divendres, 19 d’octubre del 2012

tàctica barruera de com enfonsar mes la politica


Quan el nostre argument es aquest, l'atac sense pensar amb les conseqüencies, quan el únic argument politic de la llibertat es la por i l'amenaça vol dir que els independentistes anem per bon camí, el problema d'aquesta senyora o l'aventatge per nosaltres es que quan obre la boca s'apuja el preu del Pa. , Alicia i els arguments de la Por aquesta serà la politica de terror de la propera temporada.

Oskorri i Albert Pla, Euskal Herrian euskaraz= basc al País Basc

El Senyor Rius de (E-noticies) vol sortir a Tv3

Si aquest es el problema de voler sortir a Tv3 senyor Rius vosté tranquil que aquest fet l'ha superat sortirà moltes vegades, però només amb un programa l'APM en l'apartat de frikiades.[noticia].
La nostra Independència es massa important per anar a vendre llenya en una casa on les estufes són de gasoil , aquest es el problema, ell tant els importa el que pensem els catalans aquesta gent de intereconomia són el centre del feixisme i només van per eliminar la nostre llengua, la nostra cultura i tot el que tingui que veure amb Catalunya per tant anar allí a fer la criatura ens ho podem estalviar. 
Perquè la nostra nació es massa important per baixar a l'infern a parlar d'ella. Tots els que veuen aquesta televisió tenen tal menjada de cervell que no en canviarem cap Per tant si el problema d'anar allí era sortir per Tv3 aquesta prova Senyor rius l'ha superat


dijous, 18 d’octubre del 2012

I la Corona dels Hereus de Felip V amb més de 3000 anys de història

La Senyora Aquesta ex-presidenta de la Comuna de la Capital del Regne, es una gran historiadora, jo m'he de treure el barret davant de tanta inteligència, ens parla de que els Hereus de la Corona de Felip V tenen uns 3000 anys de història . [noticia]
anem a Pams es a dir durant la invasió Romana (218 abans de Crist i el Segle V) els hereus de la Corona de Felip V disposaven d'Estat Propi [invasió romana]
durant la invasio Grega (1200 abans de Crist fins el 218 abans del mateix) els hereus de la corona de Felip V també disposaven d'estat propi [antigua grècia].
Hi ha moltes maneres de defendre la mamella que els dona de menjar, però quan el fonament d'aquesta defensa es la mentida i la por , vol dir que anem per bon camí, vol dir que tenen pocs arguments per defensar la seves tesis. 
Que ens han estat explotant tota la vida ho sap tothom, però en temps de vaques grasses i com anavem tirant tot anava bé , ara resulta que anem escanyats i volen seguir munyint-nos igualment, i això ara no es possible, per tot plegat el que vol el poble català es trencar les cadenes. I quan mes amenaces i mentides diguin mes forts ens faran.
I aquesta paia amb aquesta cultura ha arribat a ser president de la comunitat de Madrid, i perquè en Marianico el Corto li va parar els peus sinó aquesta era la candidata a President del Govern dels Hereus de Felip V, amb tot plegat com podem anar enlloc amb personatges així.
dimecres, 17 d’octubre del 2012

i això que segons ells no som res,
Segons els Hereus de Felip V no som res, nosaltres no tenim dret a la independència perquè mai hem estat una nació. Dons bé jo em demano si qualsevol país sud-americà abans del genocidi espanyol havia estat mai una nació. Per tant desprès de la colonització ells van formar els seus països, perquè no podem fer nosaltres el mateix.
En quan a tots aquests avis ex-militars tots plens de pols i caspa que surten a defendre la unitat d'Espanya si son tant valentots tots plegats perquè no van invadir gibraltar per defendre la integritat de la peninsula. O potser son valents només amb els petits pobles i ficar-se amb els Anglesos els hi provocoa carraguines .
De pas vull felicitar a la Camacho perquè cada dia les diu mes grosses, això de quedar-se sense arguments amb fonament provoca que avui es fiqui amb els universitaris, amb els pagesos i amb qualsevol que es mogui. dels universitari diu que els seus titols restaran sense valor , dels pagesos que es quedaran sense subvencions. Potser abans d'obrir la boca i deixar anar la primera bajanada que passi per el cap un s'ha de informar. del que realment passarà de tot plegat. I desprès xarrar, perquè la tàctica de la por espero i desitjo que els catalans l'haguem superat.


dimarts, 16 d’octubre del 2012

Amarte o Viure a Marte

Quina sort que tenim els catalans tothom coneix la nostra història i tothom està en condicions de dir-nos el que vam ser i el que podem ser, la veritat que si fessin el mateix en intentar salvar la seva nació de la crisi quin avenç que hi hauria. Però clar amb viure al paller i anar xuclant com a sangoneres de la mamella de la vaca grassa en tenien prou fins ara.
I clar quan la gallina ha dit prou i que no vol posar mes ous, es quan aquesta gent surt de les ultratumbes a dir-nos el que vam ser i el que podem ser. Jo només els hi puc dir el que som, uns colonitzats que busquem la nostra llibertat. 
Asi aques hereus del gallec aquell que va invadir la nostra terra . amb que la unitat i integritat de la patria es una cosa molt sagrada per els militars. Be , si ho mirem bé es refereix als militars retirats i a la reseva (Amarte) personatges que encara porten la costra franquista a la pell.
Però Aquesta gent on viu a Mart, Mireu ells parlen de la Constitució ( jo no puc parlar de una cosa que no he tingut oportunitat de poder-la votar) per tant per a mi es mes important la democràcia que la Constitució franquista feta per no deixar ferides obertes, però d'això han passat mes de 35 anys i ara es el moment de dir prou a una Constitució franquista i passar a una real democràcia, on el poder estigui en el poble i aquest pugui decidir el que vulgui.
S'ha tirat en cara molt facilment que nosaltres no hem estat mai un regne. dons bé això tampoc priva de que vulguem ser lliures. que aquests els sudamericans, van ésser regnes abans de la invasió espanyola era civilitzacions però les nacions no estaven fetes. Tot son excuses de mal pagador. Quan un poble vol la seva llibertat poca cosa poden fer aquests trilerus enganyapobres.[noticia]


En Aquest Mon tot es possible

EStava llegint l'escrit d'en Victor Alexandre, i cada cop i l'ha cravat, també es factible aquesta situació per tant uns deixo l'enllaç perquè paga la pena tot plegat. [l'atemptat contra en Mas ]
I també te molta raó que darrera d'en Artur Mas només hi ha polseguera, perquè ell es la persona però tot el que va darrera es prescindible .
I clar veient com van intentar Acabar amb Eta el govern de la corona dels Hereus de Felip V, es a dir creant ells una altre banda terrorista, els hi es molt més fàcil buscar un cap de turc, perquè atempti contra el nostre president. Potser si que es un botifler, potser si que està en el partit equivocat, però de moment ens ha posat en el mapa. I això es bó.Ens ha fet interncionals a part de Barcelona i el Barça ara la gent ens coneix per les nostres ansies indepedentistes, també he de dir que el poble de Catalunya ha fet la seva feina, per tant la nostra ara es conservar aquest president com a mínim fins les eleccions del 25 de novembre desprès ja decidirà el poble del que necessita.


dilluns, 15 d’octubre del 2012

Esquerdats i Si , amb aquests actes ens deixeu retratats

El problema de tot plegat es que amb aquests actes quedem tots retratats, l'ofrena es fa a un expresident de la generalitat per tant tots son benviguts. Però Clar aquí el que compte es ser els primers i si no ho podem ser llavors fotem fora els que ens han guanyat i possem la nostre ofrena. tot just penòs. Amb aquest acte en el meu cas acaben de perdre un vot. Perquè jo no voto gent poc respectuosa amb tot plegat. 
Amb aquestes criaturades el que queda mes marcat es el independentisme català, moltes gràcies a tot plegat. però aixo ja comença a passar de taca d'oli si tenen problemes que es tanquin en una sala i es trenquin la cara però de cara a l'exterior ni una baralla, perquè sinó tot serà un guirigall. [noticia]