divendres, 17 d’octubre de 2008

De Catalunya passant per Catalonia fins arribar a Catakadi


El divendres 17/10/2008 es el darrer dia per presentar esmenes a la totalitat dels Presuposots del Govern dels hereus de Felip V per l'any 2.009. I vist com està el panorama polític dels veïns aquestos a part dels 25 escons del Partit Socialista Català, escons que ha tingut sempre encara que aquests vagin venent fum, li manquen set diputats.
Aquests sortiran lo mes segur del País Basc i de Galícia, te nassos tot plegat, tant parlar del Galeusca .
I a la primera de canvi tots es venen per un plat de llenties, ara tant el Partit Nacionalista Vasc i el Bloc Nacionalista Gallec. donaran el seu suport als Hereus de Pau Esglésies.
Un partit aquest que no pensa complir cap Estatut, i que ara quan s'ha vist amb l'aigua a la cintura, ara donarà almoines, i clar si analitzen el pensament dels descendents de Pelai, cedir molt davant els bascos no desgasta, es molt mes important cedir molt davant els bascos que cedir poc davant els Catalans, nosaltres representem l'odi de tot la pell de brau, nosaltres som la televisió educativa d'aquests personatges, quan no saben a qui insultar ni a qui atacar sempre tenen el recurs Català, perquè no ho fan amb els Bascos? serà per la Por a certes organitzacions criminals.
Ja veig que el nostre destí es una annexió amb el poble Basc i així assemblar-nos a ells, perquè sinó ho fem d'aquesta manera no tindrem mai lo que desitgem , la independència de la nostra Nació. Ja està vist que a la pell de brau, està molt més ben vist ésser Marcià que no pas ésser Català.
I a Catalunya a la nostre avui surt la notícia de que la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha consolidat definitivament el seu reconeixement internacional després de rebre recursos per parts dels hereus de Felip V de tota mena, uff una petita batalla en comparació en la gran guerra que tenim davant. {noticia}.
Bé Senyor Montilla, ara vostè te la pilota al seu teulat, a veure com actua en conseqüència,a veure quina serà la disposició de la Filial del Govern, a veure si alguna vegada i sense que serveixi de precedent, priva primer el nostre País que els interessos del seu Partit Mare.
La setmana que vé veurem la resolució i el temps col·loca a cadascú en el seu Lloc, i a veure si hem de col·locar a tots els polítics de la nostra nació en un museu, amb un epígraf, Van poder i no van voler
2 comentaris:

andreu ha dit...

Aixó de Galeusca es va veure des del començament que era un bluff, PNV - CiU - BNG, una coalició per anar al parlament europeu i no ha caminat més enllà d'aixó. Qui si s'hauria de replantejar la continuat a Galeusca es CiU, crec jo, a veure que hi diran.

Per altre banda jo pensava com tú amb lo de que els hereus de Felip V ens fotin més canya a naltros que als bascos, pensava que teníen por d'ETA, pero amb el temps crec que no es així, m'explico:

Als espanyols els hi va molt bé que ETA existeixi, si no mata millor, pero que existeixi, es la seva coartada perfecte si convé es tiren el morts pel cap però si ETA existeix qualsevol reivindicació nacional queda desautoritzada per la violencia o no has sentit mai alló de "estos son unos batasunos" o alló de "remover el arbol y recoger las nueces".

Un creu que ens foten mes candela a naltros per que a Catalunya no hi ha violencia, per aixó están tant pesadets amb lo de la llengua que es lo que entre altres coses ens deiferencía més dels bascos.

Per últim, lo de la sentencia dels tribunals a favor de la federacions catalanes de Bowling i Bitlles no es només una petita victoria, aquesta resolucions crean jurisprudència i aixó es important. En cuant al president Montilla i la seva lleialtat al PSOE,.. no sóc g
ens optimista.

Salut.

ALP2500 ha dit...

bé Andreu en primer lloc gracies per la participació, estic molt d'acord amb les teves apreciacions. però saps que passa que ens hem baixat tant els pantalons que ja ens arriben als turmells i no total per res sempre que no saben que fer es tocar-nos els nassos si no es amb la llengua es en qualsevol dolenteria , lo important es emprenyar els catalans a veure si rebentem alguna vegada,Potser el dia que els hi diguem prou, i lo mes important o Caixa o Faixa llavors potser llavors ens tindran en consideració, sinó sempre serem la colònia a explotar