dissabte, 3 de març de 2012

Proposta de Retallada als Reis Borbons

Disposats a retallar aquesta seria la millor retallada, sobret tot per el poble català a veure si s'animen tots plegats i ens donen una sorpresa .

Frase del dia

dijous, 1 de març de 2012

Millor Calladet i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte

Dons be l'Ajuntament de Puigcerdà i el seu alcalde haurien d'aplicar-se aquesta dita popular, perquè clar després d'acusar al antic ajuntament dels Esquerdats d'amagar factures als calaixos, i de portar dues comptabilitats , després de una amenaça de anar als jutjats per injuries, resulta que la Casa Gran de la Capital de la Comarca de la Cerdanya fot marxa enrere i on havia dit tot el que havia dit resulta que ara només parla de unes factures pendents per un torneig d'hoquei que van quedar penjades al final del mandat dels esquerdats, tot plegat molt penós si acusem a una persona per uns fets anem fins al final o sinó no acusem a ningú i deixem les coses com estaven.[noticia].
Perquè jo segueixo opinant que la gestió dels esquerdats va ésser nefasta per el poble de puigcerdà , però amb actuacions com aquesta els hi fan un rentat de cara. I ara resulta que els mals gestors són unes víctimes de tot plegat, gracies senyor Piñeira. mira per on encara fareu de l'antic batlle un bon batlle per gestionar malaments els fets històrics.


dimecres, 29 de febrer de 2012

El Tribunal Anticonstitucionals dels Conqueridors s'ha quedat Petit

Mentre els polítics van a la seva, per sort a la nostra nació hi ha conciencia i hi ha plataformes que lluiten per els nostres drets , una d'aquestes associacions es L'Associació Escola en Català [noticia]

 Aquests gent ha plantat cara la inquisició aquesta de voler imposar una llèngua que no és nostra, Només desitjo que la invasió de correus electrònics que rebran aquesta panda de imposats politics al Tribunal anticonstitucional , tinguin la decència de llegir-los com a mínim potser llavors diran que molts com estant en una llengua que no entenen no els poden llegir i que fer servir el corrector val calers. 

Però la situació no deixa de ser curiosa, mentre el poble lluitar per la seva llengua els politics que diuen que volen governar la nostra nació pacten amb els impresentables que van portar la nostra llengua i la seva immersió linguística al tribunal Anticonstitucional, La veritat que això de vendre'ns per un plat de llenties es l'esport nacional català. Tu tranquil Jordi que el dia que això sigui declarar com a esport olímpics llavors la medalla d'Or la tenim assegurada.

dimarts, 28 de febrer de 2012

diumenge, 26 de febrer de 2012

millor un mon de Friquis com l'Albert Bosch que un mon de Feixistes com el Herrera

El "senyor" Carles Herrera classifica la senyor Bosch com a Friqui, com deia la iaia Sofia sempre emmascarat per la padella mes bruta.
Bé la veritat que no podem comparar les coses el Senyor Bosch amb un Curriculum d'escriptor , historiador ha estat classificat per un senyor que es guanya la vida  en una ràdio feixista com a Friki, Situació divertida, perquè un es pot moure per el mon mentre que el altre nomeés per les mesetes.
bé deu ésser que aquest any el Friquisme esta de moda, perquè clar les coses un se les ha de pensar millor abans de dir.[noticia].
En qual a la següent perla, això de classificar als senyors de  Bildu, Amaiur i Sortus com a escombreries,
poc democràtic tot plegat donat que aquests son partits triat per el poble
dona molt de la seva categoria democràtica. També es deixa anar que els independentistes són absurd. 
allí a la capital radical de regne, centre de l'univers es molt comú pensar-se que son els amos del mon, i que poden opinar de tot amb qualsevol impunitat. potser algun cop els hi hauriem d'explicar com funciona això de la democràcia,, perquè crec que no ho tenen massa clar.

El problema de tot plegat es que aquests paios de la capital els hi donen un micro i es creuen que son els reis de l'univers, pallassos amb titul es aquesta situació perquè en el fons no deixen de ser titelles del feixisme mes cru i dur.

memòria de Tiburó

els senyors Esquerdats tenen memòria de tiburó, i es pensen que els ciutadans catalans també desprès de malbaratar durant set anys els fons ara parlen de no efectuar retallades i tornen un altre cop amb el dèficit fiscal, cosa que durant els set anys que van estar governant no es van enrecordar per res. Aquesta gent fan com l'avi Pujol que desprès de mes de vint anys de vendre'ns el famós peix al cove ara parla de independència. la veritat que potser s'haurien de mirar una mica el seu passat i les coses que han fet durant els darrers trenta anys per desprès obrir la boca.
Es sabut que la memoria del tiburó oscila entre 3 i 5 segons però clar fa quatre dies de tot plegat.


Iniciatives que si que paguen la pena


Mireu seria la única manera que em faria passar per subdit de la Corona dels Hereus de Felip V, poder efectuar el meu vot democràtic a aquest referèndum. la llàstima que ha durat el que dura un caramel a la porta de un col.legi . [noticia].
Això de recullir signatures perquè Catalunya marxi de la Corona dels Hereus de Felip V, es una gran iniciativa, la veritat que segur que han estat assessorats per alguna nació estrangera perquè una idea com aquesta no pot sortir del cap de cap conqueridor de la Corona, sinó que han estat les influències estrangeres les que han provocat la existència d'aquesta gran iniciativa.
Només tinc un petit dubte, qui son ells per decidir el que volem/hem de fer els catalans, que ens posen a casa seva a rentar la seva roba bruta, oi que no, dons bé que ens deixin en pau Catalunya ha de fer el que el poble català decideixi i no pas el que quatre neofeixistes graciosos vulguin.