dissabte, 4 de juliol de 2009

Boicot al Tour mai, mostres de Catalanitat per tot arreu

Els senyors del Tour no se si es mereixen la proposta que ha fet la Cup de Girona de un boicot, però qui no s'ho mereix es el poble Català, si volem demostrar i demanar la nostra independència ens hem de posar del nostre costat a la gent forànea i montar un boicot no es la millor manera potser emplenar les carreteres d'estelades, i amb molta festa i xirinol.la demostrar que nosaltres no som espanyol, ni ho volem ésser, nosaltres volem la nostra independència [noticia]
El comunicat de la Cup afirma que els Gabatxos han dut a terme politiques de negacio de la realitat catalana , sobre tot afectant als catalans del Nord. La Cup convida a tots els gironins a exhibir la identitat catalana, a part de que el tour fa una comercialització de l'esport i la seva mercantilització exagerada.
A veure senyors de la Cup no seria mes maco aceptar que el tour passi per les nostres terres però enmarcar totes les carreteres amb senyeres estelades i pancartes dient que tour si però que passa per terres catalanes que no son les espanyoles.

divendres, 3 de juliol de 2009

Saura i els Pagesos, dos pol oposats

La veritat es que no es mereixem un personatge com aquest, que els senyor de sense iniciativa i per posar-los verds, ara els hauríem de posar morats, quan es pot permetre un personatge com el senyor Saura de prohibir que durant les hores de mes sol es realitzin les segues de blat, la veritat que això només pot sortir del cap de un personatge de Can Fanga que no ha visitat mai el camp ni ha realitzat cap treball de mateix.[noticia].

Dons bé aquest personatge que s'anomena ecologista el seu departament de l'Interiro ha prohibit la utilització de maquinària agrícola durant els horaris de migdia entre les 14 hores i les 17 hores , per el grau perill d'incendis.

Dons bé perquè el senor Saura no ha prohibit els petards i els focs de Sant Joan per el perill d'incendis

Perquè no ha prohibit el consum de electricitat perquè les línies elèctriques son perilloses i poden produir un incendi

Perquè no prohibim la utilització del cotxe, perquè la gent fuma dintre i llença la burilla a la vorera i pot produir un incendi

Dons no totaixò no es vàlid , el millor es atacar a la part més dèbil i aquest es el sector primari, com aquest sector ningú els vota dons no cal que hi siguin, ecologista de boquilla i poca cosa mes, això es el que ens governa i així ens va.

El Tristpartit implica multiplicar per tres els endolls

el Tristpartit es una càrrega per el poble català , representa multiplicar per tres tots els endolls dels amics, i per aquesta regla de tres els grups que donen suport al Govern han rebutjat una moció dels Convenients i des-units que instava al Govern a reduir els càrrecs i personal eventual i a surprimir arees innecessàries , [noticia].

Però clar aquest des-Govern no pot suprimir cap d'aquests càrrecs, perquè son càrrecs polítics i a veure si un dels tres tentacles del pop que mal governa catalunya es trenca i hem d'anar a unes eleccions abans d'hora i per desgràcia no poden tornar a xuclar mamella.

Això si el senyor Montilla cobra més que en Pinotxo Zapatero [noticia] però fins i tot el senyor Hereu també. la veritat que el senyor Montilla es normal que cobri més que el Zapatero, perquè en montilla a part de President de la Generalitat , es venedor de catifes i venedor de fum, això implica que tingui que cobrar una miqueta més encara que en Pinotxo Zapatero no perd pistonada

dijous, 2 de juliol de 2009

Puigcerdà i els límits de velocitat

Jo trobo molt be que la gent no corri dintre dels pobles, però el cas de Puigcerdà ratlla l'absurd, hi ha limitacions de velocitat de 20 i 30 a part de molts cartells de radars i un radar mòbil que es com la loteria mai saps a qui pot tocar.
Be si la Casa Gran del senyor Planella li manquen calerons ja farem una col·lecta però això de tenir un radar mòbil amagat darrera la botiga del massegur per agafar els cotxes que van a més de 30 km /hora es un atracament, un atracament a ma alçada, bé senyor planella jo serè el primer en comtribuir a que les arques del seu municipi estiguin mes plenes, perquè es quasi bé imposible anar a 30 km/hora per aquella recta.

Per tant el meu dubte es, això es fa perque la gent no corri o es un problema de recaudar de la millor manera possible i el mes rapidament possible i aquesta es l'única que coneixen aquests il·lumintas de la Casa Gran.
Be ja no us parla dels que possa 20 per hora, sort que la btt que tinc no porta matrícula sinò ja em veig sense punts i a la gargola.

Quads amb pares i nens sense casco, motos portaves per nens sense carnet, tot això no es important aqui el que importa es la bossa, i aquesta la millor manera de fer-ne es multant així tenim els del radar mòbil i aquells que es passegen per les zones de pagament a veure que poden recaptar per un segon de temps que et passis del teu pagament.

el temps dona raons o les treu, desitjo de tot cor que aquest radar els hi peti als morros, així companys si aneu a puigcerda recordeu que el màxim permés 30 km/hora, sort que el metro i el bus et pot portar a tot arreu sinó estariem arreglats.

dimecres, 1 de juliol de 2009

Quan les Paraules i els fets porten camins diferents

Els Esquerdats que mal governen a Catalunya avui resulta que son independentistes i que tots els diputats d'aquesta malformació política signaran per la independència , ostres aquests senyors no son els mateixos que varen votar fa quatre dies contra la Ilp a favor de l'autodeterminació. [noticia]
Ara resulta que la senyora simó no enten els crits rebuts per els seus diputats dissabte passat per la gent que va anar al Acte de Sobirania davant el parlament, però aquesta senyora que vol que els hi facin l' ona a tots plegats, fa quatre dies tota aquesta quadrilla de sangoneres varen votar en contra de una Iniciativa popular presentada per DEu,mil i ara resulta que ells son els mes independentistes del mon.
Però Clar Vinguen de la senyora Simó que podem esperar, aquesta senyora tant democràtica que te els santissims nassos de dir que els afiliats d'esquerra han de estar calladets que per a prendre decisions ja tenim amb ping i pong i tota la quadrilla de xucla sangs que venen desprès.
A més ara resulta que per aconseguir la independència catalana hem de sumar i no dividir, bé m'encanta tot plegat fa quatre dies quan algú va tossir al clatell d'en ping i ja li volien obrir expedient i va tenir que marxar abans de tenir-se que baixar els pantalons davant d'aquest partit dictatorial amb disfressa de democràtic.

El millor polític per la nostra nació es aquell que no diu mai res, mutis i a la gabi , així si no dius res segur que no erres res, perquè cada cop que obren la boca la cagada es més grossa.
i el lloc de caganer de pessebre hi ha massa demanda per tant poca oferta.


dimarts, 30 de juny de 2009

La Cerdanya, no apereix en el mapa de l'Alt Pirineu

això si hi ha hagut repartiment de pastís, ja hem començat a posar la vena abans de la ferida, encara que la nova divisió de vegueries no és encara vigent , ja s'han organitzat per el repartiment del pastís, i clar si parlem de la vegueria que ens correspon a la Cerdanya el Alp Pirineu, nosaltres només hi som d'ornament, perquè les veiem passar i no en cacem cap, potser perquè aquí a la Cerdanya ens han castigat, perquè aquí viu el revolucionari Carretero, potser perquè això es niu de independentistes, i això no es bo, no es bo per els interessos d'aquestes sangoneres que ara ens estant governant. [noticia]
Els paios aquests que ens estan desgovernant, volen que el rol de la Cerdanya sigui residual,
ja han obert deu delegacions , set a tremp dues a la seu i una a Talarn, aquí no ens deixaran ni les escorrialles.
Potser ja va sent hora que ens fem sentir, que la gent ens escolti , perquè els ceretans podem parlar mes fort però no pas mes clar, no volem ésser moneda de canvi. la veritat es que tot plegat fot massa pudor per quedar-se callat, potser no hem de disposar de la capital de l'Alt Pirineus Peró que donin raons tècniques, no que tot es basi amb raons polítiques, i de pors de que d'aquí s'activi el nacionalisme català, i el seu pastís es perdi per el camí

diumenge, 28 de juny de 2009

EL pic de la Coma d'Or, un lloc a visitarAquest pic dona molt de joc perquè tens als teus peus el pantà de lanús amb tot els seus llacs i encara li resta molta neu, la veritat que a part d'ésser un pic accessible per a tothom i que amb una caminadeta de una hora i mitja en tens prou per arribar al cim. s'ha de deixar el cotxe al costat del coll de Pimorens i començar a caminar, camí a munt i a trepitjar les restes de les nevades tant quantioses que hem gaudit aquest any. Com sempre en aquesta vida no tot son alegries, i un cop he arribat a casa m'he enterat la perdua d'un Company, en Ramon s'ha mort amb la seva bicicleta un tractor amb el seu cargament li ha segat la vida, sap greu la perdua de gent com en Ramon però en el seu actiu només puc dir que s'ha mort fent el que mes li agradava anar amb bicicleta, el meu condol per a tota la seva familia, la veritat que aquesta vida es molt injusta i a vegades fa que no s'entengui res com es pot sesgar la vida d'un esportista com en Ramon a la flor de la vida, això dona que pensar i fa que et prenguis cada dia com si fos el darrer de la teva vida.

En Vicenç Ferrer tindrà un funeral a Can Fanga,

La Fundació Vicenç Ferrer el proper 1 de juliol realitzarà un funeral públic en memòria d'aquest català desaparegut a l'India, on residia i on realitzava les seves tasques humanitàries.
El funeral tindrà lloc a la tarda del dimecres 1 de juliol a la basílica de Sta Mª del Mar a partir de 2/4 de 8 de la tarda [noticia].
Ara només quatre paraules a aquests personatges que diuen que ens representen i que no van tenir els santíssims pebrots d'anar a l'enterrament d'aquest personatge públic, jo em demano fins on arriba la moralitat dels polítics catalans, que passa que això no es un partit del barça i no porta vots per tant millor no anar-hi , o com no sortiríem en primera plana com quan anem a inaugurar aquestes ambaixades fictícies que semblen pel.licules de ciència ficció, potser fins i tot es molt millor ficar càmeres a veure que fan els mossos i desviar cursos dels rius abans d'anar a l'enterrament d'aquest senyors, polítics catalans moltes gràcies perquè la veritat que heu quedat com el que sou, uns impresentables.
A veure si tenim sort el Tc ens diu que el nostre estatut es mereix una retallada, ens baixem els pantalons, en untem el culet i apa que ens donin un altre cop. i amb aquest somriure de polític català encara tindrem els pebrots de dir que això es bo per Catalunya. Per Catalunya potser l'única cosa bona que queda es que tornin els almogàvers.