dijous, 10 de maig del 2012

Convenients aquí teniu la vostres multes


Trànsit no podrà multar als que es van negar a pagar els peatges durant el dia 1 de maig, segons el president de la secció de dret de la circulació del Col.legi d'advocats de Can Fanga, en Joan Carles Rio-valle aquest fet no es pot sancionar [noticia].
La única manera que te Albertis per cobrar seria presentar les 6000 denuncies una a una. I clar si ho diu la Vanguardia diari oficial del Govern tot plegat vol dir que no te cap argument per sancionar.

dimecres, 9 de maig del 2012

Positivisme, una filosofia que no s'estila.

A aquesta vida sempre s'ha de veure les coses positives, i aquest escrit es un exemple de tot plegat. No hi ha cosa que posa més nerviós a la gent que vegi que el veí estigui content i miri endavant sense cap mena de por, perquè això provoca pors als demés, per tant jo com aquesta senyora sempre buscar la part maca de la situació i tu faràs el mateix?

dilluns, 7 de maig del 2012

fins i tot a casa nostra ens han de dir com hem de parlar

La veritat que he estat una quatre dies fora, aquest cop he estat de visita per els Alps Francesos , Tignes ha estat la destinació i clar he estat desconnectat de tot i mira com que el primer escrit que llegeixo es tracta dels meus amics de Punto Pelota, entre el fatxa aquest del Damian Gonzalez i aquest personatge que arbitrava amb la samarreta del seu equip sota la negre te delicte, te delicte que siguin capaços de criticar al Pep Guardiola per expressar-se en català en el seu comiat , a casa seva on el Català ( i que duri per molt temps) es una llengua oficial juntament amb la imposada per el regim franquista.[noticia].
I si som una pel perepunyetes potser la solució  hagués estat que l'idioma utilitzat fos l'Esperanto o en el seu defecte l'anglès d'aquesta manera no s'hagués ofès a ningú, la veritat que la situació te nassos, fins i tot en un comiat aquests aprenents de periodisme tenen que dir la seva, potser si es dediquessin a analitzar el futbol envers de mira aquests tonteries aprendrien que les lliçons gratuïtes que els hi ha donat aquest senyor de un pais molt petit amb una llengua pròpia, amb una educació i una conducta immillorable valen molt mes que ells puguin entendre el que diu, perquè en el fons si volen ho entenen tampoc es tant diferent el Català al seu idioma. però clar es molt mes fàcil criticar això que reconeixer que en futbol ens hi passa la ma per la cara.