dissabte, 2 d’agost de 2014

de els súbdits la Corona de Felip VI ens roba a tenir els lladres a l`oficina.

Gràcies ex-president un gran favor a la causa,si volia ensorrar la consulta ha fet un gran pas, vostè i Duran i lleida la veritat que mengen a part.
 Ara hem passat del Espanya ens roba a tenir els lladres a l'oficina tot plegat un detall mes de la corrupció política. Però clar quan el cas es a casa nostre fot mal, i fot molt mes mal quan la persona que ha defraudat es un ex-president de la generalitat, que s'ha aprofitat del seu càrrec per enriquir-se 
Això  deixa de ser una conseqüència de tot plegat, ara siusplau no tornem a embolicar-nos amb la senyera, això no te res a veure amb Catalunya- Tot plegat es un tema que fot massa ferum i remenar el fems pot tacar molt. però si ha de tacar que surtin totes les taques i així podem fer net . Per una Catalunya lliure d'espanya però també lliure de politics corruptes i lladres de tot tipus.

4a Pujada Alp2500

Aquest cap de setmana passat dies 25-26-27 de juliol es va celebrar la quarta pujada de cotxes Alp2500 , la veritat que no hi vaig anar, això del motor i veure cotxes fer soroll no va amb mi, a mi el que m'agrada es veure com queda la carretera desprès de la cursa i aquest cap m'he de treure el barret davant de com van deixar la mateixa.
Dijous la Federació Catalana Capitanejada per en Joan Nadal van netejar la carretera i la van deixar com una patena, desprès de veure com va quedar l'any passat, aquest any he de dir que aquesta gent s'ha treballat la neteja i ha deixat l'espai com el va trobar, una felicitació a la Federació per la feina feta, perquè no  costava tant deixar les coses com les trobes.
Fins i tot gràcies a la Carrera han tret els bonys del búnquer veurem els dies que dura tot plegat però com a minim ara la carretera es com estava.