dissabte, 7 de novembre del 2009

divendres, 6 de novembre del 2009

Catalunya- o Paisos Catalans.


Avui m'agradaria fer una reflexió sobre perquè hem de lluitar els catalans , per ésser lliures nosaltres o buscar la llibertat dels països catalans.
Primer m'agradaria saber l'opinió de la colònia valenciana i de la colònia de les illes, m'agradaria saber el que ells volen, perquè si ells no volen pertanya als països catalans, no ens convertirem nosaltres com els hereus del Regne de Felip V si no volen ésser dels països catalans cap problema que es quedin com a colònia del regne de Felip V i ja s'ho faran.

Si no volen anomenar a la llengua catalana com a llengua valenciana, també es igual en el fons i si ho miren fredament resulta que molts professors de la llengua valenciana començar estudiant Català a les universitats Catalanes i ara diuen que la seva llengua es diferent.

La veritat es que cada poble hauria de disposar el dret de decidir el que vol ésser en un futur i que un drets caducs i de prepotencia conquerits amb les armes no haurien de tenir cap prioritat sobre cap poble.

Catalunya Lliure
M'agradaria una catalunya lliure de les cadenes que ens tenen sotmesos als regne de felip v.

però també m'agradaria una Catalunya Lliure de tot aquesta panda de polítics que ens mal governen i que només busquen una bona possessió a la menjadora.

També voldria una Catalunya lliure de Corruptes i xantatgistes que només treballen per el seu be propi i que els importa una merda el be dels demés , que primer s'han d'emplenar les butxaques i desprès si queda alguna cosa intentar rentar la cara al municipi, però sempre amb la condició que primer son els mateixos.

Vull una Catalunya Lliure de gent que no s'estima la seva terra, de gent que son capaços de vendre a la sogre con tal de pujar un esglaó, fenicis que es molt mes important la pela que no pas el seu país.

I la meva gran pregunta es , existeix aquesta utopia de nació , o està tot tant podrit que obris la porta que obris i estiris la manta que estiris que tot està ple de corrupció i xantatge .


La molt Nacionalista Usun Yoon ,

La veritat que surti una senyoreta parlant el coreà i vagui el pallasso aquest de l'Intermedio i digui que es molt nacionalista Catalana i per això parla només català , la veritat que de gràcia no en fot massa potser si això ho fes a la capital de regne dels Hereus de Felip V amb la seva llengua aquest home estaria penjat de un arbre, però clar a Catalunya som mes papistes que el papa, i que vingui un aragonès a insultar la nostre llengua a la nostre cara mira tu ens fot gràcia i tot.[noticia].

Be la veritat que veien la cara del gran wyonimg que semblava que en portava mes al cap que no pas als peus, es podia esperar qualsevol cosa la veritat, però que vagi etílic no li dona dret a ficar-se amb la nostra llengua i si el vol fer que ho faci a casa seva i no vingui a la nostra a donar lliçons.

L'Estat dels Hereus del regne de Felip V, no saben perdre

Desprès de la golejada que van rebre a Areny de Munt, els hereus del regne de Felip V no han sabut captar la derrota i ara volen recórrer tots els referèndums municipals que hi ha per el dia 13 de desembre del 2009,[noticia] .
El problema que tenen aquests senyors que s'auto-anomenen democràtics i la veritat que no deixen de ser uns dictadors que no li interessa el que vol el poble, ni la veu del mateix, ni el que volen dir , el que volen els hereus de Felip V son xais que segueixin el ramat, i per això ja disposen dels pperos i de la filial , encara que tant els esquerdats com els sense iniciativa i per posar-los verds no perden el fil.
Bé he de ressenyar que al poble d'Alp se ha creat una nova associació anomena Independentista per el Municipi d'Alp La Molina i Masella i que serà aquesta associació l'encarregada de sol·licitar el referèndum, si es possible per el dia 13 de desembre, però com el temps es massa just si no es possible per el mes de febrer. Per lo menys Alp es mou , ja es prou important tot plegat , ara nomès manca que l'Associació posi mans i mànigues perquè tot plegat sigui un triomf de la democràcia.

dijous, 5 de novembre del 2009

Nebrera-Buenafuente,En presunta defensa del espectador

La nebrera presenta el seu llibre en presumpte defensa , potser en presumpte defensa haurien d'estar els espectadors criticant als seus antics companys, la veritat que la Montserrat darrerament rega massa les plantes fora del test.la muller del cesar no sols ha de ser honesta, sinó que també ho ha d'aparentar

La veritat que es un bosc molt fosc, però com diu la dita la muller del rei a part de ser pura ho ha d'aparentar, o si li canviem el sentit la dona del Cesar a part de ser honesta ho ha d'aparentar, avui he vist publicat al e-noticies tots càrrecs de la primera Dama de la Nació Catalana, només mancava veure el sou que treu de tantes funcions, o la veritat si te prou temps per desenvolupar totes les seves funcions ,però amb tanta gent a l'atur trobo un peu macabre el ventall de feines i càrrecs que disposa aquesta senyora. [noticia].
Bé també pot ésser que com el sou de President de la Generalitat es dels mes mal pagats de l'univers la senyora del president ha de treballar per portar un sobre-sou a la família , despres es aquesta mateixa gent la que et vol donar classes d'ética i de moralitat, te nassos tot plegat.

dimecres, 4 de novembre del 2009

Al Trist-partit no vol la llei de la Cerdanya.

Aquest tampoc serà possible , la proposició de llei sobre el règim especial de la Cerdanya no superarà amb tota el parlament, perquè aquests components del trist-partit no els hi dona la gana, la veritat que es el problema de les comarques de muntanyes, que som insignificants, que aporten pocs vots i que som prescindibles . El dia que tanquem el forat del tunel de Cadi i aquests paios de la Gran ciutat no puguin pujar a esquiar ja veurem si llavors estaran tant valents i treuran tant de pit. Perquè la veritat que es l'única manera que aquesta gent t'escolta quan hi ha merder i força, dons potser si taquem quatre caps de setmana el forat del Cadi llavors en parlarem de tot plegat [noticia].
Clar que el problema també el tenim a casa no tenim un lider amb prou personalitat per dir prou de tanta tonteria i anem a la feina, perquè tot això del casal d'avis que es el Consell Comarcal fot mes nosa que servei.

Els futbolistes en peu de guerra.

La veritat que els que haurien d'estar enfadats son el resta d'humans que els correspon pagar una taxa impositiva diferent si ets estranger a si ets un nacional del regne dels Hereus de Felip V.
Els futbolistes amb uns sous extraordinaris ara resulta que quan el govern els vol gravar amb la quota igual als residents , no estan conformes , i la patronal es a dir els equips de futbol tampoc. Normal tot aquests jugadors voldran fitxar per un import net i serà un cost superior al esquip de futbol, però es problema dels equips de futbol i els preus i sous que paguen als jugadors. [noticia].

Bé aquesta proposta de llei deu ésser el primer encert de la ministra Salgado, per tant se li ha de reconèixer tot el merit però ja va sent hora de qui si tots som iguals potser tots hauriem de pagar segons els nostres ingressos igualment.

Perquè desprès resulta que molts nascuts a la nostra nació tenen el domicili fiscal a països amb impostos molt baixos, així s'estalvien pagar un gravamen que els estrangers que venen a treballar al regne dels hereus de Felip V no tenen que pagar. Bonica igualtat aquesta.

dimarts, 3 de novembre del 2009

Segons Nadal, Catalunya està molt neta

La veritat que això es una afirmació que no hi ficarem la ma al foc per cap ajuntament sigui de la llista que sigui i del partit que vulgueu, tenen la caixa forta massa aprop per apostar per la honestedat de qualsevol polític.[noticia].

El que no he sabut llegir entre línies es que el que volia dir en Nadal es que les caixes fortes de la nostra nació que desprès de l'onada de polítics que han passat ha quedat ben neta, si es refereix a aquesta situació segur que llavors l'ha encertada.

Perquè molts dèficits d'alguns Ajuntaments envers de embutxacar-se els calarons els l'haguessin aportat a la Casa gran, potser aquesta estaria mes sanejada. I no estarien com ara plenes de telaranys.

A part que molts d'aquest polítics han confós treballar per el poble que treballar-se al poble i aprofitar-se de la seva situació privilegiada per treure'n profit. Molt estimar el poble però segur que estimen molt mes la caixa del mateix.

I ara vendrem que son un patriotes que ho han fet per la nació , home si som un pel hipòcrites fins i tot amb això els hi podríem donar la raó abans que els senyor de la Capital de Regne de Felip v en ataquin com a sangoneres millor que els habitants de la nostra nació ens robin, però no podríem fer una cosa intermitja i es destimar aquests calerons a millorar la nostra nació i així treballar per aixecar el pais, perquè d'aquesta manera nomès s'aixeques les quatre cases dels corruptors.
Als senyors de sense iniciativa els hi passa com a moltes empreses, com mes pòtul mes amunt et trobes

Als senyors de iniciativa els hi passa com a certes empreses , que com mes potul i barroer ets mes amunt et trobes , així es com podem trobar al senyor Miralles en el lloc on es troba, perquè clar una persona que tingui en sentíssim nassos de dir que la corrupció prové bàsicament del mon de l'economia , ja en hi ha per llogar cadires, li he de recordar a aquest senyor que la corrupció es una arma política, i son aquests els que la utilitzen per els seus negocis, i son ells, els polítics que tenen l'eina per el mànec per acceptar-la o rebutjar-la i la veritat es que el sinònim honrat i polític darrerament cada cop mes es una ciència ficció.[noticia]

Per tant només recordar-li aquest senyor que utilitzi aquella màxima que diu, que es molt millor callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte.

Desprès parla de regeneració política, jo entenc que això vol dir que tots aquests vells dinosaures els foten tots a l'atur i sàlvia nova, dons no estaria malament com a mínim els que entrin de nou no tindran el tic aquest que a la mínima de canvi fotin ma a la caixa.

diumenge, 1 de novembre del 2009

LA CAMPANA , una canço del segle XIX

Ja la campana sona,
Lo canó ja retrona...
Anem, anem, republicans,anem!
A la victòria anem!Ja és arribat lo dia
que'l poble tan volia;
fugiu, tirans, lo poble vol ser rey.

La bandera adorada
que jau allí empolvada,
Correm, germans, a l'aire enarbolem!

Ja la campana sona...

Mireula que és galana
La ensenya ciutadana,
Que llibertat nos promet, si la alsem


Lo garrot, la escopeta,
La fals y la forqueta,
Oh Catalans! ab valor empunyem !

Ja la campana sona...

La cort v la noblesa.
L'orgull de la riquesa.
Caigan de un cop fins al nostre nivell!


La milicia v lo clero,
No tingan més que un fuero:
Lo poble sols de un altre y és lo rey

Ja la campana sona...

Los públichs funcionaris
No timgam amos varis:
Depengam tots del popular congrés

Los ganduls que´s mantenen
del poble, y luego´l venen,
morin cremats, sino pau no tindrem.

Ja sona la campana...

Un sol pago directe
y un sol ram que´l colecte:
Tothom d´allí serà pagat com deu

Que pàgui qui té renda,
O bé alguna prebenda:
Lo qui no té, tampoch deu pagar res.

Ja sona la campana...

Lo delme, la gabella,
Lo dret de la portella,
No, jornalers, may més no pagarem!
ja la campana sona
Lo canó ja retrona....
Anem, anem republicans, anem!

A la victòria anem25 anys d'un forat , poca llum i molta foscor


El divendres van ser 25 anys del forat del túnel del Cadí, això des de el meu punt de vista ha provocat poca llum i molta foscor, ara resulta que la Cerdanya ha passat de ser un destí a ser una zona de pas, aquest es el futur de la comarca, ens han invadit amb rajols , cases de segona ma que només estant habitades 15 dies d'estiu i algun cap de setmana d'hivern.

Ara només manca la connexió del Cadi amb el Puimorens, i així provocar que la Cerdanya passi de ser un destí a ser una zona com Mollet, amb molt de fums i poca vegetació, la veritat si aquest es el futur de la meva comarca prefereixo que hi hagi un terratrèmol i es torni a enfonsar el túnel un altra vegada.[noticia].

Temps Perdut

tant car que es el temps i tant poc que dura que encara que el tinc que malgastar, i això es el que veig que esta passant amb la política Catalana, el poble català li agrada ésser el burro de carga sinó no s' explica els darrers sondejos de la vanguardia i el periódico [noticia]. Els quan desprès del cas Pretoria i de tota la corruptela voltant per tot arreu que encara pugen ens els sondejos i un partit que una de les seves línies es la regeneració política , aquest partit segons els sondejos no entrarà ni en el parlament. Ja es Alló que per ésser català , el primer manament es que siguis masoquista i el segons que t'agradi que et donguin per qualsevol motiu.

Excursió d'avui, Covil- pic de la coma Ermada Costa Pubilla- roc del llamp

la veritat que l'excursió no es d'alçada, el pic mes alt es el de Costa Pubilla 2053 metres de vegetació i tot enfilat amb tanques perquè el bestiar no canvi de vall, per fer aquesta petita excursió de quatre horetes, he anat fins a Campelles i des d'aquí fins el Refugi del Pla dels prats, des d'aquí el primer cim a fer es el de Costa Pubilla, entre mig del bosc amb caçadors de bolets en un primer moment i caçadors del porc senglar mes endavant es tota la fauna que he vist, al arribar al coll de Coma Ermada ha arribat la tranquilitat i aquesta m'ha acompanyat fins el cim de Costa Pubilla, allí m'he trobat a uns integrants de un grup excursionista que estaven posant una placa, i entre cop de paleta i paleta amb el cim anaven degollant als companys del club excursionista el cert es que han fet una bona carnisseria d'aquesta gent. Desprès de deixar als senyors amb les seves critiques he anat cap al pic del Roc dels Llamps 2049 metres, als meus peus podia veure tota la vall fosca del ripollés amb planoles com a centre mediatic.
Des d'aqui he passat al puig de la Coma Ermada,1996 metres de no res i als meus peus podia veure gombren al fons i montgrony sota meu. la veritat que aquella part del bergueda-ripolles es magnific aquesta época perquè les tonalitats de marrons donen una imatge de postal.
d'aquí només quedava fer el pic de covil 2001 metres d'alçada i fet aquest cim mitja volta i cap el cotxe, ha estat un dia preciós, maco de veritat, feia fins i tot calor i això que avui era 1 de novembre.