dissabte, 23 d’abril de 2011

llum verda al sexe

Hi ha bromes hi bromes, encara no deixa de ser curiosa, la veritat es que els holandesos son diferents, però això no deixa de ser divertit encara que algú ho trobi ofensiu, mireu la llàstima es que a la nostra comarca no disposen d'aquests semàfors, potser a les hores a alguns personatges que només tenen la mala llet per companyia els hi podríem treure un somriure.


Marxo una setmaneta a Sierra Nevada

per als meus soferts lectors, uns deixo una setmaneta que marxo a sierra Nevada , així podreu descansar una miqueta de totes les meves neures  [sierra Nevada].
La llàstima es que em perderà una setmaneta de les xarrades municipals i les xorrades mundanes del meu municipi però com sempre desprès serà una continuació de tot plegat, com deia el Professor Bello poden canviar els collars però els gossos sempre són els mateixos.


dijous, 21 d’abril de 2011

manel i el seu darrer disc

Avui envers de parlar de política i escalfar-vos el cap amb aquestes bajanades , canviarem i us deixaré un parell de cançons dels Manel, aquests seglars del segle XXI , gran poetes que no sols canten sinó que tenen una narrativa sublim.

dimecres, 20 d’abril de 2011

Ara ja tenim les llistes per poder opinar

Desprès de unes setmanes de dir i contradir per fi han arribat les publicacions al BOPG  de les llistes electorals , No hi ha hagut masses sorpreses perquè el diari del boca a boca popular ja feia dies que disposava de informació i mes o menys amb alguna sorpresa però s'ha vist que no anava massa errada. 
prescindint dels reserves les llistes son les seguents :

SOCIATES I ALTRES 
1.- Cosme Ruaix Junoy
2.- Francisco Rosell Blanich
3- Maria Costa Bertran
4.-Ramon Villaro Benet
5.-Josep Maria Dols Arnau
6.-Jose Rodrigue Aguasca
7.- Maria Assumpta Villaro Buj
8.-Tomas Jodar Soro
9.- Marcelo Torres Santiago
CONVENIENTS  
1.- Ramon Moliner Serra
2.- Miquel Puig Antolin
3.-Salvador Vilalta Teixido
4.-Maria de Fatima Zanbot Coronado
5.-Esteve Calves Serra
6.-Xavier Rigola Canal
7.-Oscar Pages Bertran
8.-Carmen Maria Elez Exposito
9.-Rafael Molina Gutierre
ESQUERDATS
1.- Isidre Ribera Grau
2,. Antonio Llord Deu
3.- Josep Laguarda Igartua
4.- Maria Teresa Moreno rejon
5.- Monica Blabia Garcia
6.-Antoni Sanchez Jimenez
7.- Damian Fossas Cortes
8.- Javier Arenas Gutierrez
9.- Judith Sanmarti Rovira

Bé aquests son els representants del nostre municipi, ara es quan comencen les travesses , les meves molt a pesar meu seran les seguets:

Sociates:  5 
Convenients: 3
Esquerdats: 1
Jo desitjo estar errat i cagar-la perquè sinó això no deixa de ser mes del mateix.

Per Cert en quan al Consell Comarcal els senyors d'Ensorrant Cerdanya no podran superar als Convenients, això es el que passa quan t'envoltes de personatges per presentar llistes per tot arreu. Com deia la iaia on hi ha qualitat no hi possis quantitat. bé clar no sigui el cas que disponguis de les dues coses a l'hora.