dijous, 14 de novembre de 2013

Montserrat Caballé, la diva HIspana amb Residència Andorra

Avui llegia al e-noticies a la diva hispana Montserrat Caballé dir que està en contra de la independència , fins i tot va atacar contra la cadena de la via catalana, Aquesta espanyola de pandereta no recorda que ella tan nacional com es disposa de la residència andorrana per no pagar impostos.
Aquesta es la seva contribució a la nació espanyola, dons bé aquesta patriota de fet però no pas de butxaca confon d'entrada la independència amb el dret a decidir. El que volen molts catalans es poder decidir qui diu que la seva opinió sigui a favor o en contra de la independència, ningú però com això es una cosa democràtica es el que fa mal als hereus de la Corona de Felip V. [declaracions de la diva Andorrana]. [ Residència Andorrana de la Diva]

Tot plegat es curiós sempre han de sortir gent amb pelegrí que disposa de residencia fora la  Corona per no pagar impostos que es tan maco està tots units, si fos així ell no disposaria de residencia fora. Potser es perque els vents de pirineus li afinen la veu. Tot plegat te nassos.