dissabte, 26 de novembre de 2011

Mancomunar Serveis.

Ja era hora que les Cases Grans de Cada Municipi , rumiessin aquesta situació de mancomunar serveis, els pioners han estat els Ajuntaments de la Capital i el d'Alp aquest nous ajuntaments han canviat el caire de monomania que teníem a la nostra comarca i han optat per una nova dinàmica d'organitzar i prestar serveis de manera mancomuna
el primer exemple de tot plegat el veurem en el Parc de Nadal que faran els dos ajuntaments una setmana en un lloc i una altre en el altre d'aquesta manera s'estalviaran un 20% de les despeses, per tant fins i tot potser li haurem de donar les gràcies a la Crisi per haver obert els ulls altres nostres polítics, i de una vegada hagin entès que això d'anar gastant perquè si te un punt limitat . A veure si les demès cases grans de la comarca prenen exemple i fan un pensament igual. Serà una manera de pensar de una vegada per el poble [noticia]

dijous, 24 de novembre de 2011

Perquè hem de ser els catalans els primers.

Mireu la proposta dels senyors aquests ultranacionalistes espanyols no em sembla dolenta [noticia]. Però si hem de retallar aquests sous, potser hauríem de començar per retallar altres sous també, potser tots els ex-presidents de govern, potser tots els ex-diputats, potser també tota la família reial, que ara a més aquests darrers resulta que també presumptament utilitzen la foscor per els seus negocis [noticia].
I si tota aquesta gent se li retalla les prestacions llavors també podria entrar en la roda els ex-presidents catalans, però això de ser sempre els primer ja comença a cansar, perquè clar resulta que a Catalunya retallen despeses i els pressupostos d'Andalusia s'incrementen en un 2 % i amb tota la seva barra van els paios i diuen que ells les retallades les havien fet abans, quina presa de pel tot plegat.
Per tant senyor Ciudadanos potser primer netegeu la vostra nació de tota aquest  càncer i desprès veniu a la nostra a donar-nos lliçons d'estalvis, però segur que primer a casa vostre i quan tingueu la casa neta i arreglada llavors en podreu explicar com s'ha de fer tot plegat.

dimecres, 23 de novembre de 2011

Power Balance de polsera meravellosa a empresa en fallida

La veritat que va ser un boom, tothom comprava aquesta polsera, tot eren flors i violes i tothom volia disposar de una polsera que segons la publicitat proporcionava presumptes propietats beneficioses per a la salut i el rendiment físic ,característiques de les qual l'empresa mai va proporcionar evidències contrastables.
Dons bé quan es va fer la llum i la gent va poder gaudir d'aquesta polsera va comprovar que duros a quatre pessetes no existeixen i que això era l'estafa de l'estafeta, es a dir de propietats beneficioses cap ni una, per tant era una presa de pel, tot junt s'ha valorat per no anar a judici amb 57 milions de dolars mes o menys uns 42 milions d'euros, per publicitat enganyosa, per tant aquesta empresa ha passat a esser pionera i capdavantera amb la creació de  polseres a ésser una empresa en fallida.[noticia]


   

dimarts, 22 de novembre de 2011

Algú dubtava de la Credibilitat dels Polítics

Gràcies Sr. Duran, per la presa de pel, moltes gràcies per demostrar-nos on arriba la credibilitat dels polítics, moltes gràcies per demostrar la paraula del seu partit polític, però nassos senyor Duran es podia esperar quatre dies i no pas el dia següent a les eleccions quan s'ha vist el que tothom sabia que passaria, que llavors tot el que ha promès per la Campanya se l'ha endut el vent. Això es la credibilitat del seu partit i de la seva persona, vostè sr. Duran es una enganyifa.[noticia].
Però bé el problema no es que aquests politics siguin uns mentiders, es la quantitat de gent que els ha votat pensant-se que això seria un benefici per la nostra nació i ara podrà descobrir que ha estat una presa de pel, i vinga anar marejant la perdiu, i el poble català (que deu ésser candidat al premi nobel de ruqueria) anar caient i anar votant a aquest personatge.
Jo seguiré demanat una Catalunya lliure, lliure de invasors, de lladres, i sobre tot de politics de casa que es venen per un plat de llenties.

diumenge, 20 de novembre de 2011

Melendi, i la seva filosofia,

Melendi, o quan cantar es redactar una lliçó de la vida, m'encanta les lletres de quasibé totes les cançons d'aquest personatge.

Que fer avui?

Avui 20/novembre 2011 fa 36 anys que ens va deixar en Ciscu, avui hi ha eleccions al Congrés i Senat del Regne dels Hereus de la Corona de Felip V, i jo estic en un dilema. He d'anar a votar?
a.- La veritat que veient com s'han tirat els plats al cap tots plegat, veient l'estat excepció dels mitjans de Comunicació, els blocs dels partits politics els quan marquen tot el que s'ha de dir i publicar, veient toca aquesta manipulació jo diria que no cal.
b.-No tinc que anar a votar perquè no són les meves eleccions, sinó les eleccions dels colonitzadors de la meva nació.
c.-Si no vaig a votar vol dir que estic d'acord amb el que surti? si fos així el mes senzill seria anar a votar nul. posar la foto de qualsevol model ja estaria prou bé, perquè en el fons ésser manats per els politiquets aquets de fireta i una bellesa, jo estic per lo segon, mal per mal amb bona davantera.
d.-Si voto nul estic tirant el vot? i no em refereixo a tirar el vot dintre de l'urna sinó malbaratant un dret que em don aquesta mal anomenada democràcia. potser si però jo diria que es el meu vot i faig em ell el que vulgui.
e.-Votar als Convenients es votar al Ppperos? be en aquesta situació no ho tinc clar, però mentre al capdavant dels Unionistes hi hagi personatges com el Duran d'oportunitats per l'autodeterminació zero patatero .
f.- Votar als esquerdats es votar independentisme? bé potser si que en Bosch i Jonqueres faran alguna cosa per la meva nació, però d'entrada al ajuntar-se un altre cop amb els reagrupants vol dir que això es un vaixell que va a la deriva.
Despres de totes aquestes meditacions en veu alta, estic com abans he d'anar a votar o m'he de quedar a casa? fins les 20 hores encara puc canviar d'opinió, però de moment estic per anar a passejar per la muntanya i que amb tot això de la política ja s'ho faran.