divendres, 8 de maig de 2015

Treballar per el Poble, utopia política o una bufada de fum

Avui és el gran Dia, avui comença la penjada de Cartells, ara fins el dia 24 de maig començarem a sentir promeses, i mes promeses que desprès ningú compleix, però bé com va dir un dia el Gran Encantador de Serps el que es diu en un míting polític allí es queda i no hi ha obligació de complir.
Dons bé entre les gran promeses que es fan a les campanyes electorals en hi ha una que em te bocabadat perquè sempre es diu i mai es compleix.
Treballar per el Poble.
Tots els Candidats volen treballar per el poble, però un cop que s'han acabat les campanyes i la gent ha votat, llavors surt la lletra petita. Si però els de la oposició ni aigua, Per tant aquests ja els hi prives de complir les seves promeses. I com quasi bé sempre no hi ha majories absolutes i la alcaldia s'aconsegueix en pactes contra-natura tot el que s'ha dit que es faria es paper mullat, perquè l'altre part integrant del govern deia tot el contrari. Per Tant un dels dos ha de claudicar amb les seves propostes.
I jo em demano, No podria ésser la democràcia mes democrata i si hi ha una llista que ha guanyat per mes del 50 % sigui la lliste integra la que governi i si no es possible arribar a aquest personatge fer una segona volta. amb les tres llistes mes votades.
Potser això seria la sol.lució de tot plegat. Buscar que algú pugui complir el que ha promès i si no es capaç de fer això llavors sempre tenim una altre sol.lució votar als altres.
 

dijous, 7 de maig de 2015

Implica't- en memòria de la LaiaNingú ha dit mai que la vida sigui justa, però dintre de les moltes injusticies de la mateixa , una aberració es el cas de la Laia, una noieta de 11 anys que no se qui va decidir que era ella a qui li haiva tocat. Un tumor cerebral va acabar amb la vida d'aquest angelet. Una injusticia tot plegat. Dons Bé els seus Pares Damià i Montse i la seva germana Maria han obert una campanya per buscar fons per lluitar contra el càncer en memòria de la Laia[la lluita de la laia] .
En memòria de la Laia la seva familia va escriure aquest relat, emotiu intens, especial  [relat retorn].

dimecres, 6 de maig de 2015

Despullant Ciudadan'sson un quart d'hora però paga la pena escoltar tot el que diu el vídeo,Potser tot no es veritat però segur que te una part de veritat de tot plegati, sinó fos el cas els jutjats estarien plens de denúncies, jo us deixo el video sou vosaltres els que heu de jutjar.

dilluns, 4 de maig de 2015

podem parlar de podemos?

la panacea de la politica cau per el seu propi pes, aquests que volien menjar-se el nom i acabar amb la casta politica , abans de tocar mamella s'han tornat com ells, no tenen ni la justificació de dir que ha estat el virus del poder que els ha transformat.
No resulta que això es un orga de grills on cadascú va a la seva, han posat la por a la pell a tota la casta politica per acabar així a fer el treball perque aquest felisteus de ciudadanos s'aprofitin de tot plegat. bonica actuació la de podemos
No podemos hacerlo peor
Baralles entre ells això te una semblança amb reagrupament que tot era idílic fins que va arribar el moment que les bases van tirar per un camí i la direcció per un altre, Dons bé per el que sembla podemos segueix el mateix camí i ja s'ha vist com va acabar Reagrupament, veurem com acabaran aquestos.

Quan per les seves actuacins fan bons els d'abans, te nassos tot plegat.

 
Aquesta es una de les actuacions que fan que trobis a faltar els del tricorni. Mira que arribar a fer bons aquests personatges de verd i amb triconi te pebrots tot plegat. Dons bé hi ha personatges que tenen la facilitat de fer bons als que abans ocupaven el seu lloc, això sol passar en els ajuntaments però ara fins i tot amb els que han de controlar el transit. Per sort no tot son iguals però sempre hi ha la ovella negra que deixa en bon lloc al col.lectiu.