dissabte, 11 d’octubre de 2008

Els estalvis que es mengen les estovalles


La Generalitat de Catalunya vol reduir despeses i la gran idea ha estat una retallada de diners per difondre la identitat catalana.[ Notícia ] .
Te nassos tot plegat ara hem de reduir despeses i lo primer que toca es la identitat catalana, no seria millor tancar alguna ambaixada com per exemple la de Paris i així recuperar uns 88.000 euros anuals. o estudis inútils, o comencen per retallar despeses a tots els polítics de la nostra nació. Dons no si hem de reduir lo primer son les subvencions i les primeres les que afecten a la identitat del nostre País, lo demés no te importància. Voleu dir que no seria mes productiu començant per buscar una optimització de recursos i quan tinguem clar tot això desprès començar a retallar.
I ara en època de crisis, econòmica, política , existencial, un altre cop surten les mòmies neonazis de ciudadanos amb les tonteries, aquest cop amb la proposta de que els autobusos de Can Fanga portin el drap aquell vermell i groc el dia 12 de octubre, [noticia].
aquests personatges son els mateixos que van presentar denúncies per prohibir la penjada d'estelades el dia 11 de setembre, o que darrerament s'estan posant amb el mestre Xirinacs
si us plau senyors no podríeu tornar a la piràmide d'on heu sortit i quedar-vos allí uns quants dies, o mes aviat fer com ha fet els vostre cap de pallassos i escapar-vos a Madrid i des de allí tirar merda sobre el teu poble. Si cada poble recull lo que sembra, nosaltres amb personatges com aquests segur que només vàrem tirar fems el camp