divendres, 28 de juny del 2013

La Reina del Botox amb les Calces Caigudes,

Vàrem anar molt ràpid a l'hora d'allargar la ma i cobrar els 80.000 euros per la suposada vulnerabilitat del seu honor (suposant que aquesta gent hereva del franquisme mes raquític en tingui d'aquest) però en aquesta vida poques vegades els coses es posen a lloc i desitjo que aquest cop aquesta sigui una de les excepcions que confirmen la regla, a veure que diu ara aquesta senyora sobre la seva conversa.[noticia]
però mira quina cosa que ara els senyors del pais han demostrat qui va fer la reserva del sopar de marres, i mira quina casualitat van esser els metodo 3, que es pensaven aquest parell de impresentables que eren les reines del mambo [noticia]

catalunya Lliure, lliure de corruptes, de bottiflers i de hereus de la Corona de Felip V

dimarts, 25 de juny del 2013

Via de Nicolau (Bagà)Aquest matí la meva neboda tenia ganes d'anar d'excursió, i com estem prop de Baga ens hem arribat fins a Sant Joan d'Avellanet .on comença aquesta ruta i acaba a Guardiola del Berguedà. Això va començar per allà els anys 1914 quan van començar les obres del ferrocarril per transportar fusta entre Guardiola i Gisclareny .l'any 2009 es va recuperar aquest camí per poder gaudir de un passeig agradable, sóns uns 11 kilometres entre boscos, túnels una passael.la uns quants ponts, uns troç de carretera asfaltada, i acabament al arribar a sant Llorenç de Guardiola-.

l'excursió ens si dura unes dues hores i mitja, paga la pena tot plegat , unes vistes immillorables, amb la piscifactoria als nostres peus, i els pobles de Bagá  Tarradelles i Guardiola des de un lloc poc frequentat. la veritat que ha estat un matí profitos.

dilluns, 24 de juny del 2013

diumenge, 23 de juny del 2013

Odelló del Ral - Serra de Madres

l'excursió de avui sense ser de massa alçada ha estat espectacular, espectacular des de el començament amb una boira pixanera durant la primera part del trajecte i desprès per obre i art s'ha obert un cel brau i magnífic la part alta mentre que a la vall només hi havia bromes i mes bromes.
l'excursió comença a Odelló de Ral a 1510 mentres d'alçada desprès d'aparcar el cotxe a la plaça del poble mirant el panta  i el poble de Puibalador es pren un camí de terra direcció a la barraca de Becet (1570 m)desprès el camí s'endinsa al bosc fins arribar desprès al refugi Oller (1825 m) aquí ja hem  utilitzat una hora del nostre temps, refugi amb llar de foc i taula, em bon estat . Desprès de deixar el refugi comença la pujad
a fins arribar al Pas del Serrat de Clotes (una horeta mes ) tot es pujada, sense ser molt dificultosa però va pujant despres es traspasa el filat de la muntanya per una porta de ferro i ja quasibé estem dalt comencem a veu
re neu per tot arreu , i seguint les pintures grogues i v
ermelles fins arribar a la barroca del roc de Madre, petit orri per refugi a dalt de tot de la muntanya (2469 metres) no es una muntanya massa alta però hi ha un domini de les dos valls  meravellós la veritat que paga la pena les dues hores i mitja que he destinat a aquesta pujada, desprès per el mateix camí de pujada es torna fins a Odelló de Ral dues hores i ja  hem fet l'excursioneta del dia.
Ha estat una excursió molt profitosa, m'ha servit per aclarir-me quatre idees que porten dies voltant-me per el cap i meditar, que també està bé. Sabeu que passa quan faig una pregunta en la qual espero una resposata si aquesta no es la que jo m'espero em desarme i tinc una amiga que te aquesta facilitat. de contestar-me sempre el que jo no diria mai. i llavors m'ensorra. Molt bon diumenge a tothom.
una petita foto per veure com fan els veïns del nord per passar el riu en rutes marcades per ells, un petit pont fa uqe la gent no s'hagi de mollar els peus, i vagis sec tot el recorregut, la veritat que no costa tant tot plegat, També en hauríem d'aprendre de com es marquen els recorreguts i com es manquen els canvis de camis amb les famoses X que et diuen que vas errat, a vegades copiar es bo i serveix perquè la gent no es perdi per els camins.