dissabte, 26 de novembre de 2011

Mancomunar Serveis.

Ja era hora que les Cases Grans de Cada Municipi , rumiessin aquesta situació de mancomunar serveis, els pioners han estat els Ajuntaments de la Capital i el d'Alp aquest nous ajuntaments han canviat el caire de monomania que teníem a la nostra comarca i han optat per una nova dinàmica d'organitzar i prestar serveis de manera mancomuna
el primer exemple de tot plegat el veurem en el Parc de Nadal que faran els dos ajuntaments una setmana en un lloc i una altre en el altre d'aquesta manera s'estalviaran un 20% de les despeses, per tant fins i tot potser li haurem de donar les gràcies a la Crisi per haver obert els ulls altres nostres polítics, i de una vegada hagin entès que això d'anar gastant perquè si te un punt limitat . A veure si les demès cases grans de la comarca prenen exemple i fan un pensament igual. Serà una manera de pensar de una vegada per el poble [noticia]

4 comentaris:

Pere Real ha dit...

Mancomunar?
No es podia fer tots els dies a Alp?
Si va ser una idea que va funcionar molt bé l'any passat com és que aquest any no l'ampliem?
No acabo d'entendre això de reduir despeses. Quin problema hi ha en muntar una cosa i deixar-la el doble de dies que l'any anterior al mateix lloc?
No entenc que es munti en un lloc
5 dies , es desmunti, i es torni a muntar el mateix , 6 dies, en un altre municipi que està situat al costat del nostre, a 10 minuts de cotxe.No ho entenc. I menys el tema de les despeses.
Significa això que el municipoi d'Alp no es veu capacitat per a oferir un servei atractiu durant més dies i que li reporta segur unes despeses afegides però un complement de valor afegit important en aquestes dates?
Serà que als Puigcerdanesos els ha agafat una mica d'enveja? O bé ens hem doblegat davant la voluntat imperativa del municipi principal de la comarca. Quina diferència hi ha entre venir a Alp i anar a Puigcerdà?
Ho podiem fer a Bolvir? o a Bellver? Per asllò de la solana i la obaga.
Senzillament se m'escapa.O no.

ALP2500 ha dit...

El problema Pere es que Puigcerdà es la capital de la Comarca i porta tota la vida acaparant els grans esdeveniments, i no li agrada que els demés fessin ombre, per tant davant aquesta competència desmesurada la millor solució es mancomunar, clar que si es que es veritat que amb tot això el perjudicat es el municipi del nostre poble perquè podríem gaudir uns dies mes de parc de Nadal, i com no hem estat prou espavilats per fer una fira de la neu, potser aquesta era la nova aportació a la comarca de la Vila d'Alp i ara per culpa de la crisi o com dius tu subjugació a la capital ens han pres aquest honor. Ja som especialistes a ser els primer en fer coses i els primers en cedí la vareta de la continuïtat.
Però la comarca necessitat activitat, i es igual qui faci el primer pas mentre es faci.

jordi ha dit...

l'any que ve, a mes viles de Cerdanya.

ALP2500 ha dit...

Millor que fessin una gran festa de la Neu al centre de la Comarca i deixem estar les viles en pau, però això ja seria demanar massa.