divendres, 10 de desembre de 2010

Carod-Rovira, hauria de fer cas aquell proverbi que diu millor calladet i passar per mal informat que obrir la boca i disipar qualsevol dubte.

  La veritat es que no tinc clar si això es un acudit o molta mala llet però que ara surti aquest personatge demanant dimissions fot com a mínim gràcia . Dons bé aquest personatges ha sortit al escenari dient que els esquerdats han fet una campanya pèssima i acaba afirmant que hauria d'haver dimitit tot l'equip directiu la mateixa nit electoral.
Be tot això està molt be, però que aquesta paella emmascarada vulgui embrutir els altres quan ell, va fer cagades molt mes grosses, reunió en terreny gavatxo amb els terroristes d'ETA, aquella broma de la corona d'espines , el fet de les ambaixades col·locant la família, masses motius per haver dimitit ell i no demanar la dimissió dels demés.
Desprès ha assegurat que els esquerdats han deixat de ser un partit de primera divisió i que han fet un viatge en el temps .Desprès ha parlat de la seva continuïtat en la militància del partit si deixa de jocs infantils i conspiracions continues. La veritat es que poc mes pot aportat aquest zombi de la política catalana . només tirar merda sobre els demés,  La veritat que aquest personatges ha fet molt mal al partit dels esquerdats tant com els Puigcercós i companyia però com a mínim aquests han anat de cara mentre que el altre va per el darrera i a les fosques.