dijous, 4 de juliol de 2013

Lucena, que maco es el silenci perquè el trenquem per ficar la pota.


Avui al Parlament de Catalunya el senyor Maurici Lucena ha assegurat que el diari alemany titlla Rull de patètic, però mira per on ha sortit en defensa  del Senyor Rull aquells "perroflautes incultes" i li ha donat una lliçó de idiomes i li ha explicat que el significat real de la paraula es apassionat. noticia

dimecres, 3 de juliol de 2013

Comprar en Sabadell.Jo no soc ningú per dir res sobre aquest vídeo, però com es una iniciativa de una barriada del poble de Sabadell em trec el barret, no tinc clar si es de bona qualitat o no, si és de tot el poble de Sabadell o una part, si la Casa Gran de Municipi l'aprova o el  no? però tot això per a mi no te cap interès, aquesta gent s''ha ajuntat ha fet aquest vídeo i l'ha penjat a Youtube, a partir d'aquí qualsevol pot fer el seu per contraatac o per dir la seva, però la mania nostre de ensorrar tot el que no hem fet nosaltres ens porta per el camí de la perdició. Potser els Comerciants del Centre que es veuen tant indignats facin el seu a veure que els hi surt i envers de tant criticar posin tot el que s'ha posar a la graella per potenciar les seves vendes, o es pensen que aquestes cauen del cel com passava fins ara.
El mes curiós de tot plegat es que aquest anunci disposarà de una publicitat bàrbara, se'n parla  d'ell a tot arreu, per tant si el que volien era que es parlés de Sabadell ho han aconseguit. Un 10 al propulsor d'aquesta publicitat l'ha clavat. 

dimarts, 2 de juliol de 2013

Video denunicat per Sexista, la veritat que te pebrots tot plegat

Els polítics sociates extremenys han denunciat aquest vídeo per sexista, la veritat amb tanta corrupció i coses varies que aquests personatges denunciïn aquest vídeo per sexista la veritat que no l'entenc , si que es veritat que juga amb els encants de les senyores però tot amb doble sentit, potser a vegades pequem de masses papistes, i el que hem de fer es agafar-nos la vida de un altre manera. envers de mirar això que mirin la panda de corruptes que hi ha al seu partit i els fotin al carrer, llavors si que faran un be a la societat, Aquesta no es la manera millor de lluitar per el seu poble.

Feixistes d'Altafulla, que manca es la democràcia

La veritat que la democràcia (teòrica democràcia en el nostre cas) no deixa de ser curiosa, Perquè dintre d'ella hi poden estar tots, tant feixistes, com comunistes com democràtics. Però aquesta nostre va començar coixa això de voler salvar l'honors dels feixistes de l'antic règim posant-lis una pell d'ovella per sobre el llop ha provocat situacions com aquesta de altafulla.
Ara que veuen que la seva mamella s'està acabant nomès saben atacar així acusant als demés de la seva manca de democràcia tratant a tothom de feixistes, si envers de tot plegat s'haguessim mirat el melic disposarien de un retrat exacte del feixisme i no haurien d'anar acusant als demés dels seus pecats.
Que quedi clar que gent autoritària en hi ha els dos bandos, uns els tapen les vergonyes amb l'estanquera i els altres amb la bandera de la corona d'Aragò amb estel o sense es igual. tot plegat tots tenen la mateixa idea primer son ells, despres venen ells i si queda alguna almoïna per els seus aliats. Bonica democraica aquesta.
Com deia la iaia sofia Sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta, per tant que uns panda de feixistes ens comparin a ells dona que pensar. Vinga i visca una Catalunya LLiure, de Politics de Feixistes i sobre tot de la cadena que ens te lligats a la Corona dels Hereus de felip v.