dissabte, 7 de març de 2009

El poble Català ha parlat


El poble Català ha dit la seva, a anat a Brusel·les a dir als euro diputats que nosaltres també volem deixar de ser una colònia del regne dels Hereus de Felip V, nosaltres volem ser lliures, volen malgastar els nostres calers de la manera que millor ens roti, però ens els volem gastar dintre de la nostra nació, que volem la independència econòmica i tot seguir ja vindrà la política un cop tinguem la bossa el demès es secundari.
Jo no puc dir si han esta deu mil, cinc mil o quatre gats, però el meu poble ha dit la seva i això serveix perquè per un cop i que no sigui un precedent s'ha de dir xapeau poble català , per un cop hem deixat el famós seny a casa i hem anat a Brussel·les a demanar la nostre llibertat.
Per tant també vull felicitar a l'Enric Canela per la seva idea, a veure si això no es queda aquí i mica a mica anem fent entrar a aquestes ments tant retorçades la idea que el poble Català vol la seva llibertat.[noticia]

divendres, 6 de març de 2009

lapsus Linguistic, o el subconscient ha vist el llum

lapsus lingüístic del senyor critic de la crosta nacionalista, aquell senyor que va dir que s'ha d'acabar amb la crosta nacionalista de les televisions i la solució l'ha trobat ell , disposar de ràdio i televisió polítiques. Parla d'això envers de ràdio i televisió pública. però clar es normal quan un només va en busca i captura del nacionalista,es normal que cada cop que obri la boca la cagui.
I jo em pregunto això vol dir que el seu partit es un partit nacionalista, perquè si els mitjans de comunicació son una crosta nacionalista i aquesta son a l'hora una radio i televisió política he d'entendre que el seu partit es nacionalista per tant que hi ha el senyor Joan Ferran en un partit totalment oposat a la seva idees. Ell defensor de la invasió colonial del regne de Felip V semble que estigui en fora de joc.[noticia]

El País Basc i Alp, una nació i un poble agermanats

La nació Colonitzada del País Basc i el petit poble d'Alp be els podríem incloure en aquella dita popular catalana que els testos s'assemblen a les olles.
Començarem per lo mes greu el País Basc, fa cosa d'un any a les darreres eleccions del regne de Felip V van sortit uns cartells en els quals es volia acollonir a la gent, diguem que si tornen els d'abans això seria un desastre, aquell Cartell que deia que Si tu no hi vas a votar tornaran els altres.
Cosa curiosa tot plegat un any desprès els uns i els altres van agafadets de la ma a colonitzar la nació Basca, això si sempre amb ajuda de jutges que ja els hi han obert el camí treguen les espines del nacionalisme radical.
Per tant aquell eslògan que tant va triomfar potser el haurien de canviar i dir si tu no hi vas tranquil que ja hi anirem nosaltres amb ells. Això que es molt democràtic però que s'han ajuntat tres llistes perdedors per governar la nació Basca en recorda i molt les eleccions municipals del meu municipi.
Dons bé al poble d'Alp també va passar lo mateix, va sortir una llista perquè els Convenients no pactessin amb els I'alternativa Cerdana i mira desprès de les eleccions els que no volien pactar resulta que tenen l'alcaldia per els vots de Alternativa Cerdana. El que abans era tant dolent per el poble ara resulta que es lo millor. A muntanya per culpa del fred es molt freqüent el canvi de jaqueta. Bé Alp en el fons te lo que es mereix.
Però jo em demano el País Basc es mereix aquesta barbaritat que un partit d'esquerres pacti amb un partit de la dreta i un de ultradreta per fotre fora al Partit Nacionalista Basc. Si que es cert que darrerament els Nacionalistes Bascos estant pixant fora el test, però Clar si abans eren tant dolent i ara resulta que són la millor opció. Si el Pse-Psoe son la representació del poble, això si que es perillós, perquè deixar el timó aquells paios es com dir-li a la Guilla que et guardi els pollets.
Jo vist l'experiència del meu poble normes dir-li al ex-lehendekari tranquil·litat el temps i una canya posarà les coses al seu lloc. Potser a les properes els 100.0000 vots que no han pogut gaudir del seu dret de triar aquest cop tinguin mes sort o triïn l'opció menys dolenta.dijous, 5 de març de 2009

El Català independentista , Questio de Gens o del Lloc on vas neixer

estava llegint el e-noticies hi he vist quatre noticies referents al fet independentista que m'han fet treballar la neurona aquesta que tenia en vaga.
1.-l'estudi diu que el independentista prototip té feines més qualificades i més estudis, que e l'unionista, a veure si ara resultarà que el independentisme de la nostra nació només serà qüestió de la classe alta, i els altres no som nacionalistes ni independentistes.[noticia]
2.-El Cercle d'estudis sobiranistes reflecteix que un 20 % dels independentistes son fills de pares nascuda fora de Catalunya, Per a mi Català es la persona que estima la meva nació vingui don vingui i hagi nascut on hagi nascut, No per néixer a Catalunya un te el Catalanisme a la sang sinó que això es una cosa que es fa mica a mica, A Catalunya estem plens de Seguidors del regne de Felip V, i que hi farem tota família te la seva ovella negra [noticia].
3- un de cada tres nacionalista vota Conveniencia i desunió, home això es una mica fort, perquè entenent que mig partit es un partit nacionalistes del regne de Felip V , per sort aquí encara no ha passat el sedàs del Garzon i ha castrat a cap partit per així poder guanyar les eleccions [noticia]

Bé aquests estudis no deien de ser estadístiques i s'han de mirar en pinces, jo estic amb el senyor Enric Canela , i també em demano em pot dir quin avantatge te ser espanyol, i te tota la raó ,això de cornut i pagar el beure va amb el nostre tarannà, però clar potser ja va sent hora de demanar-nos que estem fent, que ja en tenim prou de amagar el cap sota l'ala. Això de fer els estruç va amb nosaltres [noticia]

dimecres, 4 de març de 2009

A Catalunya en Català

Potser en la situació en que ens trobem no es el moment oportú, però com sempre això de cornuts i pagar el beure ens va com anell al dit, Amb atacs seguits de la premsa mediàtica envers la nostra llengua. Això darrerament envers de la Cacera dels sociates es la Cacera del Nacionalista, aquest cop toca a Bascs i Gallecs, si es cert que a Galícia, han fet molt poc per el seu país i molt per la seva nació, però al país Basc les eleccions no han estat correctes han privat a mes de 100.000 persones de poder votar als seus elegits.
I jo em demano quan els necessitaven aquest eren constitucionals i ara quan han vist que si els treien del mig podrien aspirar a governar aquella nació dons tallem de sotarrel i apala ja tenim una altre nació colonitzada i sense haver de fer cap guerra.
Dons jo vull destacar l'anunci, un anunci que entra facilment, que serà objecte de burla dels hereus del Franquisme mes carca , però bé que els de Telemadrid, Cope, el Mundo ens ataquin és una bona senyal vol dir que els molestem, i molestar al enemic es senyal que estem fent alguna cosa ben feta , encara que en el haver de la nostra compte només poguem possar un anunci i en el deure haguem de possar a tota aquesta banda de xupopters de politics que ens representen, i que si ens farien un favor si algun dia fan el salt i es presenten a les eleccions del regne de Felip V, perquè si actuen com a la nostra nació , llavors tenen data de caducitat.

Pinotxo Zapatero, i quan el subconscient es fa independentista

En Pinotxo Zapatero està nerviós, desprès del enfonsament del seu vaixell de Galícia, que al País Basc ha perdut un aliat con el PNB per un pacte contra natura entre les esquerdats i els pperos, i que el partit majoritari de Catalunya li ha dit que no li donarà recursament, amb un finançament promès i sense saber com treure les castanyes del foc. El subconscient l'ha Traït, ell titellaire de mena, acostumat a donar per cul als catalans, dons es pensava que això era lo mateix i així li ha anat a fotut la gamba de dalt a baix.dimarts, 3 de març de 2009

Una Manifestació paralel·la per la gent que no s'ha pogut desplaçar a Brusel·les

Manifestació paral·lela a la concentració d'aquest dissabte a Brussel·les dons be per Internet s'han convocat actes paral·leles tant a Barcelona com a altres ciutats de la nostra nació.
Aquesta Convocatòria s'ha organitzat per Internet a través de correus electrònics i xarxes socials, a convocat a la gent que per qualsevol motiu no ha pogut anar a Brussel·les pot anar a dir la seva aquest dissabte a les onze del mati tant a la Plaça Catalunya i a la plaça de Sant Jaume.
Bé si per qualsevol motiu no heu pogut anar a Brussel·les tens una solució aquest dissabte assistir a la manifestació de la Plaça Catalunya, tots amb un mateix objectiu, Una Nació Lliure i trencar les cadenes del colonialisme quan abans millor.

Ciutadans, les feres criden quan veuen Carnassa

Han estat calladets, no deien res, aquest cadells del franquisme fins fa poc tenien la boca tancada, però després de la colonització del País Basc, han ululat , ara parlen i quina ha estat la seva màxima, dons surt el portaveu del comitè executiu i insta al senyor Mas a dimitir, segons aquest gran il·luminat ha de dimitir perquè el Psg ha reproduït els mateixos mals que el Psc a Catalunya, el balafalment, el clientelisme i l'afany per la construcció identitària. Segons aquest personatge, perquè clar confondre la velocitat amb el tocino es greu. l'Artur Mas hauria de dimitir perquè ha perdut en dues ocasions.[noticia]
Aquest senyor jo diria que la memòria es efímera, perquè anem a pams, em Mas ha guanyat dues vegades les eleccions que desprès s'hagi format el trist-partit es un altre cosa, en quan a perdre dues vegades potser podrien aprendre del seus germans majors , perquè en Marianico si que ha perdut dues vegades i la dimissió no la veig per enlloc.
Per cert si algú personatge hauria de dimitir per impresentable i per pixar fora el test hauria de ser el partit dels ciutadans, perquè es un partit de quatre ciutadans, amargats de que no tornin els vells temps, on els seus manaven i dominaven a base de les armes.
També ha dit que Parit de la Ciutadania ha vist complert el seu objectiu i el desig de veure fora del poder el bipartit de Galicia, Psg i el Bng. Ara només em queda que algun dia es produeixi el meu de desig i no es més que desaparegui del mapa el partit d'aquest personatge.
dilluns, 2 de març de 2009

Els Dirigents de Caixa Catalunya davant la Crisis "coge el dinero y corre"

Caixa Catalunya, porte un anys de capa caiguda i està tocant font, per tant davant la que se li ve damunt la direcció de Caixa Catalunya que ha tancat l'any passat amb una morositat per sobre el 5 % , morositat rècord d'aquesta caixa, ha tingut una gran idea perquè els seus dirigents no surtin afectats per la crisis, incrementat les seves retribucions en 2008 per un import superior al 40 %.
I es queden tant amples, Caixa Catalunya es una de les moltes Caixes d'Estalvis que estan sobrades de polítics i mancades de tècnics i aquesta esta presidida per en Narcís Serra. Per tant com en el fons si els que pagaran seran els habitants de Catalunya abans que la Caixa vagi a norris, ens enriquim una miqueta els quatre polítics anats a menys i que gràcies als partits els quants es mantenen podem gaudir d'aquesta oportunitat i desprès ja s'ho far


El sou de la direcció equival al 3.60 % dels beneficis de l'entitat (aquest s'aproxima als 7 milions d'euros), la xifra mes alta del sistema financer de la pell de brau.[noticia]

País Basc , una eleccions adulterades, Galicia tornen els vells temps

el poble ha decidit i allò que diu el poble es sobirà, fins aquí tot correcte, però una part del poble se l'ha callat. I això no es democràtic, més aviat es una ombra dels temps passats.
Jo no soc partidari d'Eta, crec que les coses s'han de pactar i parlar fins arribar a un acord, però tampoc soc partidari per poder guanyar unes eleccions que s'hagi de fer callar a una part del poble.
l'absència de l'esquerra abetzale ha adulterat els resultats d'aquestes eleccions, basques, i això ha beneficiat al famós i sempre mal anomenat bloc constitucional , que no deixa de ser uns partits nacionalistes espanyols. que s'han ajuntat per lluitar contra el nacionalisme basc, però aquest ha estat massacrat per la justícia nacional espanyola.
En aquest moment ja s'està preparant el pacte nacional del regne fe Felip V, perquè s'ha de lluitar contra la costra nacionalista que els hi fa ombra, que de nacionalistes només hi poden ser els del regne de Felip V. els altres sobren.
I el partit mes votat per el poble Basc passarà a l'oposició, i ja tenim nacionalitzada una altra colònia gal·la revolucionaria, això juntament
Galícia Encara ha estat pitjor, els hereus d'en Fraga han arrasat, i això es culpa dels dos dirigents anteriors, el cap de llista del sociates per màniga llarga, i el del Bng per anar a fer voltetes amb vaixells amb empresaris. Si s'haguessin proposat fer-lo mes malament aquest parell no ho haguessin aconseguit, això es clar que li han posat les votacions en bandeja al hereu d'en Fraga.
Vist el que s'ha vist, només resten nosaltres, i això es perillós, els atacs a partir d'ara seran constants. Per sort nostra aquest partit herència del Siscu aquí a la meva nació no te cabuda.Però be els naciols espanyols disposen d'aquests jutges aficionats a la cacera, per anar a caçar patriotes nacionalistes.


diumenge, 1 de març de 2009

Eurodiputat, una feina molt feixuga

ésser Eurodiputat es una feina molt feixuga i paer aquesta raó ara els hi faran una nova piscina amb spa de 9 milions d'euros dintre de la mateixa Eurocambra. Desprès de la puja astronòmica darrera del seu sou davant la recessió econòmica que esta patint tota la comunitats aquests impresentables només tenen al cap la seva nova piscina i el spa corresponent.
Això si que se'n diu treballar per la la Unió Europea

Els eurodiputats disposen de un gimnàs de 1375 metres quadrats i ara el volen ampliar per posar-li un espai per a massatges .
Parlant de sous el de un eurodiputat ronda els 7700 euros bruts mensuals i aquí hem d'afegir els 287 euros en dites que reben per cada dia que passen a brussel.les una dotzena al mes i a Estraburg quatre per tant un Montant de 4600 euros.[noticia].
I jo em pregunto perquè serveix tot plegat si aquests eurodiputats son quasi mes poc útils que els que representen a la meva nació. Per lo menys els d'aquí els volen vendre un moto amb que defensant els interessos del seu país.
Ara entenc perquè en Guardians s'ha posat així quan li han tret aquesta bicoca, es normal , que voldria deixar una mamella tant dolça com aquesta, ningú és clar.

Generalitat de Catalunya, aquestes deuen ésser les mesures de lluitar contra la crisi

Ja ho diu la iaia Sofia, que d'allà on no n'hi ha no en pot rajar i aquesta es la situació del trist-govern de la meva nació, Que estan integrats per una banda d'ineptes.[noticia]
Perquè denegar a una senyora de 101 anys que li han ajornat fins al 2013 l'assistència de dues hores setmanals que havia sol·licitat la seva família per atendre les necessitats de l'anciana, que voleu que us digui, deu ésser una mesura anticrisi del president Montilla, perquè poca cosa més podem esperar d'aquest il·luminat.
dons bé després de la visita del tècnic encarregat d'avaluar les sol·licituds, l'ajuda es demora fins el 2013, i jo em pregunto, això es un acudit. En quin fonaments es poden dir tals animalades que hem d'esperar a que la senyora tingui 105 anys per rebre l'ajuda. I no li podríem destinar alguna part del sou dels polítics que diuen representar a la meva nació i només es representen a ells.


Dons be ara es culpa dels barems i de l'ordinador, i la persona que va fer la visita , no va veure que aquella senyora tenia 101 anys, i perquè tenim ineptes així a la administració pública, potser per amagar el ineptes que son els seus superiors.
Això si quan la senyora va fer els 100 anys ja es va presentar el delegat de Benestar Social a fer-se la foto de rigor, per aquests esdeveniments ja estan a punt, però a l'hora de donar la cara son mes ràpids que els estruços amaguen el cap sota terra.