divendres, 17 de setembre de 2010

Independència i decadència

El senyor Montilla el darrer defensor del estatut, quan el pobles es vol quedar amb estat ha tingut el dia inspirat i una entrevista a la televisió del Cap de la matriu d'on ell es filial ha assegurat que la independència es la decadència. i s'ha quedat tant ampla el senyor
I jo entenc que te la seva part de raó la independència es la decadència del seu partit i els seus aliats, es la decadència de tot això de anar enganyant al poble i ja veurem que passa d'aquí quatre dies .
Desprès assegura que es presenten a les eleccions per canviar catalunya, encara més que volen ara aquesta filial que acabem cantant el cara al Sol [noticia].
Ens hem empassat un estatut, que ens han retallat i encara representa que som els dolents, potser que anem diguen prou a tot plegat i que si la independència es la decadència, jo vull la decadència però sense cadenes que em tinguin lligat a cap matriu que ens exprimeix com una llimona.


El vot útil, i la pres de pel continua

la Veritat que aquest manifest de una  trentena d'intel·lectuals (definició que no entenc massa clara ) situats a l'òrbita d'ERC s'han adherit a un manifest per Esquerra, han fet una crida al vot útil independentista i han demanat suport per la candidatura que lidera Joan Puigcercós. [noticia].
Tresserras ha contraposat l'independentisme "útil" d'ERC a les "aventures personals", bé aquest Esquerdats ara son les aventures personals del mal anomenat mega-pagès que ha netejat tot el que li fes nosa i s'ha quedat mes sol que la una. en quan a vot útil, que hem d'entendre per vot útil, aquests dels darrer vuit anys que s'han venut per un plat de llenties al millor postor, així si que es útil però només per les seves butxaques.

Bé entre aquests defensors de la terra i el Boadella and companyia no hi ha tanta diferència, aquest gran defensor de la Espanya ha gosat de dir que els catalans som uns ganduls frustrats, la veritat que està bé que ho digui ell que ha xuclat de subvencions tota la vida i quan s'han acabat aquí no ha tingut cap escrúpol d'anar-les a buscar a la capital de regne. [noticia]. Aquest personatge està on li pertoca aquest cop juntament amb el Neira i companyia, tot plegat molt penós.
I per acabar vull parlar de la Camacho i el seu amic Sakorzi , la veritat que aquests neonazis son com els seus antics, sempre actuen igual, molt mercat comú pero a l'hora de la veritat només son ells i els seus, els demés s'han de eliminar com va fer el seu mestre hitler.[noticia]
no deixa de ser curiós que tant parlar de la comunitat europea, del lliure mercat de persones i mercaderies a l'hora de la veritat no es així perquè els romanesos son del mercat comú , o aquí com sempre som tots igual mentre no toquen als fundadors perquè si es així o juguem tots o trenquem les cartes, sinó tot plegat semblen els de reagrupament quan han vit que les coses no son com el lider vol llavors canviem les coses.

dijous, 16 de setembre de 2010

més que un Club

amb Aquesta Bandera el Barça deixaria d'ésser un club de Futbol per passar a ésser mes que un club. Ara amb la nova directiva ho tenim un pel mes difícil però mai se sap a vegades sona la flauta

dimecres, 15 de setembre de 2010

dimarts, 14 de setembre de 2010

Ciutadanos s'han tret la careta

Ja era hora , com deia la iaia a cada porc li arriba el seu Sant Martí i això mateix es el que els hi ha passat als neofeixistes aquests anomenats Ciudadanos.Dons bé aquests anomenats demòcrates el dia de la diada van voler amagar les senyeres dels balcons d'Olesa perquè no sortissin en el seu espot electoral. Ells grans defensors de la Constitució Espanyola van demanar als veïns que les retiressin assegurant que estaven gravant un anunci de pasta de dents.
Però clar el poble no es tonto i van descobrir l'engany, llavors els veïns van penjar encara més senyeres als balcons. Per mes inri aquests impresentables van gravar aquest espot al Carrer Espartero, general famós a la nostra nació per la frase que havia de bombardejar Can Fanga cada 50 anys, un altres gran demòcrata, ja es allò que deu els cria i ells s'ajunten.[noticia]
l'espot es va gravar al carrer Espartero, general autor de la frase "hi ha que bombardejar Barcelona cada 50 anys".

Absolut Mas , serà aquesta la darrera alternativa?

Vist el que s'està veient i que els partits anomenats Nacionalistes no deixen de ser partidistes a guanyar-se la cadira potser la darrera oportunitat de fer alguna cosa per el teu país sigui aquesta, el company Desmond ha creat un bloc independentista amb gent independentista i amb una condició molt importat no pertanya a els Convenients .ITCHING LIKE GRASS

Es un lloc on la gent pot opinar, dir la seva i amb una finalitat aconseguir que Catalunya trenqui les cadenes que ens tenen sotmesos a la Capital del regne dels hereus de Felip V.

La Corona dels Hereus de Felip V tenen por

La veritat que es palpa quan pots veure a les televisions del país veí siguin del caire que siguin tant de corrent Socialista (quatre gats) com neofeixistes (interfranquisme, amb el brau incorporat) tots dediquen programes a destrossar la nostra nació.
Tots tenen una visió partidista de Catalunya, i la veritat que en el fons tant m'és ells s'ho perdrem nosaltres no canviarem per fer-los contents, nosaltres hem d'anar a la nostra, i la nostra es la independència primer econòmica i desprès política, aquesta vindrà sola si aconseguim la primera. No tots som iguals a la Constitució dons nosaltres volem un concert econòmic com els nostres veïns.
Ahir al programa de Cuatro anomenat "las mañanas" van parlar de l'estatut i de Catalunya i aquests personatges es van treure les caretes, pitjor va ésser diumenge per la Tarda amb un programa de intereconomia que tenien al personatge aquell que per fer-se conèixer es va despullar al Parlament, dons bé en aquest programa que debien rascar per sota les catifes per trobar amics i gent per destrossar la nostra nació. Allí va sortir un personatge anomenat Delàs que de presentació era descendent de Rafael de Casanovas, dient que el català en temps de franquisme només el parlaven els pagesos, i que ell no el parla perquè no li dona la gana. Dons be li he de recordar aquest duc-comte-pallasso , que durant quaranta anys el Català era un idioma prohibit, i gràcies als Pagesos es va mantenir en moltes zones.
Ja es allò que deia la iaia que la família es de les poques coses que no pots triar que et ve donada, però veig que la descendència d'en Casanovas ha sofert algunes mutacions, això dels títols mobiliari te aquests efectes secundaris.
Per tant vist el que porto veient durant aquests dies, veig que la Corona dels Hereus de Felip V està nerviosa i això m'agrada, perquè començant a tenir por, por de que si la nostra nació desapareix del seu domini hauran de viure de uns altres i potser els hi tocarà a ells tenir que salvaguardar la pàtria i això no es bo per les seves arques.


El Concert Econòmic, els hereus de Felip V no estant per aquesta música

Jo soc partidari del Concert Econòmic, la veritat que la independència econòmica seria la que mes mal faria a la gran capital, perquè si nosaltres podem administrar els nostres calerons tot el resta vindrà rodat. 
Per això m'agrada la idea d'en Mas (la veritat que no entenc com un seguidista com aquest hagi tingut aquesta idea però be com ja sabem una flor no fa primavera).[noticia].
El que jo no entenc es que els demés estiguin en contra, el que jo no entenc es que tant neofeixistes com filials no estiguin d'acord amb aquesta proposta sent la mateixa que ells estant mantenint al país basc. O si clar els catalans som diferents i nosaltres no ens varen vendre per un plat de llenties en tens franquista i per això ens van treure els petits drets que teníem. La veritat que el Franquisme va guanyar a Catalunya per les lluites internes, però com diu aquell venedor de catifes i de fum això no toca ara.
Desprès de la proposta de Mas, ja han sortit els gossos a bordar una miqueta cada partit ha tret els seus bordadors perquè aquesta proposta pot calar fons i pot fotre mes forat, no sigui el cas que perdem terreny. I clar com el trispartit ja han pactat un altre cop que si podem tornaran a fer pinya hem de llimar una mica perquè el quadrat del cercle sigui total i no es doni el cas que els Convenients juntament amb petits partit puguin governar i se els hi acabi la bicoca.


diumenge, 12 de setembre de 2010

Els Fets diran com ets, no pas les paraules

Aquest onze de setembre ha estat productiu hem pogut veure com es la gent, els polítics son com actuen no pas com parlen i aquest dissabte hi ha una persona que s'ha tret la careta i ha demostrat com es, la veritat que ha estat molt bé tot plegat així sabem amb qui ens juguem els calerons.
Primer Va ésser en Carretero i el seus seguidors que em van vendre la moto de la veu dels militants, ens van vendre que hi hauria regeneració política,i que tot seria democràtic i per consens, però clar a la primera de canvi tot això quan veus que els teus no van en el lloc que tu voldries llavors això no serveix i tot el que he dit abans no porta enlloc i passo a ser un dictador. Aquesta ha estat la primera Decepció.
La segona ha vingut aquest dissabte quan es fa una manifestació per Catalunya el cap de llista de Solidaritat prefereix anar a veure un partidet de la lliga de futbol abans d'anar a manifestar-se per el seu país.Jo trobo que de partits de futbol en hi ha molts i si en Laporta fos el capdavanter  que es mereix la nostra nació tindria molt clar que primer la nació i després el barça.
Dons bé aquest parell s'ajuntin o no , la veritat que han deixat molt clar que podem esperar d'ells , són polítics i com a tals primer son ells, després ells i si queda alguna coseta hi ha la seva nació. Jo només puc dir que amb actuacions així el que estant aconseguint es que els patriotes es quedin a casa i no vagin a votar. O fins i tot votin a partits sense credibilitat.[noticia]