divendres, 4 de juny de 2010

l'Euro Catala, Adéu Corona


Jo desprès de veure Adéu Corona Borbònica ho tinc clar podrem ésser sostenibles, per tant no ens cal seguir lligats a les cadenes dels hereus de Felip V, nosaltres volem trencar les cadenes. i no hi ha mes solució que fer un esparrac total.
Comencem per la Costitució , seguirem amb l'euro i acabarem amb un esguinç total amb tot.

Carod, un mal eixemple per la societat

La veritat que les actuacions del Senyor Carod donen molt de joc, es un personatge que guanya molt quan està callat però quan obre la boca dóna molt de joc.
Aquest cop l'han aixempat anant a 175 km/hora la veritat que no m'extranya i per justificar tal actuació va el paio i diu una mentida, senyor carod aquesta vida s'agafa més aviat a un mentider que a un coix.
La veritat que dir que no costa tant admetre que l'ha cagat, com ho va fer a israel, a Perpinya i com ho fa constantment, ara entenc perquè en el seu partit el volen fora, no els interessa aquesta propaganda negativa de personatges que es pensen que estan per sobre el bé i el mal.[noticia].
Quatre punts una multa de 450 euros i retirada de carnet durant un mes, aquesta es la sanció d'anar a 175 km/ envers de 120 km/hora. La veritat que tot plegat fot emprenyar, i jo em demano qui te la culpa d'aquesta situació el mosso que no deixa de ser un manat o em impresentable que està darrera que si no arriba a l'hora el degrada a pelar patates.
Bé aquesta es una més d'aquest personatge que va arribar al govern per pura casualitat i per pactes contra natura i que un cop ha pres posició de la seva nova situació no ha estat mai capaç d'estar a l'alçada. Per sort aquest li resten sis mesos de política a veure si tenim sort i l'acompanyen un quants mes en el viatge de tornada a la realitat.

dijous, 3 de juny de 2010

Sinceritat , virtut o defecte

la sinceritat es una virtut o es un defecte , jo crec que esta sobrevalorada que actualment es un fet que no es porta, ara que vivim en el mon de l'imatge i d'aparentar abans que ésser, això de ser sincer no es porta.
La gent que demana consell i com a premis et demana que siguis sincer, el que t'està dient es que aprovis el que ha fet i diguis una petita mentida perquè la seva actuació es la correcta, estant buscant la confirmació del fet no pas la sinceritat.
Aquest mon es així ple de mentides de tot tipus de tots els graus per tant ser sincer només et porta al lloc equivocat, només guanyes enemics amb aquesta actuació. però be aixi funciona tot plegat
Hi ha gent que diu que la sinceritat esta sobrevalorada i que el que es porta ara es la mentida, però jo dic que ni això això de la sinceritat es una cosa del passat, que ha evolucionat amb les noves tecnologies i ara tothom petita o gran viu en un mon de mentides.
Però Clar amb la nostra societat trobar un polític sincer es com buscar una agulla en un paller, ciència ficció total, ara no es porta tot això ara es porta prendre el pel al pròxim i si amb això mengem quatre anys mes benvinguts siguin.


dimecres, 2 de juny de 2010

Els Politics actuals, igual que els nobles feudals

La veritat que em temps de crisis aquestes situacions cada cop son mes repugnants, però clar que els senyors polítics del parlament de Catalunya que mal viuen amb un sol de misèria i poca cosa mes, tenen les despeses de peatges gratuïts, així com un suplement de quasi bé 30.000 euros anuals de despeses de trasllats. la veritat que una vergonya total que ara em temps en que ens trobem a partit de la bona bossa que cobrem a més tinguin aquests drets, quasi bé com en temps feudals tenien els nobles amb dret de pernada. [noticia]

Potser si volem estalviar calers a la nostra nació comencem per reduir això, així com per reduir inversions boges i mal planejades. Potser hauríem de parar tota les inversions pendent i estudiar quines son realment necessaries i quines son de cara a la galeria, casos com l'esquidata de l'estacio d'esqui de la molina amb mes de 600.000 euros o el segon tram del telecabina per arribar a la Tosa amb quasi bé 6 milions d'euros en la situació que ens trobem ara podriem estalviar-nos aquestes inversions i deixar-les per temps mes millors.

Caixa Girona, el pitjor final de tots


Potser era la darrera porta que li quedava per obrir, potser no hi havia volta enrere, però clar el final per absorció de Caixa Girona per a mi com a Gironí es una derrota davant la Gran Caixa de Can Fanga,
Nosaltres que busquem sempre la nostra identitat dintre la metròpoli, nosaltres que disposàvem de la nostra pròpia caixa, hem acabat com tots sotmesos als desitjos de Can Fanga. També la mala gestió, ésser una empresa petita, tot ha ajudat i potser des el meu punt de vista si s'haguéssin ajuntat amb la Caixa Catalunya l'impacte no hagués estat tant dolent. però amb la Caixa de Can Fanga. osti tu quin mal. Amb Caixa Catalunya hagués estat una fusió aquí es una absorció i com aquell que es menja una formiga apala a formar part de la Caixa mes importat del regne dels Hereus de Felip V.
Ara tinc un dilema, abans anar a Caixa Girona era anar a fer la conversa, a parlar amb el director, amb els seus treballadors era com una família, ara això canvia, ara anar a Caixa d'Estalvis es anar a una oficina, i si teniu la desgràcia de que el Director de la Sucursal, està de mala gana al lloc de treball perd tot l'encant que tenia abans.
Això es des humanitzar les oficines però això es el futur, per exemple a la caixa d'estalvis del meu municipi els ingressos de calers els has de fer directament al caixer automàtic, i jo em demano i si no en tinc ni idea de com funciona, llavors que faig. Dons bé llavors es fa com va fer aquest senyor que vist l'actuació del director de la sucursal va acabar treien els calerons de la Caixa i porta'ls en un altre oficina.
Jo abans de la absorció treure tots els pocs calers que tinc a Caixa Girona i els ingressare on sigui abans que passin a ésser de Caixa Can Fanga.

El Departament de Justícia esta de promocióPerò envers de promoció el seu departament la Senyora Tura i afiliats els que haurien de fer es intentar que la nostra llengua es parlés en tot aquest entremat de la justicia, que darrerament esta pitjor que en tens del Ciscu.

De pas envers de perdre el temps en la promoció del seu Departament dediquessin les hores a posar la justicia al dia això seria un altre cosa, però bé la feina ben feta no està d'acord amb les actuacions del trist-partit. quan menys i pitjor es facin les coses molt millor aquest es el lema del tristpartit pa i poc no sigui el cas que ens acostumem a l'abundància.

diumenge, 30 de maig de 2010

Eurovisió a la Catalana

Ja que els hereus de la corona de Felip V no ens deixen participar, ja que la nostre llengua només pot aspirar a participar quan Andorra aconsegueixi passar el tall, ja que al ésser una colònia no tenim dret a res, com a mínim tenim petits personatges que ens fan sortir a la llum petits gestos que diuen al mon que som vius, graices jimmy Jumb., amb la barratina al cap i ala a veure si els pocs politics que ens representen prenen nota d'aquests gestos i no només pensen em emplenar-se les seves butxaques.
Això si la Televisió Estatal ha aprofitat aquesta gran actuació d'en Jaume per fer-se publicitat, amb una actuació de tant poc nivell va ésser espectacular la repercussió que ha tingut gràcies al mestre Jaumet.