dimecres, 3 de febrer de 2016

Anna Gabriel i intereconomia, Questió de tot si val per aquests casposos neofeixistes

El "demòcrata" Eduardo Garcia Serrano, aquest senyor que es la educació en persona ha aprofitar una critica que feien les noies de la cup per insultar-les, sempre segons el "democrata" aquest seguint les paraules de les mateixes noies. I Clar arribar a dir que l'adjectius aquests “Los adjetivos de puta y malfollada le van como anillo al dedo a Anna Gabriel” deixan molt de dir d'aquest personatge.
En politica no tot val, i aprofitar-se de aquestes situacions per manipular i voler insultar a una representant del poble català que voleu que us digui, i pots estar d'accord o en contra de la seva manera de pensar però arribar a aquests extrems es veu la manca d'arguments d'aquesta gent. que nomes saben ficar-se amb la manera de vestir de l'Anna i poca cosa més que voleu que us digui potser la rita barbera voldria tenir la figura de la nostra representant. però clar això ja seria filar. molt prim.
[noticia]. Potser el que hauríen de fer aquests defensor de la patria es mirar d'arreglar els seus problemes a veure si hauran de ser els diputats dels esquerdats qui hagin de formar govern perquè tots plegats no tenen nassos de fer un pas endavant.