diumenge, 12 d’octubre de 2008

Mentre els Colonitzadors celebren la seva diada, nosaltres descomptem els dies que resten per el 2.014

Avui 12 d'octubre es la diada dels habitants del regne de Felip V , ell celebrem el dia de la hispanitat, celebrem que un Català dirigint els vaixells del reis Catòlics va arribar a les amèriques i des de allí va començar el genocidi mes gran de la humanitat, i això es lo que celebren aquesta gent, com a mínim nosaltres per el 11 de setembre celebrem un derrota, però els veïns tot lo contrari celebrem la primera colonització, que amb ajuda de l'església o en el seu nom, van destrossar ètnies senceres .

També en el nostre país tenim hereus d'aquell pensanment aquests paladins del colonitzador i de capa caiguada, aprofiten qualsevol moment per proclamar a tots els vents les seves tonteries.
A aquests personatges només els hi diria una frase feta en la seva llengua que diu " dime de que presumes y te dire de que careces". Perquè de la seva boca només surt la paraula , democràcia llibertat, això amb la ma dreta amb l'esquerra estan buscant imposar els seus ideals. Molt democratic tot plegat.

dons per aquests personatges que volien que els autobusos de la capital del nostre regne aquest diumenge portés aquell drap vermell i groc que fot tan mal d'ulls que només el veig en els estancs, sempre m'ha intrigat això perquè els estancs no seria pas perquè era un regal per els favors fets al franquisme.
Dons per a tota aquesta gent que volia això els hi hem penjat l'estelada a la creu de Maials , em dedicació especial als senyors de Ciudadanos , i als hereus del Franquisme que darrerament surten de sota les pedres

Per tot això i perquè avui era el millor dia per posar aquesta senyera en un lloc impressionant, en el qual hi podem trobar dues comarques colonitzades per els hereus de Felip V i una comarca colonitzada per els hereus de la República.
Potser ara es el moment de aixecar la veu i dir prou, Estem una mica farts d'ésser marionetes dels nostres polítics.


Per tot això posar una estelada en el camí dels Contrabandistes es tot una senyal de dir prou , de aquí hem d'enterrar el tant odiat seny català i passar a la rauxa, fora les pos i endavant , ara es el moment de dir que aquesta terra es la nostra i som nosaltres el que hem de lluitar per la seva llibertat.


Avui hi ha eleccions comarcals de Erc per a veure qui pressiderà l'Alt Pirineu, la lluita està entre les partidaris dels Puigcercós i els Partidaris d'en Carretero.
Guanyi qui guanyi es igual tot continuarà igual, la veritat es que Erc necessita un canvi jo no se si el senyor Carretero es el idoni per dirigir al partit lo que si puc afirmar rotundament que les seus ideals si que són els que ha de tenir un partit independentista i per tant jo amb aquests ideals a mort. Perquè si no lluites tu per la teva llibertat no hi lluitara ningú. Visca una Catalunya lliure de colonitzadors.