divendres, 25 de maig del 2012

Llarga Vida a l'Elefant

Desprès d'escoltar a la senyora aquest d'Agustina Aguirre, defensora de la pàtria i no se pas quantes coses mes, desprès de veure com es tira la pedra i s'amaga la mà, ara es el moment que el timbaler toqui el tambor, per tant fem com els senyors de Mortitz i demanar llarga vida a l'elefant i que el temps posi a tothom al seu lloc, ja n'estem farts de veure aquestes cortines de fum que fan que la veritat quedi amagada per tonteries de quatre manipuladors.
Sort i que guanyi el futbol.

dimarts, 22 de maig del 2012

Himne a Guardiola

Adéu Senyor Guardiola, i gràcies per demostrar que el futbol i Catalunya no van tant separats.

Els Llops entre ells no es mosseguen

 Desprès d'escoltar les parrafades de la Camatxo, ara ha sortit a l'escenari en Pedro Navarro, aquest personatge que vol ésser capdevanter del partit de la filial de la matriu del capital del Regne, en procès d'aprenentatge i vocació d' adiví ha dit la seva, aquest senyor ha tingut la gosadia de dir que una Catalunya independent seria una Catalunya més petita i més  pobre. Ep i jo en aquest moment es quan em poso a reflexionar.[noticia]

Més petita per perdre las sangoneres que ens xuclen la sang a part de maltratar-nos, Catalunya es com (per desgràcia s'estila molt això) la senyora aquella que el marit li pega i encara li ha de donar les gràcies que la mantingui o es menystingui. 

I Catalunya més pobre. Bé donat aquest punt jo pagès de vocació i per herència familiar, crec que abans pobre que no pas espanyol, la llàstima de tot plegat es que serem mes pobres per la desgràcia que tenim els catalans que els polítics d'aquí son con els d'allí una banda de venedors de Catifes i xucladors de sang. 
Però Clar el que no tinc clar es que si en Pere Navarro volia dir una pobresa economica, cultural, esperitual, perquè clar. Si trenquem les cadenes que ens mantenen lligats a la tocadora de la Capital de regne dels Hereus de Felip V . Podrem volar i això fa por, por de que aquesta gent ens quedin amb calçotets i amb les vergonyes fora, i no es poden permetre això. 
Tant d'anys amb el seu domini politic cultural i espiritual perquè una crisi i una independencia econòmica els hi trenqui la seva bicoca. Jo per veure tot això us aconsello un llibre d'en Germà Biel ( Espanya Capital París) i veureu que des de Felip V (primer gavatxo en ésser rei de la nació colonitzadora) la seva finalitat es radiar tot perquè sigui Madrid el centre de l'Univers , bé de moment el centre de la Crisi per cert, i més ara que s'ha demostrat que fins i tot van haver  d'amagar els numeros reals per maquillar una mica el deficit de les autonomies populars. I desprès aquests paios ens volen donar lliçons de com hem de portar la nostra petita pobre i robada autonomia.


diumenge, 20 de maig del 2012

tu ets la meva llum

No hace falta decir nada mas

només els hi manca parlar del futbol, aquesta droga dels oprimits que te uns deutes astronòmics i que si els club de futbol haguessin pagat els seus deutes, segur que llavors no haguessin hagut de apujar les retencions de les rendes, perquè en el fons aquest es el nostre futur aquí tanquen hospital escoles, ens aprimen per tot arreu i veus que els clubs de futbol malbaraten milions i milions a part de gastar mes del que ingressen i clar això no te futur algun moment ha de petar per algun lloc.

Tarragona Capital de la Incultura Catalana

Enguany Tarragona havia de ser la Capital de la Cultura Catalana, però clar amb actes com aquests dels partits neofeixistes teledirigits per la Capital del Regne anem bé, envers de Capital de la Cultura Catalana seran Capital de la incultura. Ara resulta que no volen penjar la senyera als accessos de la Ciutat malgrat que sigui capital de la Cultura Catalana, si envers d'aquesta fos aquell drap que només te una part de la nostra senyera i l'aguilot al mig amb els ulls clucs la penjarien ,aquesta es las situació. Collons que no estem parant de la de l'Estat Català sinó de l'autonomica aquella que ens diu que estem lligats a la Gran Nació aquest que tanca hospital, escoles i tot el que calgui per salvar bancs d'antics amics polítics i clar salvar el Banc que osté al equip del govern.[noticia]
Aquesta ha estat una proposta dels Esquerdats sense representació municipal i avalat per els convenients dons bé tant els seguidors d'en Marx com els hereus d'en Ciscu han decidit que aquesta no es representativa, que hi posin la pirata i així estaran ben representats.

Com ha canviat Tarragona, des d'aquest video