dimarts, 14 de setembre de 2010

La Corona dels Hereus de Felip V tenen por

La veritat que es palpa quan pots veure a les televisions del país veí siguin del caire que siguin tant de corrent Socialista (quatre gats) com neofeixistes (interfranquisme, amb el brau incorporat) tots dediquen programes a destrossar la nostra nació.
Tots tenen una visió partidista de Catalunya, i la veritat que en el fons tant m'és ells s'ho perdrem nosaltres no canviarem per fer-los contents, nosaltres hem d'anar a la nostra, i la nostra es la independència primer econòmica i desprès política, aquesta vindrà sola si aconseguim la primera. No tots som iguals a la Constitució dons nosaltres volem un concert econòmic com els nostres veïns.
Ahir al programa de Cuatro anomenat "las mañanas" van parlar de l'estatut i de Catalunya i aquests personatges es van treure les caretes, pitjor va ésser diumenge per la Tarda amb un programa de intereconomia que tenien al personatge aquell que per fer-se conèixer es va despullar al Parlament, dons bé en aquest programa que debien rascar per sota les catifes per trobar amics i gent per destrossar la nostra nació. Allí va sortir un personatge anomenat Delàs que de presentació era descendent de Rafael de Casanovas, dient que el català en temps de franquisme només el parlaven els pagesos, i que ell no el parla perquè no li dona la gana. Dons be li he de recordar aquest duc-comte-pallasso , que durant quaranta anys el Català era un idioma prohibit, i gràcies als Pagesos es va mantenir en moltes zones.
Ja es allò que deia la iaia que la família es de les poques coses que no pots triar que et ve donada, però veig que la descendència d'en Casanovas ha sofert algunes mutacions, això dels títols mobiliari te aquests efectes secundaris.
Per tant vist el que porto veient durant aquests dies, veig que la Corona dels Hereus de Felip V està nerviosa i això m'agrada, perquè començant a tenir por, por de que si la nostra nació desapareix del seu domini hauran de viure de uns altres i potser els hi tocarà a ells tenir que salvaguardar la pàtria i això no es bo per les seves arques.