dimarts, 1 de setembre del 2015

el 27 de setembre, els escorcolls als convenients i el 3 %

La veritat que cada cop més m'agraden aquests hereus de la Corona de Felip V, si estàvem aburrits ja hi són ells per donar-nos motius per anar a votar el 27 de setembre.
La veritat que jo no tinc cap estima per els convenients, i que la corrupció ha estat una de la fons d'ingressos ho sap tothom fins i tot algú els hi va comentar al Parlament, el famós 3 % del Senyor Maragall no era gratuït , era una senyal de les coses que s'havien fet malament fins les hores .
Però Clar tot això fot massa pudor quan a un mes de les eleccions hi ha aquest escorcoll, la veritat que sona a vendetta , aquella vendetta de una gent que fins fa poc els teniem collats i menjaven de la seva ma i que ara amb la separació de Cara bombeta s'ha trencat l'enllaç, i molt més amb la marxa del Clan Pujol. Que hi ha corrupció a Catalunya o hi tant, però com deia un veí del meu poble si t'ha robar algú que sigui del poble de tota la vida , al menys algun es beneficiarà de tot plegati però si pot ésser que no ho faci ningú. 
el 28 de setembre si disposem de majoria absoluta veurem el que fem tot plegat això es el començament de la guerra i amb el temps els hereus del ranci franquisme es tornaran mes perillosos, sobretot si veuen que les enquestes real ( no les cuinades) cada cop s'acosten mes a la llibertat del poble català. 
Si hi ha politics corruptes catalans que els jutgin però que no tardin massa perquè d'aquí quatre dies no podran fer res, perquè serem lliures i com ens hauran fotut fora de tot arreu i no estarem en cap conveni ells tampoc tindran cap dret dintre de les nostres terres. Això passa quan no et vol ningú.