divendres, 18 de gener de 2013

Socialistes, sempre han de ser ells?

Sempre es diu amb la boca petita, sempre s'acusa als mateixos però ningú ho diu clar i català, són ells , els socialistes aquests mal anomenats Catalans els que van posant trabes a les rodes del Carro cada cop, aquest cop filtran el document de proposta de la declaració sobiranista a la premsa. el que no van saber veure aquests impresentables era que el texta portava una petita marca per diferenciar-lo i saber qui era el Judes de la nostra terra. Ara ja ho tenim Clar.
Això ha estat tornar a temps de la Transició on ells són els que van procurar que no existís el pacte Fiscal, són ells , els nostres Judes particulars .

Homs diu que Catalunya i la seva consulta no es un salt d'esquí sinó un acte de supervivència, dons bé si la nostra nació es aquesta estem abocats al suicidi, perquè els nostres propis veïns ens vendran per un plat de llenties.,[noticia]dimarts, 15 de gener de 2013

Felicitats Junqueras, en èpoques de crisi potser aquesta es la solució

Ha estat la portaveu dels esquerdats els que han reconegut que aquest dilluns en Joqueras , cap de la Oposició ha renunciat a la remuneració i al cotxe oficial que li corresponen com a cap de la mateixa.
D'aquesta manera l'oriol ha fet el mateix que ja varen fer  en el seu moment, el Mas, en Nadal i en Sabaté però ha afegit a la renúncia del sou el cotxe oficial. el que si mantindrà el senyor Jonqueres es els assessors que li corresponen com a lider de la segona força del parlament i per tant cap de l'oposició

El Carnaval de Reus

La promoció del Carnaval de Reus manant per els convenients i els Pperos es aquesta de la foto, la veritat que jo la trobo impactant, però clar havent-hi tots aquets defensors de la puresa i de la castedat  ho trobo una mica fort.per el seu nivell, però mira el Carnaval es una epoca de provocació i controvèrsia.
la veritat que hi ha hagut crítiques de tot tipus , dons bé si el que buscaven era popularitat, segur que aquesta l'han aconseguit. Felicitats senyors. perquè aquest any segur que es parla del Carnaval de Reus.

la llàstima de tot plegat, es que resulta que aquesta foto te una demanda per plagi, i estant estudiant retirar l'anunci, ja han tingut el minutet de glòria, però segur que si haguessin buscat una mica per Reus , haguessin trobat alguna pubilla que segur que dona les mides i no calia plagiar la foto.

envàs on vas?

Jo no tinc clar si es un anunci enriquidor o una manera de mala inversió de recursos propis, però aquest anunci dels millors del senyor mas que busca que els ciutadans separin els residus per si són envasos o no


El que passa que segons els eco-pijos de iniciativa aquesta campanya respon a uns interessos econòmics, Aquests interessos venen representats per les empreses encarregades del reciclatge i només perquè gaudeixen de un privilegis , i si es recicle millor ells disposen de millors beneficis.per tant no es tracta de buscar un millor reciclatge sinó mes aviat de optimitzar els recursos i disposar de millors rendiments