diumenge, 20 de novembre de 2011

Que fer avui?

Avui 20/novembre 2011 fa 36 anys que ens va deixar en Ciscu, avui hi ha eleccions al Congrés i Senat del Regne dels Hereus de la Corona de Felip V, i jo estic en un dilema. He d'anar a votar?
a.- La veritat que veient com s'han tirat els plats al cap tots plegat, veient l'estat excepció dels mitjans de Comunicació, els blocs dels partits politics els quan marquen tot el que s'ha de dir i publicar, veient toca aquesta manipulació jo diria que no cal.
b.-No tinc que anar a votar perquè no són les meves eleccions, sinó les eleccions dels colonitzadors de la meva nació.
c.-Si no vaig a votar vol dir que estic d'acord amb el que surti? si fos així el mes senzill seria anar a votar nul. posar la foto de qualsevol model ja estaria prou bé, perquè en el fons ésser manats per els politiquets aquets de fireta i una bellesa, jo estic per lo segon, mal per mal amb bona davantera.
d.-Si voto nul estic tirant el vot? i no em refereixo a tirar el vot dintre de l'urna sinó malbaratant un dret que em don aquesta mal anomenada democràcia. potser si però jo diria que es el meu vot i faig em ell el que vulgui.
e.-Votar als Convenients es votar al Ppperos? be en aquesta situació no ho tinc clar, però mentre al capdavant dels Unionistes hi hagi personatges com el Duran d'oportunitats per l'autodeterminació zero patatero .
f.- Votar als esquerdats es votar independentisme? bé potser si que en Bosch i Jonqueres faran alguna cosa per la meva nació, però d'entrada al ajuntar-se un altre cop amb els reagrupants vol dir que això es un vaixell que va a la deriva.
Despres de totes aquestes meditacions en veu alta, estic com abans he d'anar a votar o m'he de quedar a casa? fins les 20 hores encara puc canviar d'opinió, però de moment estic per anar a passejar per la muntanya i que amb tot això de la política ja s'ho faran.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com tots els polítics són iguals, si votes després no et queixis ja que el teu hauràs contribuït a donar-los el poder.

ALP2500 ha dit...

res anònim ja m'he decidit com al final la que mana es la senyora merkel, ja s'ho faran per tant em quedo a casa i tot arreglat.

Joana ha dit...

Jo he anat a votar, sabia el que sortiria, però els peperos van a votar sempre i la resta que estem desencantats ens quedem a casa i no els volem, però surten i clar, no anem, per que no tenim clar que hi ha. A més, si preguntes, ningú no els vota, però cony, guanyen, molts votants se n'avergonyeixen i no ho diuen. Ja ho dius a la resposta, ho acabarà decidint la Merkel, si en Rajoy no obeeix. Hòstia! podia haver fet un post en el meu blog i no deixar-te aquest comentari tan llarg!

ALP2500 ha dit...

si joana el problema que aquest cop no es poder triar al rajoy o a un altre hi ha un ventall tant gros de partits que fan que aquests es desfacin entre ells, per tant encara que vagis a votar guanyar ho tenien clar, i sobretot quan als filials del senyor zapatero han tingut la gran intel·ligència de posar de cap de llista al Perez per les Espanyes i la Xacó per Catalunya, tot plegat ha estat un cúmul de desastres.