divendres, 15 de juliol del 2011

Jo també crec que el FC Barcelona no hauria de patrocinar la corona dels Hereus de Felip V

Per una vegada i que no serveixi de precedent, jo també tinc la mateixa posició que la marta Ferrusola, jo També entenc que el Futbol Club Barcelona no hauria de patrocinar a la Corona dels Hereus de Felip V.
I si això no els hi agrada ja s'ho faran, però clar quan un vol ésser més que un Club , quan s'ha venut tota la vida com la selecció Catalana (encara que estigui format per vint estrangers), tot això està molt bé i ara renegarem de tot aquestes coses per representar un país colonitzador, exterminador de minories, on tot plegat ells no són nacionalistes, només en volen una de sola lliure i els demés tots súbdits d'aquests  .
I clar tota la caverna mediàtica ara està indignada, que voleu es la manera de vendre les seves mentides, i clar el ramat darrera el pastor brama i crida, i com sempre insulta, aquests són els arguments d'aquests demòcrates, no tenen com a representant del saber fer i saber comportar-se al equip del govern, la veritat que aquest equip de futbol els representa molt millor, xuleria, despreci per els altres, prepotència Tot plegat això es el que tenim i el que tenen ells, només tenen un problema que desitgen el que no disposen, i ara només desitgen enfonsar aquest equip de futbol que els hi fa nosa per el seu imperi.[noticia] .
Però clar classificar a la Senyora Ferrussola com a Borrega, Xenòfoba i arcaica, ja ho diu la dita aquella diguem de que presumeixes i ja em diràs quines son les teves carències.

dijous, 14 de juliol del 2011

Això no es seriós, la veritat que fan notícia de qualsevol xorrada

Estava llegint una notícia del e- noticies i m'he quedat bocabadat, a vegades no saps que posar, no saps quines noticies donar i dius qualsevol parida, dons bé aquest diari digital darrerament va de parida en parida, perquè donar com a noticia que un estudiant (segur que deu esser de ciencies polítiques pperes) pugui dir la bajanada que li donem fàstic els que parlem em català, la noticia en si es desacredita ella sola, però d'aquí a donar-li canxa perquè es parli d'ella hi ha massa distància. 
Ja s'ha vist la manera d'actuar d'aquest personatge, envers d'aguantar l'aiguat i donar la cara ha dit la xorrada del dia , n'ha afegit quatre de regal i ha sortit per la porta del darrera, total un senyor molt valent, segur que es un demòcrata d'aquest que defenen tant la  unitat de la seva terra,  ja s'ho faran però no calia que nosaltres li donessin ni un minut de glòria, millor la ignorància de tot plegat que no pas fer-li propaganda gratuïta per la bajanada del dia.
Mira que ho tenen fàcil si tant fàstic els hi fem perquè no trenquen les cadenes que ens tenen lligats, potser tampoc li fan tant de fàstic els 22.000 milions d'euros que cada anys es rasquen de les nostres butxaques, també li podrien fer un lleig a tot això , llavors si que seria una persona integra, però clar munyim la vaca i desprès la maltractem, aquest son els hereus de la corona de Felip V.

Consell Superior d'esports, promeses com les d'en Pinotxo Zapatero

 Avui he adreçat un escrit al Senyor Abert Soler i Sicilia, de part d'una avia que estava molt molesta amb la situació del seu net, situació provocada per l'endoll del fill de un integrant de la Federacio Espanyola d'esports d'Hivern, en la qual s'ha canviat un entrenador_amic dels corredors d'snow de la nostra comarca per l'endollat de turno. I que tot plegat per el bé dels nanos, vaja que te collons tot plegat, tant aparèixer per la nostra comarca a l'hora de col·locar-se la medalleta i a l'hora d'ajudar als nois ni mu, la veritat que això no el trobo massa correcta.
 Abaix uns adjunto la Carta que he enviat al Consejo Superior de Deportes, el mes segur es que m'avisin que no entenen res, però clar el seu President es diu Albert Soler, voleu dir que no pot rebaixar-se a llegir aquest mal escrit, i sobre tot prendre mesures d'aquesta situació.
att Albert Soler i Sicilia
m?adreço a vostè com a màxim responsable del Consell Superior d'Esports, la veritat que la queixa va dirigida al senyor que fins fa poc disposava d'aquest càrrec i que va assistir a la Clausula dels Campionats del mon d'Snowboard La Molina 2011, en la qual es va emplenar la boca de dir que el seu departament sempre ha ajudat i ajudara en el que calgui als esportistes de la Cerdanya que tant bon paper van desenvolupar durant aquell campionat.
La veritat que això no s'ha demostrat en els fets posteriors, ja que l'entrenador que fins ara disposaven aquells nois (Gerard Freixas) ha estat substituït per en Daniel Fernandez. només perquè aquell es fill d'un amic de la Fedi, la veritat que jo em pensava que tot aquesta manera d'endollar gent s'havia acabat amb la democràcia, però ara puc dir que no ha estat així
En aquesta vida no tant sols consisteix en posar-se les medalles quan es pot sinó es molt més important intentar que el jovent gaudeixi en el que està fent per tant seria molt mes interessant que els nois que competeixen en defensar la seva nació estiguin contents amb aquesta situació, perquè si ells gaudeixen treballant segur que els resultats seran millors i si aquets són millors els integrants del Consell Superior d'Esports també sortirà guanyant

Moltes gràcies Per tot
Pere Secases i Casadesus
Alp

El Poder dels mitjans de comunicació

Llegint el diari d'avui he trobat una noticia que m'ha fet rumiar una mica sobre el poder dels mitjans de comunicació, o que aquests es creuen Déus de la informació i el que ells diuen va a missa, la veritat que estic bocabadat quan un  mísero presentador de un programa d'esport de una mísera cadena neofeixista disposa de la gosadia de dirí a la senyora Ferrusola que demani perdó per les seves paraules. [noticia].
Però que es creuen que son aquests personatges, la secta dels creuats aquells que volian reconquerir Jesusalem, o ves tu a saber, la veritat que comença la cosa a sortir-se de mare quan un mero comentaristes esportius parlin de politica i de la seva estimada Nació d'aquesta manera, però clar quan un es un renegat de la seva terra poca cosa podem esperar d'ell.
Desprès de la Classe de història sobre en Rafael de Casanovas, i els Carlistes i tot arreglat, quina mala idea aquesta de deixar als guanyadors escriure la història, sempre resulta que ells són els bons. Malament el tenim dons els catalans, això de ser uns perdedors per vocació ens comporta que la nostra història no podrà ésser explicada mai  i sempre anirem a relentí dels colonitzadors.

dilluns, 11 de juliol del 2011

El nou Finançament , quin gran negoci varem fer aquell dia

Quin gran negoci varem fer els convenients i el pinotxo Zapatero, van vendre la moto de un gran pacte i ves aquí que de gran si que ho ha estat però millor finançament de la història quina presa de pel [noticia iva 2008] . Per el IVA del 2008 varem haver de tornar quasi be 690 milions d'euros dons be ara resulta que per el Iva i IRpf del 2009 i 2010 hem de retornar 760 milions d'Euros. I jo em demano de tot plegat on son ara tota aquella púrria que es feia fotos per sortir a la primer plana treguen pit i dient que gràcies al seu esforç havien aconseguir aquest finançament. [noticia].
El problema de tot plegat resulta que la gent disposa de memòria a més de una hemeroteca espectacular, que gràcies a tot plegat es poden veure el que es va dir llavors i el que es diu ara, i clar hi ha posicions que no es poden mantenir, i els primer en cagar-la han estat els Convenients .  Perquè no surt ara el senyor Mas de lo Mismo a dir que quan va signar aquella finançament ens va prendre el pel com abans havia fet el seu messies anomenat Pujol, Massa peix al cove i pocs fets reals, les paraules emmascaren els fets com sempre i a viure que queden quatre dies. 


diumenge, 10 de juliol del 2011

Perdut per el pallars III , subenuix i els seu entorn

Avui diumenge tocava l¡excursió de cap de setmana i com em vaig deixar els llacs de subenuix pendents el més passat ha estat aquest mes quan he decidit fer aquesta petita excursió . He sortit d'Alp a les 8 del matí arribant a els 10 a Espot i he pujat fins el pàrquing del Parc de Sant Maurici, allí he aparcat i he començat la caminata, cinquanta minuts fins el refugi de Mallofré i allí direcció Portarro d'Espot fins el trencall que porta a Subenuix.
 Fins aquí el camí estava molt ben traçat a partir d'aquí la cosa canvia en un principi hi ha unes estaques que marquen el camí fins i tot esta bastant fresat però desprès del primer llac de Subenuix allí es perd el rastre del camí i has d'anar provant sort i anar de llac en llac, jo n'he vist tres però el darrer mig amagat a la dreta de la canal ha estat el mes espectacular, La veritat que la tranquilitat i el silenci que es viu allí es d'escàndol, no he vist ningú pujant i quan baixava m'he trobat a un pare i un fill alemans i una parella de gavatxos, del país ningú.
 En els llacs de Subenuix pots trobar una aigua molt neta i clara i un torrent que porta les aigües fins l'estany de Sant Maurici, de baixada i quan he tornat al camí d'anada al Portarró d'Espot m'he trobat a un senyor de mes de vuitanta anys amb dos bastons i una faixa que l'aguantava amb unes ganes d'arribar al salt de l'Aigua, la llàstima es que el mateix es trobava al altre costat de l'Estany de Sant Maurici i tenia quasi bé una hora per arribar allí aquell home m'ha impactat perquè en prou feines caminava i amb una faixa i dos bastons i moltes ganes havia d'arribar allí.
 Sempre m'ha impactat aquestes demostracions d'amor propi i d'esforç veure a gent que prou feines pot caminar com arrossega per la muntanya per fer una fita es d'admirar, la veritat que m'ha impactat tot plegat.
Desprès de desitjar-li molta sort al senyor aquest he seguit el meu camí avall fins arribar a la presa de l'estany de Sant Maurici, desprès de fer tota la presa tocava arribar fins el cotxe ja havia fet el matí avui.

 Desprès d'arribar al pàrquing he agafat el cotxe i direcció a Casa, però clar el dia no havia de ser perfecte i un cop passat Llavorsi i al mig de Rialp ha sortit de darrera una pared les forces d' Ocupació aquelles que semblen enciams eren una parella d'agent els quals m'han demanat carnet de identitat i per sorpresa meva carnet de Conduir, jo em pensava que aquest paio no tenien potestat en la circulació de vehicle, però clar son les forces que ens tenen sotmesos i es poden permetre segons quins privilegis, desprès de un canvi d'opinions han hagut de demostrar qui portava la pistola a la cintura, i m'han registrat el cotxe com si fos un contrabandista , un cop han satisfet el seu ego i han demostrat qui manava m'han deixat marxar. Hi ha tics que ni en trenta anys de la teòrica democràcia que no s'han perdut.
Un cop passat Sort he posat benzina a la Benzinera del port del Cantó i d'aquí A Casa.
m'ha anat be l'excursió avui, m'ha fet pensar en un comentari que em va fer ahir un veí del municipi a la plaça del mercat que em va dir:
Estic molt enfadat amb el regidor de la coeta perquè aquest ha pactat amb els Convenients, i jo li demano : que el vas votar, i ell em va respondre que no , que ell havia votat socialista i que era la llista mes votada i que per tant li tocava manar. 
Quina mala memòria que tenen aquests socialistes no recorden el que van fer ells quatre anys enrere en el nostre municipi, on es van ajuntar tres llistes perdedores per fer un equip de govern, però bé jo ahir em vaig quedar estorat, Si tu no votes una persona no ets ningú per demanar-li explicacions en el que faci ell amb els seus vots, només faltaria que ara el nen ribera també serà responsable de tot això.