dimarts, 22 de novembre de 2011

Algú dubtava de la Credibilitat dels Polítics

Gràcies Sr. Duran, per la presa de pel, moltes gràcies per demostrar-nos on arriba la credibilitat dels polítics, moltes gràcies per demostrar la paraula del seu partit polític, però nassos senyor Duran es podia esperar quatre dies i no pas el dia següent a les eleccions quan s'ha vist el que tothom sabia que passaria, que llavors tot el que ha promès per la Campanya se l'ha endut el vent. Això es la credibilitat del seu partit i de la seva persona, vostè sr. Duran es una enganyifa.[noticia].
Però bé el problema no es que aquests politics siguin uns mentiders, es la quantitat de gent que els ha votat pensant-se que això seria un benefici per la nostra nació i ara podrà descobrir que ha estat una presa de pel, i vinga anar marejant la perdiu, i el poble català (que deu ésser candidat al premi nobel de ruqueria) anar caient i anar votant a aquest personatge.
Jo seguiré demanat una Catalunya lliure, lliure de invasors, de lladres, i sobre tot de politics de casa que es venen per un plat de llenties.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Però a veure, a hores d'ara i en ple segle 21 encara hi ha algú que cregui en els polítics???, per favor una mica de serietat, el que no es pot fer és votar i després queixar-se. Tothom té el que es mereix. La propera vegada voteu un altre cop. Molt il · lús hi ha al món i així anem.

Pere Real ha dit...

No sé de què t'estranyes. Ha passat dos cops en un any. Jo, si estés en el seu lloc també hagués fet el mateix.No cal dir el que faràs o el què voldràs fer a anys vista. No cal. Ha quedat demostrat. Seguint l'exemple del senyor anònim te'n diré una altra que es fa servir molt al poble:
Mentre hi hagi rucs faran aubardes.

Salut i força

ALP2500 ha dit...

be anònim i Pere Real en primer lloc moltes gràcies per participar, però clar jo creia que una de les facultats dels polítics era la paraula.
Està vist que ara s'estila el dir una cosa i fer totalment el contrari, ja ho varen veure amb aquell senyor anomenat Pinotxo Zapatero que va tenir la gosadia de dir que aprovaria l'estatut que sortís del Parlament de Catalunya i la única cosa que va fer va ésser anar posant pals a les rodes, Trobo vergonyós que un personatge que vol aspirar a governar la teva regió ( de moment i mentre nosaltres vulguem que sigui així) hagi d'explicar sopars de duro perquè la gent el voti. I el dia desprès dir tot el contrari que havia fer pal de paller de la seva campanya, a part de que avui mateix ha sortir a l'escenari una altres retallades, potser si retallessin en televisió autonòmica i en ambaixades cares segur que no hauriem de retallar en coses de primera necessitat.