens pot parar,fent camí ben decidits toca guanyar!Ja no en som un, ja no en som centsom tot un poble que sentLa passió que aviva el ventés el nostre sentiment
La unió fa la forçai la força la victòria!Som-hi tots!Creuarem el pontJunts de la màCreuarem el pontNo serà en vaCreuarem el pontserà el poble qui parlarà i l'hauran d'escoltarCreuarem el pontno descansarem fins al final!tot units lluitant ningú no ens pot parar,fent camí ben decidits: toca guanyar!tot units lluitant ningú no ens pot parar,fent camí ben decidits: toca guanyar!Dins el poble hi ha el poderi ara estem ben despertsA la bandera un estelCamí per véncer el duelLa unió fa la forçai la força la victòria!Som-hi tots!Creuarem el pont (...)Imagineu-vos ciutadansvivint tots junts en el nostre Estatno demanem res méstan sols igualtataixò sí, ara toca patir...!Creuarem el pont (...)

dimecres, 5 de maig del 2010

Malgrat l'Ajuntament, Malgrat decideix

La Plataforma Malgrat Decideix, sembla que tingui merda a les sabates, ara resulta que la Casa Gran del municipi els hi ha imposat una multa de 900 euros per uns cartells penjats en uns fanals de la vila. Aquest alcaldia no para de posar entrebancs a la plataforma que es va constituir per organitzar la consulta el 25-Abril.
Potser l'Ajuntament va malament de calers i ara ha trobat la manera de resarcir la seva bossa, con tal de recuperar calerons podem sangrar a qui sigui i perquè no aquest quatre nacionalistes que només foten soroll , son els primer a sangrar.[noticia] .

dimarts, 4 de maig del 2010

Avui fa un any de la Pèrdua d'en Jordi Beltran Fossas


Avui està fent un dia de hivern portem mes de 30 cm de neu caiguda i no parar de nevar, això seria normal a l'hivern però clar a un 3 de maig sobta una mica, potser es perquè avui fa un any de la pèrdua d'un amic i un homenatge a la seva memòria no podria ésser mes bonic que així nevant tot el dia.

Aquest any m'he proposat moltes coses però el que si que he fet ha estat baixar per la Canal Llisa de la Molina, el darrer acompanyant que vaig tenir la darrera vegada va ésser el inoblidable Jordi, a ell també li agradaven aquestes coses que comporten risc, i et pugen l'adrenalina fins a dalt de tot. Dons bé aquest any el darrer dia que la Molina va tenir oberta vaig fer la baixada de rigor, i a mitja baixada em semblava que el tenia darrera com a tantes vegades però no va deixar de ser un somni.

Tampoc voldria acabar el text sense fer memòria que a les persones se les ha d'estimar mentre estan vives desprès no paga la pena, Cadascú te els seus defectes i les seves qualitats i una persona s'ha d'estimar per el que és. I un cop la persona desapareix només restarà viva mentre estigui en la memòria de tots, i si depèn de mi el company Jordi continuarà viu sempre.


dilluns, 3 de maig del 2010

RIP A L'ESTATUT, i ara que?


l'Estatut ha mor abans de néixer, la veritat que era un mort anunciada i estava clar per molt que digués el mentider d'en Pinotxo Zapatero era clar que no passaria el sedàs, potser perquè les expectatives de la nostra nació no es poden quedar amb un estatutet de rebaixes, sinó potser el futur es trencar les cadenes que ens tenen lligats al colonitzador del regne dels hereus de Felip V.