divendres, 4 de juny de 2010

Carod, un mal eixemple per la societat

La veritat que les actuacions del Senyor Carod donen molt de joc, es un personatge que guanya molt quan està callat però quan obre la boca dóna molt de joc.
Aquest cop l'han aixempat anant a 175 km/hora la veritat que no m'extranya i per justificar tal actuació va el paio i diu una mentida, senyor carod aquesta vida s'agafa més aviat a un mentider que a un coix.
La veritat que dir que no costa tant admetre que l'ha cagat, com ho va fer a israel, a Perpinya i com ho fa constantment, ara entenc perquè en el seu partit el volen fora, no els interessa aquesta propaganda negativa de personatges que es pensen que estan per sobre el bé i el mal.[noticia].
Quatre punts una multa de 450 euros i retirada de carnet durant un mes, aquesta es la sanció d'anar a 175 km/ envers de 120 km/hora. La veritat que tot plegat fot emprenyar, i jo em demano qui te la culpa d'aquesta situació el mosso que no deixa de ser un manat o em impresentable que està darrera que si no arriba a l'hora el degrada a pelar patates.
Bé aquesta es una més d'aquest personatge que va arribar al govern per pura casualitat i per pactes contra natura i que un cop ha pres posició de la seva nova situació no ha estat mai capaç d'estar a l'alçada. Per sort aquest li resten sis mesos de política a veure si tenim sort i l'acompanyen un quants mes en el viatge de tornada a la realitat.