diumenge, 12 de desembre de 2010

Wikileaks i la Gonzalez-sinde . sindescaro es com actua

Wikileaks ha estat un gra al cul de molts polítics, una de les últimes filtracions ha revelat que l'hivern passat la ministre de la incultura la Sinde, va criticar la Llei del Cinema català, la qual la va qualificar de antinatural i desquilibrada. això va estar criticat en una reunió amb el ambaixador americà que resideix a la capital del regne. 
Segons aquesta ministra del Pinotxo Zapatero, el govern colonitzador treballaria per evitar-ne la seva aplicació, i jo em demano no ens trobem en una democràcia, i no es aquesta en la qual la veu del poble es la que mana. per tant si el govern català ha aprovat aquesta llei  qui son ells per intentar desqualificar-la el problema es que aquests encara tenen el gen feixista i per tant encara pensen com ho feien els seus mestres.
La guinda al pastís va estar quan en veu dels catalans va dir que nosaltres preferim veure les pel·licules en la llengua d'en sirvent, que voleu que us digui en aquest moment jo no soc d'eixe mon. Ja en començo a estar una mica tip de que els demés em diguin com penso o com deixo de pensar, potser això en altres temps era normal.[noticia]