dissabte, 20 de febrer del 2021

Manifestacions Contra Que o Contra qui

 L'excusa era el tancament a la presó  del Pablo Hasel, en un altre moment era el judici del procés, però el que de desde el meu punt de vista tot plegat es manifestar-se, cremar contenidors i tirar pedres als mossos. 

Mossos que ara resulta que són els dolents de la pel·lícula, a veure senyors del govern aquesta gent que vosaltres esteu maltractant són els vostres treballadors , potser els darrers responsables de les seves actuacions són els polítics que hi ha al capdamunt de la piràmide,  perquè ara mateix es la part mes dèbil del eslabón, que fàcil que es criticar-los, però tothom els demana quan les coses no van com ells volen.

Jo em demano el perquè de les manifestacions , i perquè aquests atacs a comisaries, crema de contenidors, tirada de pedres, pilotes de golf, la veritat que la violència es tal que un es demana que volen aquesta gent. Potser es una manera de treure els mals cóps que porten dintre, potser es una manera de plasmar la seva frustració, però això ha de tenir una resposta. Tota acció ha de disposar de una reacció i aquesta ha de ser de les mateixes mesures que l'acció. La resposta no pot esser amb el lliri a la ma, la veritat que la resposta policial ha de ser concorde a la violència dels manifestants. Si que es veritat que en tota manifestació sempre surt perjudicada alguna persona ,(i es una desgràcia per ella  ) o empreses, però que ha de fer la policia en aquestes situacions. Deixar-los fer o actuar. aquest es la situació, Jo soc partidari de que actuïn i amb les forces proporcionals per acabar amb els disturbis.  els polítics del govern han de avalar aquestes situacions i no criticar-les com ha fet la Laura Borras de junts. El govern ha de criticar-menys i avalar mes les actuacions policials. 

dijous, 18 de febrer del 2021

Noticies que semblen tretes del Elmundotoday

 Darrerament escoltar la televisió es com llegir la pagina web del mundotoday [noticies], perquè moltes noticies que es donen son molt difícils de pair .comencem

Resulta que en el Judici del Master de la Cifuentes, han sigut acusats tots menys la que es va beneficiar de les trampes realitzades, i els jutges es queden tan amples, això es com si ara es sancionés a la Caixera de Eroski per haver vist com la Cristina Cifuentes posava les crees a la bossa i no hagués fet la vista grossa. La veritat que es de traca i mocador..

Una altre de las noticies destacades d'aquest mes es que el Partit Popular vol cambiar de local social i es vol vendre la sede que tenia al carrer Genova 13, jo em pregunto la venda es faran una part en negre per compensar les despeses del mateix color. I on aniran ara, potser el millor lloc on anar es on proposat la web mundotoday que diu que on millor estarien que en el Consell General del Poder Judicial.

I vull acabar el dia parlant de la lliberta d'expressió, jo tinc molts dubtes però entre el cantant d'en Pablo Hansel ,  que cantava contra els borbons, les forces de l'estat, els mossos, ect i aquella noia de 18 anys que va dir que tota la culpa del mon era dels jueus , la senyoreta Isabel Medina Peralta jo no hi trobo cap diferencia, la única que hi ha es que la primera només es sancionable a l'estat espanyol i l'altre es un delicte d'odi. però si es mira fredament les dos les puc arribar a posar al mateix grau, condemnables, però no estic capacitat de jutjar-les , cadascú amb la seva conciència.

Avui he parlat amb un pdecatista que m'ha comentat que ara es volen tornar a integrar al Partit de Junts, desprès del paper que han fet desitjo que això no sigui possible, perquè després d`aconseguir que el partit de junts no guanyin les eleccions ara volen tornar a casa. en Politica es veuen moltes burrades, però aquest es de jutjat de guardia. Els partits de Catalunya son la imatge real del cainisme.


 

dimarts, 16 de febrer del 2021

Cap Geperut es veu la seva Gepa.

Avui dimarts, i que ja s'ha acabat tot això de les eleccions nacionals autonòmiques, es el moment de que fent un petit repàs de tot plegat, començarem per els Senyor Jonqueres i la seva màxima de que en el seu partit no hi ha cap mena de taca de corruptela, potser aquell senyor abans de dir aquesta màxima el que hauria de haver fet es donar-se una volteta per la Cerdanya, i desprès ja podrà dir el que vulgui . Perquè darrerament per les voltants del Segre hi ha molt de soroll de sables.
El segon punt destacable es la frase de la Chacón del Pdecat, segons ella seran unes eleccions on ells seran decisius i així ha estat gràcies a la seva participació que ha sumat mes o menys 80.000 vots ha aconseguit que els esquerdats sobrepassin als Convenients que anaven molt Junts. Quin mal ha fet l'enveja, enveja del Convenient Mas en que el seu substitut ha estat millor valorar que ell.
Tercer punt els neofeixistes de ciutadans han cedit el testimoni del feixisme a Vox. el canvi es bo perquè com a mínim ara veurem l'enemic de cara. 
I el Filòsof de sanitat ha guanyat les eleccions , un cop que els socis-lletos guanyen unes eleccions a Catalunya els hi pot passar el mateix que els ciutadans que no suma per poder fer govern. Només ho pot aconseguir amb els vots del botiflers esquerdats. que darrerament semblen la filla petita dels de Unió .
I el Partit Nacionalista de Catalunya amb la Pascal que no els han votat ni els de la seva llista. 
Han estat unes votacions que han canviat alguna petita cosa però qui ha guanyat de veritat ha estat l'abstenció i això es un punt que han de començar a estudiar. perquè la gent cada cop més esta mes farta de tanta política de barri que no aporta res.
La Cup i els Comuns en la seva utopia, això de estar en contra perquè si ,està molt be, però en algun moment un polític s'ha de mullar, i quan mes moll sigui molt millor per el país, perquè això de dir frases boniques i de profesia, son molt maques, però en aquest país el que manca son fet i no paraules.
Salut i República.