dissabte, 21 de març del 2020

dia 8 , això ja recorda el film del dia de la marmota.

al 8 dia d'aquest confitament total, estic saturat de noticies, contra-noticies, falses noticies, i de profetes que diuen que passarà i quines conseqüencies tindrà tot plegat.
Jo entenc que alguna cosa passarà i que a partir d'aquesta aturada forçosa alguna cosa ha de canviar, però coneixent la raça humana casi puc assegurar que tot acabarà sent com abans. Ja se sap que l'home es el únic animal que trabuca amb la mateixa pedra.
Mentrestant el Virus va a la seva, sense que ningú trobi la solució per para aquesta escampada de fems.
Però no deixa de ser curiós com aquests personatges que governen l'estat espanyol i els seus seguidors estant provant d'amagar la gravetat de la crisi amb cants de sirena a no ser crítics amb el que ells decideixen, a no sortir de la via del tren, a fer pinya i anar tots units. units al desastre diria jo. i un exemple molt clar, es com l'iceta i companyia han sortit com a gossos cridaners a tractar al senyor Oriol Mitjà de busca-borina. Potser menys lleialtat al politiquisme i mes realitat amb les coses que diu un expert de la matèria, però clar això causa irritació perquè en aquesta espanya i també puc incluïr Catalunya però a un altre nivell, de segons quins temes només poden parlar uns quants i dintre aquest cercle de `privilegiats no hi caben els tècnics experts amb la matèria.Hi ha un escrit en el Elnacional.cat del senyor Jordi Galves que paga la pena llegir, que defineix al senyor Oriol Mitja com l'enemic del poble de la Classe política que mana i que s'ha d'aturar de qualsevol manera, perquè la veritat fa mal als sectors de poder.  [Oriol mitjà l'enemic del poble]

divendres, 20 de març del 2020

Joaquin Luna i el seu escrit sobre el llestos que sóm els ceretans

Aquesta tarda m'agradaria fer referència a l'escrit de la vanguardia que parla de lo llestos que són la gent de la cerdanya [noticia]
Desprès de fer el ploramiques de cara a la galeria amb el seu estatus social, comença l'atac, primer critica als habitants de la cerdanya dient que encara que visquin i treballin a la comarca aquesta no es seva. això em sona al discurs unionista, la terra no es teva encara que la treballis i visquis aquí, la muntanya es de tothom, i aquest tothom es dedica a mantenir-la neta, a cuidar-la a passejar el bestiar i moltes coses mes, si us plau ja estem tips d'aquesta manera de dir de la gent de fora.
I clar que la gent de Cerdanya tenim por del Coronavirus i amb un gravant perillós, la mitja d'edat de la gent d'aquesta comarca es alta, molt alta, i això pot provocar una massacre.  I ens dona la solució que tanquem les botigues i ja està , Jo només li vull dir aquest senyor que mestres que ens volen ensenyar el que hem de fer o com ho hem de fer n'hi ha cada dia i si aquesta gent que ens vol ensenyar a viure dediqués aquest temps a millorar la seva , segur que viuria millor. 
I jo mira fins i tot puc arribar a entendre a la gent que vol deixar la gran ciutat per passar la quarantena a la segona residència, però això no li dona dret a treure la moto per anar a la muntanya anar a fer esqui de muntanya i moltes coses mes  potser si una vegada haguessin vingut a la seva segona residencia s'haguessin quedar a casa no passaria res, però venir a la muntanya no es per estar a casa,ells volen gaudir dels privilegis d'estar aqui dalt sense restriccions i això no toca ara. I aquesta gent no es defensable de cap manera. , Per tant senyor Joaquin Luna abans d'opinar contrasti les situacions no ens val només les seves.  

Dia 7 del tancament. la contaminacio sembla la bolsa està a la baixa

Un dels punts positius de la situació actual es el nivell de Contaminació de les grans ciutats, la gent ha pogut comprovar que es pot viure sense cotxe, amb menys mobilitat però que es possible viure i un pel millor sense el fums que contaminen les grans ciutats.[ciutat contaminada].
Per cert si trobeu algun enciam per els carrers, prohibit parlar-li en català, que les forces d'ocupació porten el talonari damunt a veure si recapten una miqueta de calerons per sufragar les arques del regne dels hereus de Felip V, que amb això del coronavirus han reduït l'ingrés de les multes de transit.
Avui també vull parlar de la junta de Castella i Lleó i la seva autorització al caçadors a fer batudes de 4 en 4 per poder gaudir de la seva matança preferida segur que ho han fet perquè hi ha masses conills i s'ha de regular l'evoluciò d'aquest animal invasor. Tot un detall d'aquests polítics tant preocupats perquè no es propagui el Coronavirus [noticia].
i per acabar vull parlar de Igualada i el seu estat de Guerra, amb l'hospital saturat potser el president de Catalunya hauria d'intentar aplacar aquesta mala gestió i desprès ja parlarem amb qui sigui de les conseqüències del no confinament, però primer arreglar els problemes i desprès ja demanarem explicacions. Però llons que hi ha vides humanes en joc. 

dijous, 19 de març del 2020

1 .- les frases del Gran Wyoning ,

Es pot dir mes fort, cridant finsi  tot, però està clar que  no es pot dir millor. Espero que dels errors algú aprengui alguna cosa.
.

La Guerra Bruta de Ciudadanos , o com donar pel cul amb excusa d'Espanya

La noticia es de la setmana pasada peró no deixa de ser curiosa, l'actuacció d'aquesta gent que vol salvar catalunya i potser el que hauriem de fer es a Catalunya salvar-la d'aquesta gent. 
Potser les properes eleccions la gent haurà pres nota ,i serà intel.ligent i sinó ja s'ho faran però clar aixo de portar els pressuposts al consell de garanties estatutaries, això vol dir que congelarà durant mes de un mes els 3.0000 milions que la generalitat podria gastar per ajudar a la crisi sanitaria. 
Amb l'excusa de que no es complirant els ingressos, jo em demano en quin pressupost per aquest any es cumplirant els mateixos, a cap per  tant potser eren un pressupostos per sortir endavant, però clar per aquesta banda el mes important es ensorrar el govern no pas la gent. [noticia]

dia 6 del tancament, ahir vaig escoltar al preparao, la cassolada i el himne espanyol a les balears

Sisé dia de la situació caótica que ens ha portat aquest desgovern que ens ha tocat per el nostre malcap.Ahir la nit, cinc dies després del confinament, va apareixer el cap militar de la corona dels hereus de Felip V  va parlar d'unitat, de lluitat tots junts contra el Coronavirus i es va descuidar parlar de la pressumpte corrupció borbónica que diuen alguns que es va produir. En contrapartida una part del poble el va rebre a cassolades, Potser la gent ja no es tant monàrquica com creuen uns quants .
Mentres tant aquella gent que va ésser destinada a les balears per ajudar contra el virus, ha entès que la millor mesura que tenen per lluitar contra aquesta enfermetat es fer sonar l'himne espanyol per tota l'illa, segur que el virus agafa por i s'escapa. 
Jo el que trobo de tot plegat que estem sobrepassats de noticies, falses noticies, opinions reopinions i tot plegat per no poder anar enlloc, per tant potser envers de veure tanta televisió, i xarxes socials i agafar el llibre i desconectar una mica de tot plegat, el que tingui que passar , passarà igualment per tant no paga la pena posar la tirita abans de l'accident.


dimecres, 18 de març del 2020

Dia 5 del Tancament, Avui les paraules de Jorge Fernandez Diaz

Amb  la tempesta que esta caient, per un costat el coronavirus i el tancament de la gent a casa seva i per el altres les noticies que van sortint de la monarquia i la escrupolosa manca d'ética amb el cobrament de comissions. Ara resulta que el Camperol no era tant Camperol i que tenia alguna coseta a amagar sobre seu . Però tranquils, ja sortiran els defensors de la monarquia a tapar-li totes les vergonya, i vet-aquí el primer en sortir ha estat en Fernandez Diaz, Aquest personatge ha dit :

 “Cuestionar la monarquía como forma de Estado 

es más letal para España que el coronavirus”


 dons be no deixa de ser curiós que sigui el personatge que treia pit per acabar amb la sanitat catalana, dons ara diu la frase del dia, Oscaral personatge dels mes intel·ligents  diria que ja tenen candidat.Perquè clar  sobretot que no es trenqui espanya, encara que aquest territori es quedi sense habitants però que  ningú no trenqui aquest país corrupte i prepopent .`[noticia]

dimarts, 17 de març del 2020

Dia 4 del confinament, avui he rebut unes lliçons d'estadístiques

Avui he seguit el Comite de seguiment de la Crisis del Coronavirus. Escoltar als uniformats aquests de les seves gestes militars que voleu que us digui m`.ha sobtat,però m'ha sobtat molt mes la interpretació de les estadístiques del senyor Fernando Simon, que ha estat capaç per tal de no reconeixerà que a Madrid 43% dels infectats ha hagut d'agregar Catalunya per dir que això representa el 56 % del total. i clar jo he començat a donar-li volta als números i resulta dons que Catalunya, això de agafar dos productes per modelar la mitja, que voleu que us digui ho trobo una mica barroer, si agafen un senyor que disposa de dos pollastre i un altre que passa gana resulta que la mitja diu que cadascú de els participats disposen d`un pollastre. Les estadístiques no deixant de ser números que es poden interpretar de moltes maneres, 
Jo trobo que hi ha un desgovern que anem a salto de mata i que no tenim clar que s'ha de fer en cada moment, potser, i dic potser si envers d'aquests uniformats que volen imposar les seves teories militars i posessin tècnics experts en la situació , es a dir metges especifics la situació seria diferent. i un dic amb un 100% de garantia.
Podem fer com Andorra que han posat al senyor Oriol Mitjà d'assessor. un epidemiòleg assessorant de una epidèmia. noticia vilaweb

diumenge, 15 de març del 2020

l'estat d'alerta Espanyol. Spain es diferent

desprès d'escoltar al Pinotxo Santxes ,em demano aixó són les normes per una lluita contra la pandèmia o be es un gran acte politic. Perquè la única cosa que he tret en  clar de tot plegat que el mes importat de tot plegat es la unitat d'Espanya, i que tot junts guanyarem el coronavirus, la descativació de les autonomies i una cosa molt mes important el control de les policies autonòmiques.
i despres parlem de Confinament, pero podem fer un detall de operacions com
anar a la feina amb transport públic, anar al banc a treure diners, a comprar el pa, el diari , passejar el gos, comprar tabac , anar a la carnisseria, peixateria fruiteria i al super, fer cues a tots aquests llocs, podem anar a graduar la vista, recollir la roba a la bugaderia i anar a la perruqueria, a la farmàcia i a posar betzina a la betzinera , però desprès de totes aquestes tasques que podem realitzar resulta que estem confinats . Aquest es el confinament del govern espanyol, i amb tota aquestes situacions podrem eliminar al coronavirus.  Deu ens agafi confessats amb tots aquests governants.
Perquè ha arribat el moment de deixar la politica i anar de cara a la questió que no deixa de ser erradicar el coronavirus, i quan abans es faci millor. sigui de la manera que sigui , però aturar el virus es promodial.[noticies]