dissabte, 11 d’octubre del 2008

Els estalvis que es mengen les estovalles


La Generalitat de Catalunya vol reduir despeses i la gran idea ha estat una retallada de diners per difondre la identitat catalana.[ Notícia ] .
Te nassos tot plegat ara hem de reduir despeses i lo primer que toca es la identitat catalana, no seria millor tancar alguna ambaixada com per exemple la de Paris i així recuperar uns 88.000 euros anuals. o estudis inútils, o comencen per retallar despeses a tots els polítics de la nostra nació. Dons no si hem de reduir lo primer son les subvencions i les primeres les que afecten a la identitat del nostre País, lo demés no te importància. Voleu dir que no seria mes productiu començant per buscar una optimització de recursos i quan tinguem clar tot això desprès començar a retallar.
I ara en època de crisis, econòmica, política , existencial, un altre cop surten les mòmies neonazis de ciudadanos amb les tonteries, aquest cop amb la proposta de que els autobusos de Can Fanga portin el drap aquell vermell i groc el dia 12 de octubre, [noticia].
aquests personatges son els mateixos que van presentar denúncies per prohibir la penjada d'estelades el dia 11 de setembre, o que darrerament s'estan posant amb el mestre Xirinacs
si us plau senyors no podríeu tornar a la piràmide d'on heu sortit i quedar-vos allí uns quants dies, o mes aviat fer com ha fet els vostre cap de pallassos i escapar-vos a Madrid i des de allí tirar merda sobre el teu poble. Si cada poble recull lo que sembra, nosaltres amb personatges com aquests segur que només vàrem tirar fems el camp

Cerdanya i el seu futur, de que em serveix estar boig si no dic el que penso

Avui des de la tosa mirava la nostra Comarca, una Comarca com la Cerdanya feta a trossos una part de la província de Lleida, una part de la província de Girona, i una part de França tot plegat una gran vall , envoltada de muntanyes i dividida per el riu Segre, la Cerdanya.
La Cerdanya en poc anys va passar del verd al rajol, aquí la construcció tenia prioritat per tot i era el motor de la comarca, així com una gran fons de ingressos als Ajuntament amb les llicències d'obres , però la Crisi ha arribat i això ha provocat que les arques dels Municipis hagin quedat buides . Ara escoltava la gran idea del meu Municipi per superar aquesta crisi fer una Carretera per anar a l'altre part de la Comarca i des de allí fer un túnel per poder accedir a Andorra, Si-us-plau les coses no es poden dir tant fredament sense fer uns quants estudis, fer això es convertir-nos en una comarca de Pas, Si aquest es el futur de la Comarca anem arreglats, foradats per el túnel del Cadí ,queda el túnel de toses a punt de començar i les carreteres per enllaçar amb el túnel de Puimorens, i nosaltres aquí al mig com sargantanes que veuen passar els cotxes. Perquè Clar tot això vol dir que passaren de ésser un lloc de destí a ésser un lloc de pas, on passaran tots els camions del resta d'Europa.
Bonic final per la nostre comarca. I els Polítics de la nostra comarca que fan, aquests han apres del resta de polítics de la nostra nació guardar la seva cadireta i ja està sobre tot que no tingui massa pols per així no li prenguin el lloc.


divendres, 10 d’octubre del 2008

Eïnstein: Tots som uns ignorants, però lo que passa es que no tots ignorem les mateixes coses


Ja la tenim aquí, ja ha arribat, La Crisi, però aquesta no es pas només econòmica, nosaltres en tenim com sempre moltes més

.-Tenim una crisi política, on s'aprofiten de la ignorància de la gent per treure profit, on es fan anar com a boles de billar de un costat a un altre fins que ens fan caure dintre del forat. El Regne de Felip V no respectarà a ningú com a nosaltres que només tenim mentalitat d'esclau, i ens deu agradar que ens submetin.


.-Tenim una crisi de identitat, ha arribat un moment que no sabem pas qui son ni lo que volem, desitgem la independència però a l'hora ens agrada estar manats per els dictadors de la Capital del Regne, potser es la costum, o potser es passa que ens hem acostumats a rebre cada cop que si no ho tenim ho trobem a faltar.

.-Ara ens prohibiran la llengua, clar el tribuna Constitucional, que no deixa d'ésser la ma oculta del govern i l'oposició per això els van posar allí , aquests personatges que diuen defensar la llei i envers d'això només defensant la ma que els hi don de menjar, aquests personatges ara trauran les estisores i em retallaran l'estatut, Ni Calers ni poder parlar la nostre Llengua Materna. i tot això gràcies al seny Català, moltes gràcies Polítics Catalans amb personatges com vostès no ens calen enemics,

I lo que més ràbia que en fot que hem perdut sis anys, anys que podríem haver destinat a lluitar per la nostre independència i ara ja resulta temps perdut. Ja es allò que diuen que som un poble perdedor, i ens hem de conformar amb això en perdre cada cop, no sinó celebrem una derrota com a Festa Nacional , i tenim com a bandera una senyera que es de la Corona d'Aragó.
I aquí al nostre país envers de defensar la terra la nostra prioriat es col·locar a la família que hi ha temps de crisi i no estem per malversar els fons en els demés , això ja em sona a màfia siciliana, lo primer la família. Un darrer encís els senyor aquell que va a fer vermuths amb la vice-pressidenta de govern del regne de Felip V, ara diu que no es presenta més a la reelecció del seu partit, senyor Saura, vostè no es que no es vulgui presentar més sinó que no es pot presentar més, i això es una alegria per els poc comunites que resten a la nostra terra, perqué en el seu cas i si fos al seu abast vostè faria com el Chavez un referendem perquè el facin conseller honorífic. però si pot ésser que sigui del seu barri i no pas del meu país.

dijous, 9 d’octubre del 2008

Quan la indepedència Catalana, s'aboca a una palla mental. El poble te la paraulaAhir va tornar a parlar en Carretero i com sempre va ésser clar i catala {noticia},


és podia dir mes fort però no pas mes clar, és podia dir amb un altre llenguatge però hagués estat el mateix el missatge es el que es.Nosaltres això de cornuts i pagar el beure el portem a extrem infinits, sinó ja em direu vosaltres aquesta mania que tenim de voler encaixar amb una societat con la del regne de Felip V que no ens volen, bé si com a colònia a explotar si que els si son interessants però per res més. I aquest es el destí de la nostra Nació.

En Joan Carretero ha afirmat que el nostres país necessita gent per aconseguir la tant desitjada independència, i que no cal que miren als demés Països sense estat sinó que nosaltres som Catalunya i som nosaltres qui hem de estibar el carro . A més el problema mes greu es que al Regne de Felip V ja saben que nosaltres no som espanyol , sinó qui no ho te clar som nosaltres.

Ara només mancava que el tribunal Constitucional amb les seves tisores de retallar estatut, es tregui la llengua {noticia}

El Tribunal Constitucional (TC) vol limitar aspectes clau de l'Estatut, com el finançament o la llengua, segons publica La Vanguardia, que apunta també que la deliberació ha superat ja el llistó del vuitanta per cent dels articles recorreguts. En aquest sentit, el TC vol suprimir el deure de conèixer el català per als ciutadans de Catalunya, davant el temor que es deixi de banda el castellà. Per favor defensors polítics de la meva nació com això es permeti millor que agafin les maletes i cap a Perpinyà, perquè això es la reencarnació del Franquisme mes pur.
Tant parlar de democràcia per arribar aquests extrems.


Això de l'estatut cada cop sembla mes la Sagrada Família, que dels planells inicials al final hi ha tanta desviació que el primer sembla ciència ficció em comparació del segon. I aquí tots calladets i a donar suport al Gran encantadors de serps del socialisme dels hereus de Felip Vdimecres, 8 d’octubre del 2008

El Català el causant del Consum de Maria


Repassant el diari d'avui he vist una noticia que m'ha impactat, mira que som dolents els Catalans , fem creuades de la llengua, no volem aportar els nostres tributs al finançaments del resta del regne. No volem ésser dominats,no sabem que el nostre destí es dir si senyor. Que hem d'abaixar el cap i amagar-lo sota l'ala. Però que ens hem cregut nosaltres,que som una colònia i ens hem de comportar com a tal. Hem de seguir les ordres dels amos del regne i encara que no volem que ens manin gent de tan llunyi que es perd tot per el Camí, hem de callar i a sobre ara això. Ara resulta que estudiar en Català porta al consum de drogues. [noticia]
Bé i es normal una nació com a Colòmbia on no hi ha traficants de drogues, on la pau regne per tot el país, on no hi ha ni atracaments, ni segrestos, ni coneixen això de la droga que vinguin als països Catalans i els hi facin parlar una llengua tan diferent a la que han parlat ells, això condueix als nens al consum de la droga. Te collons tot plegat. Potser aquests peperos colombians volen fer com els hereus dels reis Catòlics van fer amb els seus avantpassats i les seves llengues autòctones.
perquè Clar l'Associació Colòmbia Unida a Balears ha iniciat una campanya de boicot als productes etiquetats en Català i els establiments retolats en aquest idioma a traves d'un enviament massiu de correus electrònics que vincula la immersió lingüística amb el consum de drogues.
Bé però abans de tot analitzem les coses el president d'aquesta Associació el senyor Jose Willian Vega Garcia que manté estrets vincles amb el Pp i amb el periodista P.j. Ramirez, defensa la famosa campanya No compres si no entiendes. perquè així els colombians residents a les Balears boicotegin els productes etiquetats en Català.
I desprès quan s'han vist l'aigua al coll , han sortit a matisar el text, i ara tenen els santíssims collons de dir que aquests escrits no pretén discriminar ningú i que han estat amenaçats per Nacionalistes catalans.
Per favor senyors i que esperaven, que els hi fessin l'ona, que els portessin com els toreros a coll.
bé però aquest es el tribut que s'ha de pagar quan vas amb personatges com el Pp, i els diaris mediàtics de les creuades de la llengua i la radio dels capellans. Has de dir lo que sigui i tirar merda sobre la llengua Catalana.
I tot plegat es perquè ens tenen por, por a que la nostre llengua sigui una llengua com les demés, por a que aquesta llengua condueixi a la independència de la nostra Nació, i perquè la veritat ells volen fer lo que no van aconseguir els seus avantpassats franquistes que es destrossar la nostra Nació. Però com sempre aquest tret tampoc els hi funcionarà, perquè cada cop que surti algun personatge així dient tonteries ens faran mes fort,perquè som una Nació amb una llengua i una cultura pròpia, i si això molestar molt millor.
Melcior Comes us dona el remei als colombians per salvar-se d'aquesta drogodependència, i es oblidar-se del Castellà, perquè com diu ell, son molt pocs els camells que parlen la nostra llengua en comparació a la del regne dels hereus de Felip V.

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Efectes al·lucinògens de la menjada de bolets en època de crisi economica i politica

Aquesta tardor de sequera, on la collita de bolets es molt minsa, alguns personatges han sortit al bosc a la captura de bolets i només n'han trobat de al·lucinògens. Perquè si no és per això, no es compren en segons quines declaracions. Declaracions com les següents:

a.-Saura diu que dirigir els Mossos és d'esquerres. {noticia} .


Hi ha alguns consellers que estan mes macos calladets, perquè cada cop que obren la boca la caguen, i el senyor saura que és un caganer professional te gran estil per escenificar aquest acte. El Paladí de trobades a la clandestinitat amb les terrasses de un Bar afirma que els mossos no han rebut ni rebran consignes polítiques en cap moment, senyor Saura qui els mana els Mossos, vostè oi?, i vostè es un polític, que vol ara fes-nos veure a galet.
Perquè Clar desprès de l'actuació del Derbi Català , on les coses no han quedat massa clares, on les conseqüències podien haver estat molt pitjors, on la manca de decisió podia haver creat una massacre, el Senyor Saura va quedar Calladet i no va dir res, també deu ésser una Actuació d'Esquerres amagar el cap sota l'ala.

I per Acabar dient que governar a la Policia és el més d'esquerres que hi ha, això ja no es una menjada de un dia de bolets al·lucinògens això ja sona a addicció permanent. Si-us-plau senyor Saura la Policia no és de cap partit, això si cada partit la fa servir per els seus interessos. Com el defineix un lector de e-noticies, es el primer conseller subprime que tenim al govern catalá.b.-El Franquisme va obrir el major període de pau del' Espanya Contemporània. [noticia].Mireu aquesta vida hi ha coses que ratllen l'al·lucinació total, hi ha gent que només mengen bolets d'aquestos, perquè el "Senyor" Pio Moa arribi a dir aquestes animalades, un ha de tenir un bon fetge, dir que els atacs al franquisme es una manera d'atacar a la Democràcia, bé la veritat es que el Franquisme encara te molts hereus, i aquests que en aquelles èpoques no tenien que donar explicacions per els seus excessos i abusos potser si que troben a mancar la seva "democràcia", però si a paios com aquests els hi haguessin privat d'utilitzar la seva llengua, els hi haguessin pres totes les seves propietats per rojo, llavors potser només llavors la conversa no seria pas la mateixa. I per acabar dir que el Franquisme va obrir el major període de pau a la Espanya Contemporània, això es per pagar-li aquest senyors unes quantes classes de història.

Però te nassos que un ex-terrorista ultraizquierdista del G.R.A.P.O, pugui dir aquestes benejades i es quedi tant ampla molts bolets ha engrapat aquest paio. Com deia la Iaia sempre emmascarat per la paella més bruta.c.-Companys va fer Carrera defenent Terroristes. [noticia]
Hi ha personatges que només veure amb quin mitja de comunicació treballen ja veus com són i aquest es el cas del "senyor" Cèsar Vidal, que va tenir la gosadia de criticar al Parlament de Catalunya per rebutjar una proposta que condemnava a Eta i que en canvi se n'aprovés una per demanar l'anulació del procés de Lluis Companys, I clar aquest gran personatge dels mitjans de comunicació Franquistes, afiliat a la ràdio dels capellans va sentenciar que el senyor Companys defensava a terroristes i a més que es van produir mes morts per raons polítiques que en temps del Franco. La veritat senyor Vidal vostè estaria millor calladet, perquè la funció de desinformar , es molt comú a la seva ràdio, i clar si els index d' audiència han de provocar que si no saben alguna cosa se l'han de inventar.d.-L'Espanyol i el Barça no són "equips espanyols" per a TVE. {noticia}


Aquests segueixen les mateixes tendències que la presidenta de la seva Autonomia , les de no considerar Catalunya com a part del regne de Felip V, si ja ho tenim clar tot això nosaltres, només ens manca que els personatges aquests també ho tinguin clar amb la part econòmica, perquè quan es qüestió de munyir la vaca llavors si que son una colònia del regne.
Vist els efectes que provoca la collita i posterior menjada de bolets, aconsello als veïns del regne de Felip V que aquests dies facin abstinència, així no patiran aquestes al·lucinacions, i de pas amb la panxa buida, potser llavors ens entendran una miqueta mes

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Ni la Crisi justifica Accions tant mesquines

Hi ha situacions a la vida reial que superen a la ficció, i aquest es un cas on la mesquinesa de una empresa pot portar a situacions tan irreals.
L'empresa El Punt de Peix acomiada una treballadora que està en coma, aquesta empresa te la seva seu social a Palau Solità i Plegamans. Hi ha tingut els santíssims ous d'acomiadar a una treballadora que està ingressada a l'hospital en coma, al·legant faltes repetides i injustificades d'assistència i puntualitat.{noticia}
La treballadora va tenir un accident de trànsit i està ingressada a la U.c.i. en estat de Coma , i aquí la empresa al·lega en la carta d'acomiadament que la fa fora per motius de faltes repetides i injustificades, Bé la cosa està clara el jutge declararà que no es pot acomiadar una persona que està de baixa i menys amb la justificació de que es troba en coma, també s'ha de veure si la persona ha presentat les baixes o no, i en el fons tu saps si la persona en qüestió ha tingut alguna cosa i perquè no ve a treballar. Però clar aquests personatges encara estan en èpoques franquistes on el treballador era un ruc i li podies fer qualsevol cosa.
També he de felicitar als empleats de Recursos Humans d'aquesta empresa per l'agudesa empresarial que han tingut amb aquesta situació ells que volien estalviar quatre duros a la seva empresa és trobaran en un bon compromís, tindran que tenir la treballadora de alta un altre cop i a mes a mes han quedat retratats per tot Catalunya, aquests personatges són els que es tindria que fotre fora. Perquè l'Empresa on treballen ha quedat retratada , i si l'Ordre bé de més amunt allà ells amb les seves decisions i les conseqüències que comportarà tot això.

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Fraga, quan els dinosaures ploren perquè enyoren els temps passats

Enyorança de temps passats
Avui parlarem de un Dinosaure Polític, un personatge que es va fer famós per el seu bany a les costes de Palomares , Aquest bany el va voler fer perquè volia demostrar que a les Aigües de Andalusia no hi havia contaminació nuclear i així podien gaudir de les costes del regne de Felip V els estrangers. Llàstima que aquest hipotètic sacrifici que feia el Ministre de Informació i Turisme de la dictadura d'en Ciscu no li servís per res perquè envers de convença a la gent va engegar les alarmes de perill, a més amb el temps s'ha pogut demostrar que ni ell ni l'ambaixador dels estats Units es van banyar en les Aigües contaminades, ja en aquell temps hi havia retocs per convença a la gent, i mes amb una dictadura tant democràtica com la Franquista.
Bé dons aquest personatge avui ha tingut la gosadia de dir que el Nacionalisme es una malaltia verinosa, si-us-plau senyor fraga, vostè no es ningú per criticar al Nacionalisme perquè el seu nacionalisme espanyol va portar a molta gent a la mort. Vostè que va atacar la llengua catalana, vostè que era el cap de la inquisició Cultural i Llinguística , vostè ens vol donar lliçons de llibertat, vostè s'atreveix a dir que el problema mes greu que pateix actualment l'estat espanyol es el nacionalisme ni atur, ni crisi , ni res només al Nacionalisme. i la meva dubte es ? No es refereix pas al Nacionalisme Espanyol oi??. perquè aquest es el que vostè va defensar a mort, amb sang i tot si calia, no la seva sinó dels que no pensaven com vostè, gran democràcia tenien aquell temps.{noticia}
En quan al Verí només li donaria un consell senyor Fraga si-us-plau no es mossegui la llengua perquè llavors segur que tindran que córrer els seus aliats, perquè segur que s'enverina.