dimecres, 2 de juliol del 2014

tossa Pelada Pedró dels quatre batlles


Jo fill d'Alp sempre he sentit a parlar de la Tossa d'Alp i del Pedró dels Quatre Batlles per aixó quan el passat diumenge dia 22 de juny del 2014 vaig anar d'excursió per les muntanyes de Tuixen i seguint les pistes de fons vaig veure que ells disposaven de una tossa pelada i un pedró dels quatre batlles vaig dir que jo he de visitar aquestes muntanyes i així ho vaig fer, vaig sortir de les pistes d'esqui de fons de tuixen d'alçada de 1920 metres i de allí cap la barraca dels pastor per pujar desprès a la Tossa Pelada Desprès de deixar la barraca dels Pastor s'ha d'enfilar una pendent forta per arribar a la Tossa Pelada, la veritat que tot el camí esta marcant com a excursió per raquetes de neu, però a l¡estiu de neu poca per tant no es dificil seguir el camí pintant amb pintures blaves .
Un cop s'arriva al pic de la Tossa Pelada llavors es veu el pedró dels Quatre batlles amb un mirador de totes les muntanyes que es veuen al voltant, un cop es fa cim es veues muntanyes de mes de tres mil metres mentre que jo em trobo a un pic que en prou feiens rebassa els 2300 metres, no deixa de ser curiós es veuen les pistes de Port del Comte i també es veu el Pedraforca, Puigmal el Taga i per l'altre costat tota la serralada del Cadí juntament amb la Pica d'Estats. Tot plegat una vista expectacular de tot plegat i jo només en trobo a una petita muntanya.dilluns, 30 de juny del 2014

anunci antifrau, i aquesta gent es mira el melic??

no tinc clar si això que presenta el govern de la Corona de Felip V ,ara subdits del Vi es una pressa de pel o tenen tant morro que es pensen que som tontos. us he posat dos dels anuncis que he vist d'aquests tipus, i jo em demano un partit tant podrit com el nacionalfeixistes pot demanar que la gent faci el que ells no han fet. Algú es pregunta que gent que te l'ombra d'en Gurten i Barcenas pot demanar que els altres no defraudin,en el fons això es com aquell que deia feu el que jo digui però no el que jo faci.
Tot plegat millor que envers de destinar calers a aquestes campanyes seria molt millor per el poble que els calers es dediquessin a netejar tota la roba bruta que tenen a casa seva. Però bé es tant facil veure la palla al ull de veí i no la viga al teu.
Ara aneu i els voteu , te collons tot plegat.