divendres, 17 de desembre del 2010

I el Cònsol Ianki parla català?


Avui llegia a al e-noticies que el cònsol americà ubicat a Can Fanga criticava la formació del trispartit segons un recull de documents filtrats per Wikileaks, En aquest recull a part de anomenar als Esquerdats i als sense iniciativa com a a l'esquerra radical,

El Cònsol dels EUA a Barcelona, Todd Robinson, criticava la formació del segon tripartit i, segons es desprèn dels documents filtrats per Wikileaks i recollits en el diari el Seu País , augurava que "Montilla tindrà molt poc temps per disciplinar el reconstituït tripartit. Els mitjans de comunicació ja estan en alerta buscant signes de discòrdia". 
Definia al Zombi Carod com a una persona espinosa i provocadora a part de lamentar que no parla anglès. i Jo em demano tant important es parlar la llengua d'aquests personatges,que potser ell parla català vivint a Can Fanga. Desprès parla de les ambaixades de col·locació de familiars i amics, i en aquest punt li dono la raó. El poble Català ja els ha posat al seu lloc a tots plegats amb les eleccions del novembre.

El més maco de tot plegat es que qualsevol s'atreveix a criticar al arbre caigut ara, però potser abans de criticar als demés una ullada al seu melic no els hi faria cap mal i de pas veurien que ells tampoc son tant perfectes. [noticia]


dijous, 16 de desembre del 2010

La guineu, quan no les pot haver, diu que són verdes.

Aquest es el problema d'aquest alcalde de la Capital de la Cerdanya. Però que surti ara el Senyor Planella desprès de la revolcada del seu partit i de Rcat dient que han d'anar els dos juntament amb el Si tots junts a les eleccions municipals fot una mica de pudor.
Jo entenc que els primer que no van desitjar anar junts van ésser ells que amb la prepotència que els determina es van pensar que es menjarien el  mon i aquest se'ls va menjar a ells .
En Planella diu que es vital aquesta entesa. la veritat que deu ésser vital perquè ell pugui garantir la seva cadira perquè tot plegat les municipals son eleccions les quals es vota la persona i no pas al partit per tant, el que desitja els senyor planella es arreplegat els vots que van anar a Rcat i Si al seu municipi i que aquests vots no erosionin el seu partit i les seves oportunitats de repetir cadira.
Desprès parla d'Egos del de Carretero del de Laporta, però clar es descuida el del Puigcercós i fins i tot el seu.
Bé vist això dels esquerdats, casos con el Huguet, planella tots plegats ara que han vist perdre les seves cadires ara parlen de aglutinació potser si ho haguessin fet en el seu moment i en les eleccions adequades la situació hagués estat un altre.[noticia]


dimecres, 15 de desembre del 2010

Pla de Nevades Neucat, una assignatura pendent

La veritat que ha de ser molt difícil fe un pla d'actuacions davant les nevades, potser el problema es que no hi ha subvencions per aquest motiu , perquè segur que llavors correríem a fer un pla d'emergència davant les nevades.
Però la realitat es que cap municipi de la nostra comarca te aprovat el neucat . i això que aquest es obligatori per llei. També hi ha tres municipis que per les seves muntanyes ha de disposar de un Pla d'actuació municipal per allaus, entre ells el nostre (Alp).
I en que consisteix el Pla Neucat, dons en elaborar una metodologia d'actuacions davant les nevades
 amb un anàlisi dels punts crítics del municipi,

La veritat de tot plegat es que quan arribi la neu com sempre ens agafarà amb els pixats al ventre i poca cosa podrem llavors direm que la culpa es de la gent de Can Fanga que no saben conduir amb neu, o que van molt ràpid, mai direm que es culpa nostra per no disposar de un pla d'actuació i aplicar-lo en el seu moment. el que es clar que si no disposem d'aquest poca cosa podem aplicar.[noticia]

dimarts, 14 de desembre del 2010

Seria En Ramon un bon alcalde d'Alp?

Desprès de la pèrdua d'en Salvador Rigola, Els Convenients del meu municipi s'han quedat (i aprofitant les paraules d'en Salvador) sense un pal de paller, i ara que s'acosten les eleccions Municipals,  jo ja tinc la proposta de qui ha de encapçalar la llista d'aquest partit.
La persona més preparada per el canvi, amb amplis coneixements de la comarca i la problemàtica de la mateixa, es el nen grau. 
Ara es el moment del canvi, ara es l'hora de dir prou a tant joc brut i soterrani i començar de zero, ja hem tocat fons i per tant mes avall es impossible que arribem per tant ara es el moment de regeneració política municipal i començar a buscar noves opcions les quals ens treguin els vicis adquirits darrerament.


No tinc clar si el Senyor Ramon te dintre de les seves prioritats aquesta opció, però com hi hagi una mica de escletxa és el moment d'aprofitar-la i buscar el millor per el nostre municipi. Ara es l'hora de canviar aquests vells dinosaures per gent nova i amb ganes de canvis. Jo si en Senyor Ramon es presenta ja tinc preparat el meu vot. Ara es qüestió de municipi saber que vol, continuar amb la mentida fins ara o canviar radicalment.
No puc assegurar que faci tot bé, però el que tinc clar que amb aquest canvi segur que el municipi surt guanyant i potser ja va sent hora que guanyi el municipi.

diumenge, 12 de desembre del 2010

Wikileaks i la Gonzalez-sinde . sindescaro es com actua

Wikileaks ha estat un gra al cul de molts polítics, una de les últimes filtracions ha revelat que l'hivern passat la ministre de la incultura la Sinde, va criticar la Llei del Cinema català, la qual la va qualificar de antinatural i desquilibrada. això va estar criticat en una reunió amb el ambaixador americà que resideix a la capital del regne. 
Segons aquesta ministra del Pinotxo Zapatero, el govern colonitzador treballaria per evitar-ne la seva aplicació, i jo em demano no ens trobem en una democràcia, i no es aquesta en la qual la veu del poble es la que mana. per tant si el govern català ha aprovat aquesta llei  qui son ells per intentar desqualificar-la el problema es que aquests encara tenen el gen feixista i per tant encara pensen com ho feien els seus mestres.
La guinda al pastís va estar quan en veu dels catalans va dir que nosaltres preferim veure les pel·licules en la llengua d'en sirvent, que voleu que us digui en aquest moment jo no soc d'eixe mon. Ja en començo a estar una mica tip de que els demés em diguin com penso o com deixo de pensar, potser això en altres temps era normal.[noticia]