dissabte, 23 de novembre del 2013

Ep Wert Mestre, Jo també vull pensar i parlar amb Català

Això de ser Català deu ésser una condemna, però nassos tant consta que la gent ens entengui, nosaltres volem ser lliures i parlar la nostre llengua, ja n'estem farts de tantes imposicions .

diumenge, 17 de novembre del 2013

El Gran Engany

La veritat que tot plegat si que es un Gran engany, Però no es un engany la consulta no , el que es un engany es el personatge en si, ara si que veig que el partit socialista Català està de capacaiguda, perquè trobar a un personatge mes nefast que aquest ni per comanda.[noticia.
Però Clar definir el dret a decidir per la independencia o per el unionisme no deixa de ser un dret esencial de les persones, perquè tota aquella obra de teatre amb soroll de sables que es va fer el 1978 va ésser una fugida endavant, o agafar això o que torna el llop.
Però desprès de 35 anys hem pogut veure que el llop, no era tan feroç com es deixa i ara es el moment de demanar el que desitgem poder decidir el nostre futur. 
Si Guanya el NO no passa res continuem dintre la Corona dels Hereus de Felip V i tant panxos, però si guanya el Si llavors volem deixar de pertanya als Colonitzadors i tornar a ser lliures. amb les nostres foscors i les nostres llums. així de senzill.