divendres, 20 de març de 2020

Dia 7 del tancament. la contaminacio sembla la bolsa està a la baixa

Un dels punts positius de la situació actual es el nivell de Contaminació de les grans ciutats, la gent ha pogut comprovar que es pot viure sense cotxe, amb menys mobilitat però que es possible viure i un pel millor sense el fums que contaminen les grans ciutats.[ciutat contaminada].
Per cert si trobeu algun enciam per els carrers, prohibit parlar-li en català, que les forces d'ocupació porten el talonari damunt a veure si recapten una miqueta de calerons per sufragar les arques del regne dels hereus de Felip V, que amb això del coronavirus han reduït l'ingrés de les multes de transit.
Avui també vull parlar de la junta de Castella i Lleó i la seva autorització al caçadors a fer batudes de 4 en 4 per poder gaudir de la seva matança preferida segur que ho han fet perquè hi ha masses conills i s'ha de regular l'evoluciò d'aquest animal invasor. Tot un detall d'aquests polítics tant preocupats perquè no es propagui el Coronavirus [noticia].
i per acabar vull parlar de Igualada i el seu estat de Guerra, amb l'hospital saturat potser el president de Catalunya hauria d'intentar aplacar aquesta mala gestió i desprès ja parlarem amb qui sigui de les conseqüències del no confinament, però primer arreglar els problemes i desprès ja demanarem explicacions. Però llons que hi ha vides humanes en joc.