divendres, 6 de novembre de 2009

L'Estat dels Hereus del regne de Felip V, no saben perdre

Desprès de la golejada que van rebre a Areny de Munt, els hereus del regne de Felip V no han sabut captar la derrota i ara volen recórrer tots els referèndums municipals que hi ha per el dia 13 de desembre del 2009,[noticia] .
El problema que tenen aquests senyors que s'auto-anomenen democràtics i la veritat que no deixen de ser uns dictadors que no li interessa el que vol el poble, ni la veu del mateix, ni el que volen dir , el que volen els hereus de Felip V son xais que segueixin el ramat, i per això ja disposen dels pperos i de la filial , encara que tant els esquerdats com els sense iniciativa i per posar-los verds no perden el fil.
Bé he de ressenyar que al poble d'Alp se ha creat una nova associació anomena Independentista per el Municipi d'Alp La Molina i Masella i que serà aquesta associació l'encarregada de sol·licitar el referèndum, si es possible per el dia 13 de desembre, però com el temps es massa just si no es possible per el mes de febrer. Per lo menys Alp es mou , ja es prou important tot plegat , ara nomès manca que l'Associació posi mans i mànigues perquè tot plegat sigui un triomf de la democràcia.