dimarts, 3 de novembre de 2009

Segons Nadal, Catalunya està molt neta

La veritat que això es una afirmació que no hi ficarem la ma al foc per cap ajuntament sigui de la llista que sigui i del partit que vulgueu, tenen la caixa forta massa aprop per apostar per la honestedat de qualsevol polític.[noticia].

El que no he sabut llegir entre línies es que el que volia dir en Nadal es que les caixes fortes de la nostra nació que desprès de l'onada de polítics que han passat ha quedat ben neta, si es refereix a aquesta situació segur que llavors l'ha encertada.

Perquè molts dèficits d'alguns Ajuntaments envers de embutxacar-se els calarons els l'haguessin aportat a la Casa gran, potser aquesta estaria mes sanejada. I no estarien com ara plenes de telaranys.

A part que molts d'aquest polítics han confós treballar per el poble que treballar-se al poble i aprofitar-se de la seva situació privilegiada per treure'n profit. Molt estimar el poble però segur que estimen molt mes la caixa del mateix.

I ara vendrem que son un patriotes que ho han fet per la nació , home si som un pel hipòcrites fins i tot amb això els hi podríem donar la raó abans que els senyor de la Capital de Regne de Felip v en ataquin com a sangoneres millor que els habitants de la nostra nació ens robin, però no podríem fer una cosa intermitja i es destimar aquests calerons a millorar la nostra nació i així treballar per aixecar el pais, perquè d'aquesta manera nomès s'aixeques les quatre cases dels corruptors.