divendres, 17 de setembre de 2010

El vot útil, i la pres de pel continua

la Veritat que aquest manifest de una  trentena d'intel·lectuals (definició que no entenc massa clara ) situats a l'òrbita d'ERC s'han adherit a un manifest per Esquerra, han fet una crida al vot útil independentista i han demanat suport per la candidatura que lidera Joan Puigcercós. [noticia].
Tresserras ha contraposat l'independentisme "útil" d'ERC a les "aventures personals", bé aquest Esquerdats ara son les aventures personals del mal anomenat mega-pagès que ha netejat tot el que li fes nosa i s'ha quedat mes sol que la una. en quan a vot útil, que hem d'entendre per vot útil, aquests dels darrer vuit anys que s'han venut per un plat de llenties al millor postor, així si que es útil però només per les seves butxaques.

Bé entre aquests defensors de la terra i el Boadella and companyia no hi ha tanta diferència, aquest gran defensor de la Espanya ha gosat de dir que els catalans som uns ganduls frustrats, la veritat que està bé que ho digui ell que ha xuclat de subvencions tota la vida i quan s'han acabat aquí no ha tingut cap escrúpol d'anar-les a buscar a la capital de regne. [noticia]. Aquest personatge està on li pertoca aquest cop juntament amb el Neira i companyia, tot plegat molt penós.
I per acabar vull parlar de la Camacho i el seu amic Sakorzi , la veritat que aquests neonazis son com els seus antics, sempre actuen igual, molt mercat comú pero a l'hora de la veritat només son ells i els seus, els demés s'han de eliminar com va fer el seu mestre hitler.[noticia]
no deixa de ser curiós que tant parlar de la comunitat europea, del lliure mercat de persones i mercaderies a l'hora de la veritat no es així perquè els romanesos son del mercat comú , o aquí com sempre som tots igual mentre no toquen als fundadors perquè si es així o juguem tots o trenquem les cartes, sinó tot plegat semblen els de reagrupament quan han vit que les coses no son com el lider vol llavors canviem les coses.