dilluns, 25 de febrer de 2013

Voler Treure Redit de una Cagada

Jo m'he de treure el barret davant la barra d'aquesta senyora, la reina del botox, desprès de reunir-se l'any 2010 amb la ex-pujol (jordi Pujol Ferrusola) i enterar-se en aquell moment que aquest personatges avui pressumptament tret diners fora del país de una manera fosca. Envers de anar als mossos d'esquadra i denunciar el fet, ella politica de mena es guarda la informació, per quin ocult motiu es pot guardar tot això, la veritat que el motiu només pot esser un redit polític i un as a la màniga, dons bé desprès de demonstrar-se que aquesta senyora no es una bona alternativa política. Ara resulta que es ella la víctima, que per algun motiu se la incriminat, quan ella que està per sobre el be i el mal no ha fet res. Bé d'entrada se li ha vist el llautó per tant potser el millor que podia fer aquesta senyora es quedar-se calladeta una estoneta i no utilitzar les mitges veritats per guanyar adeptes. Bé la veritat que crec que en trobarà pocs de nous seguidors, però en el nostre país encara hi ha molta gent que va amb el lliri a la ma.[noticia] Per cert això de seguir les ordres dels colonitzadors està molt bé, però clar això de denunciar a la policia nacional (forces de ocupació) mentre que la nostre la castiguem , trobo que es un fet que diu molt d'aquest personatge. Aquest es el problema de seguir els gemecs de l'amo que fem tot el que ens diuen sense tenir cap mena de Criteri, per cert acabar amb la seva vida política no cal , ella soleta s'està cavant la seva propia tomba, només desitjo veure la seva caiguda per donar´li el pesam.

Això si que es domini de la paraula

Aquest personatge, s'anomena Arturo Torró i pertany a la Casa Gran de Gandia. desprès de fer el ridícul més espantós el paio només ha sapigut fer una cosa, castigar al missatger , i ha considerat un acte de deslleialtat la publicació d'aquesta foto i han vetat al diari "Gent de la Safor" a qualsevol informació municipal. Es a dir fot el ridicul i desprès treu la vena franquista, això es un país democràtic. Segons la Casa gran la foto s'ha fet de forma mal intencionada i consideren que tracta d'una imatge humiliant per a les persones que hi apareixen, mes humiliant des de el meu punt de vista es està governat per una pallasso com aquest que fot el ridicul i quan la cagat fins les entranyes desprès castiga el missatger.[noticia]

El Francesos tenen visió de futur?

Jo quasibé puc dir que si, que els francesos tenen visió de futur, perquè aquest es el futur de la Una Grande y Libre desprès de que el meu petit país trenqui les cadenes que ens mantenen lligats al seu domini.

diumenge, 24 de febrer de 2013

Pancartes amb una mica de mala llet , perquè serà?


Aquesta vida, hi ha poques vegades que la gent recull el que llença al camp , aquest cop li ha tocat a la herència del franquisme mes carca, aquest personatge que ara està de capa caiguda, que no deixa de ser  la darrera herència del franquisme, dons bé aquí te el que pensa una part del poble d'ell.

Setge al Castell de Cardona

El poble que oblida la seva història està condemnat a repetirla , i el nostre poble disposa de una memòria molt febre