dissabte, 18 d’octubre de 2008

Alp un poble, un mon. Prefereixo ésser l'Ovella negra del corral que no pas el xai que va a l'escorxador.


El dijous 16 d'Octubre del 2008 vaig anar al Ple Ordinari del Municipi d'Alp, com en fan un cada 2 mesos i teòricament sempre el primer dijous de mes , mai se quin dia s'escau sort que gràcies a la pagina d'erc de la baga, que allí et detalla el dia l'hora i l'ordre del dia, amb això se'ls ha de felicitar perquè esta bé.
Aquest ple ha estat diferent d'entrada mancava en Salvador Rigola Cap de l'oposició i clar això ha provocat un ple més light , fins que hem arribat a un punt el qual m'ha donat que pensar, es tractava d'un recurs presentat per en Salvador Rigola sobre un anunci de la Casa Gran sobre l'Adjudicació provisional d'un contracte de gestió de servei de subministrament d'aigua de l'empresa Sorea en el qual deia que es feia públic per un termini de quinze dies hàbils per presentar recurs.
Lo mes increïble del cas es que aquest recurs no ha estat admès perquè segons va explicar el Tinent d'Alcalde sr Rosell segons no se quina llei i molt menys segons no se quin article el termini era de deu dies per tant no s'admetia . Aquest va ésser el primer justificant de la no admissió del text i desprès se'n van explicar un o dos més , i clar com el recurs és va presentar el 30 de setembre no podia ésser admès. Jo neòfits de les lleis vaig quedar bocabadat, no perquè la llei sigui correcta o no , aquí algú la va cagar i va posar 15 dies i el senyor alcalde va signar l'Anunci per tant va donar la seva conformitat al text, un és Amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules i molt més dels seus actes . Mireu hi ha moltes maneres d'actuar davant un recurs perquè segur que és podia fer diferent, però aprofitar un error d'un mateix per actuar així ho trobo èticament incorrecta.
Perquè jo que soc malpensat de mena veure un actuació així deseguida ja he tret les meves conclusions i es clar si un ha de fer servir aquests arguments per que no prosperi el recurs això m'indica que pocs mes arguments te sobre el tema.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que pasa a la alcaldia del municipio de Alp es que el Tripartito es ingobernable, hay demasiadas corbatas en donde hacer el nudo, por eso hay este descontrol, descontrol que puedes encontrar en la brigada municipal, en las oficinas de el Ayuntamiento donde la falta de educacion de algunos funcionarios/funcionarias es vergonzoso. Hay gente que no recuerda que esta trabajando para el pueblo y no que el pueblo es su subdito, a lo mejor algun personaje de estos todavia añora los tiempos pasados

Paco Jones

ALP2500 ha dit...

Bé anònim la democràcia te aquestes ventatges/desventatges que tres llistes perdedores es poden unir per fer una llista guanyadora, i aquest ha estat el cas, tot correctament democràtic, un hi pot estar d'accord o en contra, però això es així tot es pot intepretar de moltes maneres, si que es veritat que el 37 % dels votants volien que governés Ciu pero el altre 63% jo diria que no, el meu dubte es saber d'aquest 63 % estava d'accord amb el tripartit.