dissabte, 6 de febrer del 2016

dimecres, 3 de febrer del 2016

Anna Gabriel i intereconomia, Questió de tot si val per aquests casposos neofeixistes

El "demòcrata" Eduardo Garcia Serrano, aquest senyor que es la educació en persona ha aprofitar una critica que feien les noies de la cup per insultar-les, sempre segons el "democrata" aquest seguint les paraules de les mateixes noies. I Clar arribar a dir que l'adjectius aquests “Los adjetivos de puta y malfollada le van como anillo al dedo a Anna Gabriel” deixan molt de dir d'aquest personatge.
En politica no tot val, i aprofitar-se de aquestes situacions per manipular i voler insultar a una representant del poble català que voleu que us digui, i pots estar d'accord o en contra de la seva manera de pensar però arribar a aquests extrems es veu la manca d'arguments d'aquesta gent. que nomes saben ficar-se amb la manera de vestir de l'Anna i poca cosa més que voleu que us digui potser la rita barbera voldria tenir la figura de la nostra representant. però clar això ja seria filar. molt prim.
[noticia]. Potser el que hauríen de fer aquests defensor de la patria es mirar d'arreglar els seus problemes a veure si hauran de ser els diputats dels esquerdats qui hagin de formar govern perquè tots plegats no tenen nassos de fer un pas endavant.


dimarts, 2 de febrer del 2016

Avui he agafat una mica més d'experiencia arribo als 52

Avui dia de la candalera faig anys, i les companyes de taquilles han tingut un petit detall amb mí, la veritat que no m'ho mereixo tot plegat però com s'ho han treballat tant, val la pena que el comparteixi. En la Figura apareixo jo amb  anorack verd, esquis grocs, sudoku per els viatges, la cueta per els cabells i la cinta estelada al braç, m'han remarcat tots els detalls. només els hi mancat posar el meu mal humor però això costa una miqueta mes de plasmar, de tot cor molt agraït a totes per un gran detall a una petita persona, Hi ha moltes maneres de fer-se gran però amb companyes com aquestes tot això es molt mes facil,
Desprès m'han regalat una altre cinta per el braç perquè la que porto està massa gastada i un boligraf rosa perquè les pugui fer caixa amb mes facilitat.
A totes elles moltes Gràcies.
 
Pere Secases i Casadesus
02/02/1964