dimecres, 4 de novembre de 2009

Els futbolistes en peu de guerra.

La veritat que els que haurien d'estar enfadats son el resta d'humans que els correspon pagar una taxa impositiva diferent si ets estranger a si ets un nacional del regne dels Hereus de Felip V.
Els futbolistes amb uns sous extraordinaris ara resulta que quan el govern els vol gravar amb la quota igual als residents , no estan conformes , i la patronal es a dir els equips de futbol tampoc. Normal tot aquests jugadors voldran fitxar per un import net i serà un cost superior al esquip de futbol, però es problema dels equips de futbol i els preus i sous que paguen als jugadors. [noticia].

Bé aquesta proposta de llei deu ésser el primer encert de la ministra Salgado, per tant se li ha de reconèixer tot el merit però ja va sent hora de qui si tots som iguals potser tots hauriem de pagar segons els nostres ingressos igualment.

Perquè desprès resulta que molts nascuts a la nostra nació tenen el domicili fiscal a països amb impostos molt baixos, així s'estalvien pagar un gravamen que els estrangers que venen a treballar al regne dels hereus de Felip V no tenen que pagar. Bonica igualtat aquesta.

1 comentari:

Amelia ha dit...

No puc estar més d'acord amb tu en aquest tema. I la amenaça de parar la LLiga em sembla un xantatge repugnant: a mi el futbol em porta completament al fresc, però les desigualtats i la poca vergonya no.